- 12 Şubat 2018
- 1.792
- 1.893
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
Canım bende pazartesi yaptırdım. Kişiye göre değişir tüpler açıksa fazla ağrı olmuyormuş benim tüplerim kapalı çıktı ve çok zordu tarif edemem. Ama bu sendede aynısı olacak diye birşey yok. Sonuçta bir amacımız var onun için uğraşıp her acıya dayanıyoruz
Canım benim tüplerim tıkalı çıktı.verdiği sıvıyı basınçlı uyguladı ama sıvı ilerlemedi yaklaşık 2 - 3 dk felan sürdü ve bıraktıpeki canım seninki zormus ya kac dakika surdu zorlugu
Canm bende izmirdeyim geçen sene menemen özel yaşam sağlık tıp merkezinde 500 tl ye cekildim anestezili bideAylardır tedavi görüyorum birde rahim filmi cekelim dendi bilenler bilir çok masraflıdır bu süreç birde özele gidince daha masraflı iyice sıkıştık bu ara birde rahim filmi iştendi madden ayrı korku ayrı çok pahalı izmirdeyim bin tl deniyor 10 dkk için bin tl anestesisiz 750 mecbur anestesisiz olcak çok korkuyorum bana anltrmisiniz cook korkulcak bişey varmi ben normal muayene sırasında bile korkup kasiliyorum napcam bilmiyorumm
Inşaallah dedğiniz gibidir kasinca kapalı çıkma ihtimali varmış doğrumu
Insallah çektiğime değer bari hayır parası ayrı cokHiç korkma canım ağrı esimgim düşüktür ben sonunda ağrı hissettim o da işlem bitmişti zaten umarım sonucun iti olur benimki kötü cıktı çünkü
Ben karabaglardayim 750 diolar menemen uzak kaliyo.ama hala aynımıdır fiyat.Canm bende izmirdeyim geçen sene menemen özel yaşam sağlık tıp merkezinde 500 tl ye cekildim anestezili bide
Benden ondan cekiniyorum illaki kasarım kendimi biliyorum ya yanlis sonuç çıkarsa diyeBen ilk cektirdigimde adet sancisini yogun hissettim ama 3 dk falan. Sonra tup bebege baslicagimizda doktorum rahim seklimi merak ettigi icin tekrar istedi. Tekrar cekildim ama 0 agri oldu. Ama doktorum rahim seklini goremedigi icin bol sivi yukledi rahimin seklini gordugunde biraktiii... Tup bebek doktoruma gosterdigimde vana hidrosalpenks var dedi. Ameliyat olacaksin dedi. Ameliyat oldum ama hidrosalpenks yoktu... yani deemem o ki doktorum rahim filminde asiri sivi yukleyince bende kendimi biraz kasinca yanlis sonuc ortaya cikti... o yuzden kendini kasmamaya dikkat et.. bu olay benim 1 seneme mal oldu..
Agri her cekildiginde olmuyor. Sanirim ilk cekildigimde yapisikliklar vardi ve onlar acildi ondan agridi ...
750 anestezisiz diyosn ama canm sen bi git istersen derimBen karabaglardayim 750 diolar menemen uzak kaliyo.ama hala aynımıdır fiyat.
Telefonda fiyat vermiyolar gıcık oluyorum buyuzden bütün özeller böyle.750 anestezisiz diyosn ama canm sen bi git istersen derim
Benden ondan cekiniyorum illaki kasarım kendimi biliyorum ya yanlis sonuç çıkarsa diye
Saol canim yorumlariniz için çok saolun hemn olsunda bitsin istiyorum hayırlısıyla.Hayir oyle dusunme ilk filmimde kendimi daha cok kastim bir problem cikmadi temiz cikti. Cunku agriyacak saniyordum ama agrimadi...
Ikincide de allah allah neden agrimiyor diye biraz kastim yanlis sonuc cikti :)
Adet sancisi gbi bir agrisi var ve hemen geciiyor 3 dk suruyo. Ilac tuplerine dolana kadar...
Canım benim tüplerim tıkalı çıktı.verdiği sıvıyı basınçlı uyguladı ama sıvı ilerlemedi yaklaşık 2 - 3 dk felan sürdü ve bıraktı
Canım anne olma duygusu depreştimmi herşeye dayanıyorsun2-3 dk dayanmak daha mantıklı yani
Sizin bi sorununuz cikmismiydi peki belki buyuzden acı hissetmemistirsinizCanım merhaba, ben de temmuz ayında anestezisiz çektirdim. Kesinlikle o kadar korkulacak bir durum yok. 30 sn- 1 dk lık bir hafif ağrı var sanki adet ağrısı gibi. O yüzden kendini kasma hemen olup bitiyor
Yok benim çok şükür bir sorunum çıkmamıştı. Benim çevremde birkaç kişi daha çektirdi onlar da acı hissetmemişti.Sizin bi sorununuz cikmismiydi peki belki buyuzden acı hissetmemistirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?