- Konu Sahibi atalente35
Canım telefon da fiyat bilgisi veriyorlar mı ben çektireceğim de acaba fiyatlar değişmişmidirCanm bende izmirdeyim geçen sene menemen özel yaşam sağlık tıp merkezinde 500 tl ye cekildim anestezili bide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım telefon da fiyat bilgisi veriyorlar mı ben çektireceğim de acaba fiyatlar değişmişmidirCanm bende izmirdeyim geçen sene menemen özel yaşam sağlık tıp merkezinde 500 tl ye cekildim anestezili bide
Telefonda fiyat bilgisi vermiyolarCanım telefon da fiyat bilgisi veriyorlar mı ben çektireceğim de acaba fiyatlar değişmişmidir
Hangi hasntane de canım2 ay önce 700tl anestezili 900 tlydi
Hangi hastane canım2 ay önce 700tl anestezili 900 tlydi
Canim. Benim inan korkucak hic bisi yok parana yazik devlet hastanelerindede simdi ki imkanlar cok iyi bu kadar stres yaptigina degmez emin ol ben de cektirdim onuAylardır tedavi görüyorum birde rahim filmi cekelim dendi bilenler bilir çok masraflıdır bu süreç birde özele gidince daha masraflı iyice sıkıştık bu ara birde rahim filmi iştendi madden ayrı korku ayrı çok pahalı izmirdeyim bin tl deniyor 10 dkk için bin tl anestesisiz 750 mecbur anestesisiz olcak çok korkuyorum bana anltrmisiniz cook korkulcak bişey varmi ben normal muayene sırasında bile korkup kasiliyorum napcam bilmiyorumm