• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg den sonra hamile kalanlar var mı ☺

Yasinin_Annesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
2.987
3.595
83
Mrb kızlar ben cuma günü hsg çekindim ve alttan ultrasyonla baktırdım herşeyim çok şükür ki temiz çıktı bu hafta yumurtlama dönemim ve merak ediyorum hamile kalır mıyım ki acaba ☺

Doktor sebebi bilinmeyen infertilite dedi durumumuza.. fikri olan ve aynı şeyleri yaşayan varsa yazarsa sevinirim :KK200:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende adetim bitince 30 ocakta çektirdim hsg yi bir sorun olmadığını söyledi doktorum hatta şansımın yüksek olduğunu bu ayı degerlendirmemi istedi şimdi bekliyorum bende senin gibi pazar günü adet tarihim ama çok ümitli değilim çünkü bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

Ben hsg den sonra hamile kaldım ama pko olduğum için yumurtlama ilaçları kullandım
Ne mutlu size ya maşallah darısı bizim başımıza inşallah tez zamanda ben ilaç falan kullanmadım bende de çikolata kıstı var 1 tane sağ yumurtalıkta ama hormonlarim iyi çıktı hsg de iyi çıktı bu ay olmazsa aşılama yapılacak

Bende adetim bitince 30 ocakta çektirdim hsg yi bir sorun olmadığını söyledi doktorum hatta şansımın yüksek olduğunu bu ayı degerlendirmemi istedi şimdi bekliyorum bende senin gibi pazar günü adet tarihim ama çok ümitli değilim çünkü bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

Bende ocak sonunda çekindim ama dün regl oldum malesef :( sen hamilesindir inşallah..

Ben de hsg den sonra hamile kalanlardanım. Eşimde problem vardı. Haziranda hsg çektirdim sonrasında 1 kere regl oldum sonra da hamile kaldım zaten. İnşallah sende hamile kalırsın :)

Ben de hsg den sonra hamile kalanlardanım. Eşimde problem vardı. Haziranda hsg çektirdim sonrasında 1 kere regl oldum sonra da hamile kaldım zaten. İnşallah sende hamile kalırsın :)

Ayy bunları okumak ne güzel yaa maşallah :) bende hsgden sonra 1 kez regl oldum inşallah bu ay hamile olurum :) saol canım :KK200:

Mrb kızlar ben cuma günü hsg çekindim ve alttan ultrasyonla baktırdım herşeyim çok şükür ki temiz çıktı bu hafta yumurtlama dönemim ve merak ediyorum hamile kalır mıyım ki acaba ☺

Doktor sebebi bilinmeyen infertilite dedi durumumuza.. fikri olan ve aynı şeyleri yaşayan varsa yazarsa sevinirim :KK200:
Ben 3 ocakta hsg çekildim ve bu ay hamile olduğumu öğrendim, 25 inde adet olmam gerekiyordu olmadım çok şükür :)

Iyi akşamlar kızlar bende ocak ayında hsg çekildim sonuçlarım temiz cikti hsg den sonra bir kez regl oldum inslh bu ay kalırım hamile .allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlar.

Iyi akşamlar kızlar bende ocak ayında hsg çekildim sonuçlarım temiz cikti hsg den sonra bir kez regl oldum inslh bu ay kalırım hamile .allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlar.

Aminnn inşallah,

Beklemedeyiz hep galiba inşallah bu ay çift çizgiyi görürüz hayırlısıyla canım :)

Back