Gebeliğe Hazırlık Hsg çektircem çok korkuyorum :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende pazartesi yaptırdım. Kişiye göre değişir tüpler açıksa fazla ağrı olmuyormuş benim tüplerim kapalı çıktı ve çok zordu tarif edemem. Ama bu sendede aynısı olacak diye birşey yok. Sonuçta bir amacımız var onun için uğraşıp her acıya dayanıyoruz

peki canım seninki zormus ya kac dakika surdu zorlugu

Canm bende izmirdeyim geçen sene menemen özel yaşam sağlık tıp merkezinde 500 tl ye cekildim anestezili bide

Inşaallah dedğiniz gibidir kasinca kapalı çıkma ihtimali varmış doğrumu

Ben ilk cektirdigimde adet sancisini yogun hissettim ama 3 dk falan. Sonra tup bebege baslicagimizda doktorum rahim seklimi merak ettigi icin tekrar istedi. Tekrar cekildim ama 0 agri oldu. Ama doktorum rahim seklini goremedigi icin bol sivi yukledi rahimin seklini gordugunde biraktiii... Tup bebek doktoruma gosterdigimde vana hidrosalpenks var dedi. Ameliyat olacaksin dedi. Ameliyat oldum ama hidrosalpenks yoktu... yani deemem o ki doktorum rahim filminde asiri sivi yukleyince bende kendimi biraz kasinca yanlis sonuc ortaya cikti... o yuzden kendini kasmamaya dikkat et.. bu olay benim 1 seneme mal oldu..
Agri her cekildiginde olmuyor. Sanirim ilk cekildigimde yapisikliklar vardi ve onlar acildi ondan agridi ...

Benden ondan cekiniyorum illaki kasarım kendimi biliyorum ya yanlis sonuç çıkarsa diye

Benden ondan cekiniyorum illaki kasarım kendimi biliyorum ya yanlis sonuç çıkarsa diye

Hayir oyle dusunme ilk filmimde kendimi daha cok kastim bir problem cikmadi temiz cikti. Cunku agriyacak saniyordum ama agrimadi...

Ikincide de allah allah neden agrimiyor diye biraz kastim yanlis sonuc cikti :)

Adet sancisi gbi bir agrisi var ve hemen geciiyor 3 dk suruyo. Ilac tuplerine dolana kadar...

Saol canim yorumlariniz için çok saolun hemn olsunda bitsin istiyorum hayırlısıyla.

Canım merhaba, ben de temmuz ayında anestezisiz çektirdim. Kesinlikle o kadar korkulacak bir durum yok. 30 sn- 1 dk lık bir hafif ağrı var sanki adet ağrısı gibi. O yüzden kendini kasma hemen olup bitiyor
Sizin bi sorununuz cikmismiydi peki belki buyuzden acı hissetmemistirsiniz

Acı eşiğim çok yüksektir ama acı hissediyosun. En güzeli anestezi almak. Anestezissiz asla çektirmem.

Aynen ben anestezi almadan olacaktim hem fiyatindan dolayi, sonra baktım insanlar çok kötü diyor vazgeçtim aneztesi alcam ve yarın olcam çok heyecanliyim sonuçlarım temiz çıkar inşallah.

Üç yıl önce çektirmiştim. Çok kısa da olsa şiddetli bir sancı yaşadım. Ama üç yıl boyunca hamile kalamayan ben dört ay sonra hamile kaldım. Ama düşük yaptım. Sonra bir altı ay sonra yine hamile kaldım. Malesef o da düştü. Sonra bir altı ay sonra yine hamile kaldım. Çok sükür kuzum sağlıcakla dünyaya geldi. Şimdi 14 aylık:)
Velhasılı kelam; rahimfilmi acı verse de hamile kalmaya yardımcı bir uygulama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…