• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hsg çektirip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

makbulecin

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2021
267
109
18
33
Merhaba arkadaşlar yine ben 😂 ben bu ay hsg çektirmiştim doktorum hsg sonrası gebelik ihtimali artıyor demişti. Hsg sonrası hamile kalan var mı ya da kaldıysanız ne kadar sürede kaldınız. Yaşlarınızıda yazar mısınız hem bana hem bu konuda bilgi sahibi olmak isteyenlere. Bir de unutmadan bir şey sormak istiyorum. Ben belirtilere pek inanmıyorum ama adetime tam 6 gün var sanki nabzım böyle tüm vücudumu titretiyor. Yani şiddetli çarpıntım oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında acaba ?

Merhaba. Ben de güzel şeyler duymak isteyenlerdenim 🥰 ben de ayın 9unda çektirdim hsg. Bata 1 hafta var.
Daha önce bir düşük, bir de dış gebelik oldu. 3 ay korunduk. Hsg den sonra ilk denememiz bu. Pıhtılaşma testleri de yaptırdım ve coraspine başladım. Kayıpların sebebi pıhtılaşmaymış. İnşallah aynı zamanlarda güzel haberler paylaşmak nasip olur ☺️

Merhaba. Ben de güzel şeyler duymak isteyenlerdenim 🥰 ben de ayın 9unda çektirdim hsg. Bata 1 hafta var.
Daha önce bir düşük, bir de dış gebelik oldu. 3 ay korunduk. Hsg den sonra ilk denememiz bu. Pıhtılaşma testleri de yaptırdım ve coraspine başladım. Kayıpların sebebi pıhtılaşmaymış. İnşallah aynı zamanlarda güzel haberler paylaşmak nasip olur ☺️
Merhabalar aynıyız benimde 6 gün var 🤗

İnşallah bundan sonrakiler sağlıklı olur canım

Merhaba pıhtılaşma testini nerede yaptırdınız acaba?

Merhaba pıhtılaşma testini nerede yaptırdınız acaba?
İlk önce üniversite hastanesine gittim hematoloji bölümüne. Ama orada hepsini yapmıyorlardı. Kalan kısmı için şehir hastanesine yönlendirdiler. Asıl önemli olan genetik testleri şehir hastanesinde yaptırdım yani

Bir arkadaşım 7-8 aylık deneme sonrası hsg çekildiği ay, bir arkadaşım 12 aylık deneme sonrası hsgden sonra 2. Ayında hamile kaldı.. yine bir tanıdığım onun deneme süresini bilmiyorum ama hsgden birkaç ay sonra hamile kalmış.. ben 6 ay deneme sonrası çekildim çekildiğim ay yani geçen ay hamile kalamadım... fakat bende t rahim çıktı histereskopi yaptıracağım..

Canım tekrar merhaba ben adet oldum 2 gün erken oldum hatta 😂

Bir arkadaşım 7-8 aylık deneme sonrası hsg çekildiği ay, bir arkadaşım 12 aylık deneme sonrası hsgden sonra 2. Ayında hamile kaldı.. yine bir tanıdığım onun deneme süresini bilmiyorum ama hsgden birkaç ay sonra hamile kalmış.. ben 6 ay deneme sonrası çekildim çekildiğim ay yani geçen ay hamile kalamadım... fakat bende t rahim çıktı histereskopi yaptıracağım..
Canım inşallah sen de bizler de sağlıklıca hamile kalırız. Ben yeni çektirmiştim bu ay. Ve kalamadım . Bugün adet oldum 😂 yapacak bir şey yok. Olmamasına alıştık yeterki oluyor gibi olmasın 😂

Tühh.. Ama üzülmek yok, umutlar öbür aya devam 🥰 ben de yarın sabah test yapıcam, bata 2 gün kalmış olacak. Hakkımızda hayırlısı kuzum yaa 🙏
İnşallah sen hamilesindir canımmm üzülmedim gerçekten. Tabi oluyor bi hayal kırıklığı. Ama ben sanırım alışıyorum olmamasına. Yeterki oluyor gibi olmasın 😂 hadi güzel haberi bana yaz. Sonuç ne olursa olsun 🤗

İnşallah sen hamilesindir canımmm üzülmedim gerçekten. Tabi oluyor bi hayal kırıklığı. Ama ben sanırım alışıyorum olmamasına. Yeterki oluyor gibi olmasın 😂 hadi güzel haberi bana yaz. Sonuç ne olursa olsun 🤗
Günaydın canım. Yok ne yazık ki benim de tırt 😁 birlikte öbür ayı beklicez artık. Gecikmezse 26sı bat. 27si de doktora gidicem genetik sonuçlarımı ve hsg yi götürücem. Yine yumurta geliştirici tedaviye falan başlar mı bilemiyorum. İlaçsız gelişmiyor yumurta çünkü. Bakalım hayırlısı artık..

Günaydın canım. Yok ne yazık ki benim de tırt 😁 birlikte öbür ayı beklicez artık. Gecikmezse 26sı bat. 27si de doktora gidicem genetik sonuçlarımı ve hsg yi götürücem. Yine yumurta geliştirici tedaviye falan başlar mı bilemiyorum. İlaçsız gelişmiyor yumurta çünkü. Bakalım hayırlısı artık..
Canım ama adetin daha gelmedi ama teste göre mi negatif

Back
X