Gebeliğe Hazırlık Hsg cektirenler bilgi verebilir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aknhn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
695
492
33
39
Arkadaslar doktorum hsg istedi. Istanbul avrupa yakasi yakin zamanda hsg cektirenler;
agri sizi oldu mu?
Nerelerde cektirdiniz?
Ve ne kadar ucret odediniz?
Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Arkadaslar doktorum hsg istedi. Istanbul avrupa yakasi yakin zamanda hsg cektirenler;
agri sizi oldu mu?
Nerelerde cektirdiniz?
Merhaba, subatta cektirdim şişli echomarda. Fiyatı 550 liraydı.
İşlem cok kısa sürdü ve işlem anında hiç bir ağrım sızım acım olmadı. Başlayıp bittiğini bile anlamadım.
İşlemden bir kaç saat sonra regl agrısı gibi agrım oldu biraz, bi ağrı kesici aldım o kadar.

Orayi duydum evet fiyati merak ediyodum cok saolun :) agrisiz oldugunu duymam cok sevindirdi beni :)

Abartilan kadar ağrı sızı olmuyor hiç korkmaniza gerek yok 1 saat öncesinden 1 ağrı kesici alın zaten ordada ağrı kesici iğne vuracaklardir bana vurmuşlardi. Rahat olun kendinizi sıkmayin. Çantanizda ped de bulundurun sonrasında verilen sıvı alacaktır hafif te kanamaniz olur endişelenmeyin şimdiden kolay gelsin ben de 500 TL ye çektirmiştim

Yeni cektirdim şişli echomarda. Korkarak gittim benden once 2-3 kisi girdi 5 dk surmeden cekilip ciktilar nasil gecti dedim. Korkulacak birsey yok muayne olur gibi dediler. Bende bir rahatladim tabi.

Ama gel görki ben 50 dk iceride kalmisim. Sol tüpüm tikaliymis meger. Acmaya calistilar cok agrim oldu. Ve cidden yoruldum mahfolfum..

Sizi korkutmak istemiyorum ama tecrubeyle sabit eger tuplerde sorun yoksa 3-5 dk surmuyor. Tikaniklik vs. Varsa sorun oluyor

Ben devlet hastanesinde cektirecegim anestezi yokmuş korku var ilişkiye girerken bile baskı oluyor rahmimde çok aciyor

An
Ben devlet hastanesinde cektirecegim anestezi yokmuş korku var ilişkiye girerken bile baskı oluyor rahmimde çok aciyor
Anesteziye bence gerek yok. Rahminizde hafif bı baskı hissediyorsunuz acı, ağrı ,değil baskı, kendinizi ne kadar rahat bırakırsanız o kadar ağrısız geçer emin olun zaten önemli olan sonuç bence umarım sonucumuz iyi çıkar Ayetel Kürsi yi okuyarak yatın masaya Allah yardım eder

Canim tuplerde sorun yoksa birsey hissetmiyorsun, benim
Tuplerimin biri kapaliydi ben agrilara dayanma gucum cok yuksek olmasina ragmen cok fena oldum. 1ci denemede acamadiklari icin 2 defa yaptilar pespese.

agri sizi oldu mu?
Nerelerde cektirdiniz?

500 kusur fiyati bildigim kadariyla. Agri oluyor ama fazla olmuyo adet sancisi gbi.. ben 2 kere cektirdim..

Anestezisiz yaptirdim. Ilkinde 2-3 saat sonra kasilma gbi agrilar oldu agri kesici ictim gecti. Ama ikincide agri olmadi hatta cekilip sehir disina ciktim..

Aminnn insallahhh canım

Bende şişi echomarda çektirdim.Rahat olun. Ufak bir adet sancısı kadar bir sızı oluyor.Onun dışında başka bir sorun olmuyor.

Cok tesekkurler arkadaslar. Bu ay akisina birakalim dedik ramazan da gecsin de hele bi aonrasi Allah kerim. 6 aydir ovu testiyle denedim. Onceki ay kimyasal gebelik oldu. Onun ustune 37.gun adet gordum. Bir kere adet gordum yani. Esim bu ay sperm testi yaptircak bu ay da olmazsa obur ay gidip cektiricem bende mecbur. Insallah gerek kalmaz da bu ay gebe kalirim. Rabbim hepimizin gonlune gore versin hepinize tekrar tesekkurler

Merhaba kızlar. Ben bugün hsg filmi çekildim. Öyle anlatıldığı gbi bi acı ağrı yok. Biraz abartıyorlar genelde. Tamam bende de ağrı oldu ama çok hafif. Adet ağrısı gbi bise. Ege r kendinizi kasmaz rahat olursanız çok rahat geciyo zaten. Korkulacak bise yok gerçekten. Rahat olun yeter. 5 dk bile surmuyo. Inşallah hayırlısı olsun herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…