Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, subatta cektirdim şişli echomarda. Fiyatı 550 liraydı.Arkadaslar doktorum hsg istedi. Istanbul avrupa yakasi yakin zamanda hsg cektirenler;
agri sizi oldu mu?
Nerelerde cektirdiniz?
Ve ne kadar ucret odediniz?
Yardimci olursaniz cok sevinirim.
Orayi duydum evet fiyati merak ediyodum cok saolun :) agrisiz oldugunu duymam cok sevindirdi beni :)Merhaba, subatta cektirdim şişli echomarda. Fiyatı 550 liraydı.
İşlem cok kısa sürdü ve işlem anında hiç bir ağrım sızım acım olmadı. Başlayıp bittiğini bile anlamadım.
İşlemden bir kaç saat sonra regl agrısı gibi agrım oldu biraz, bi ağrı kesici aldım o kadar.
Ben devlet hastanesinde cektirecegim anestezi yokmuş korku var ilişkiye girerken bile baskı oluyor rahmimde çok aciyorAbartilan kadar ağrı sızı olmuyor hiç korkmaniza gerek yok 1 saat öncesinden 1 ağrı kesici alın zaten ordada ağrı kesici iğne vuracaklardir bana vurmuşlardi. Rahat olun kendinizi sıkmayin. Çantanizda ped de bulundurun sonrasında verilen sıvı alacaktır hafif te kanamaniz olur endişelenmeyin şimdiden kolay gelsin ben de 500 TL ye çektirmiştim
Anesteziye bence gerek yok. Rahminizde hafif bı baskı hissediyorsunuz acı, ağrı ,değil baskı, kendinizi ne kadar rahat bırakırsanız o kadar ağrısız geçer emin olun zaten önemli olan sonuç bence umarım sonucumuz iyi çıkar Ayetel Kürsi yi okuyarak yatın masaya Allah yardım ederBen devlet hastanesinde cektirecegim anestezi yokmuş korku var ilişkiye girerken bile baskı oluyor rahmimde çok aciyor
Arkadaslar doktorum hsg istedi. Istanbul avrupa yakasi yakin zamanda hsg cektirenler;
agri sizi oldu mu?
Nerelerde cektirdiniz?
Ve ne kadar ucret odediniz?
Yardimci olursaniz cok sevinirim.
Aminnn insallahhh canımAn
Anesteziye bence gerek yok. Rahminizde hafif bı baskı hissediyorsunuz acı, ağrı ,değil baskı, kendinizi ne kadar rahat bırakırsanız o kadar ağrısız geçer emin olun zaten önemli olan sonuç bence umarım sonucumuz iyi çıkar Ayetel Kürsi yi okuyarak yatın masaya Allah yardım eder
Hangi devlet hastanesinde çaktırdınız acabaBen devlet hastanesinde cektirecegim anestezi yokmuş korku var ilişkiye girerken bile baskı oluyor rahmimde çok aciyor