- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
Korkulacakmbir şey değil. Ben 3 sene önce işten çıkıp öğle arasında çektirip işime geri dönmüştüm düşünün. Anesteziye hiç gerek yok bence. Rahat olun kasmayın kendinizi çok basit bir işlemAylardır tedavi görüyorum birde rahim filmi cekelim dendi bilenler bilir çok masraflıdır bu süreç birde özele gidince daha masraflı iyice sıkıştık bu ara birde rahim filmi iştendi madden ayrı korku ayrı çok pahalı izmirdeyim bin tl deniyor 10 dkk için bin tl anestesisiz 750 mecbur anestesisiz olcak çok korkuyorum bana anltrmisiniz cook korkulcak bişey varmi ben normal muayene sırasında bile korkup kasiliyorum napcam bilmiyorumm
Merhaba, ben anestezisiz 550 TL’ye çektirmiştim bu ay İstanbul’da, siz de araştırın olmazsa isterseniz fiyat konusunda başka seçenek varsa İzmir’de de. Onun duşında bende ağrı, acı olmamıştı, rahat geçmişti. Umarım öyle olur sizin de, kişiden kişiye ya da yapılan merkeze göre değişebilir mi bilemiyorum.Aylardır tedavi görüyorum birde rahim filmi cekelim dendi bilenler bilir çok masraflıdır bu süreç birde özele gidince daha masraflı iyice sıkıştık bu ara birde rahim filmi iştendi madden ayrı korku ayrı çok pahalı izmirdeyim bin tl deniyor 10 dkk için bin tl anestesisiz 750 mecbur anestesisiz olcak çok korkuyorum bana anltrmisiniz cook korkulcak bişey varmi ben normal muayene sırasında bile korkup kasiliyorum napcam bilmiyorumm
Gerçekten okadar kötümü kimisi normal muayene gibi diyolar amaValla ben acıya oldukça dayanıklıyımdır ama çektiğim ağrıyı tarif edemem.resmen sesle ağladım.böyle olacağını bilseydim bayıltın beni derdim.ama bu durum kişiden kişiye değişiyor.ben böyle oldum diye sizinde böyle olacak değil.şimdiden geçmiş olsun.
Valla canım öyle yazanlara ben çok şaşırıyorum.benim çok ağrılı oldu çok hemde.ne bileyim belki sen hiçbir şey hissetmezsin.zaten hissetsende kısa sürüyor.sıkıntı yapma gir ne yapılacaksa yapsınlar.burayada oh bitti diye yaz bize :)Gerçekten okadar kötümü kimisi normal muayene gibi diyolar ama
Insallah canim :)Valla canım öyle yazanlara ben çok şaşırıyorum.benim çok ağrılı oldu çok hemde.ne bileyim belki sen hiçbir şey hissetmezsin.zaten hissetsende kısa sürüyor.sıkıntı yapma gir ne yapılacaksa yapsınlar.burayada oh bitti diye yaz bize :)
Aylardır tedavi görüyorum birde rahim filmi cekelim dendi bilenler bilir çok masraflıdır bu süreç birde özele gidince daha masraflı iyice sıkıştık bu ara birde rahim filmi iştendi madden ayrı korku ayrı çok pahalı izmirdeyim bin tl deniyor 10 dkk için bin tl anestesisiz 750 mecbur anestesisiz olcak çok korkuyorum bana anltrmisiniz cook korkulcak bişey varmi ben normal muayene sırasında bile korkup kasiliyorum napcam bilmiyorumm
Inşaallah dedğiniz gibidir kasinca kapalı çıkma ihtimali varmış doğrumuCok kolay bir islem canim korkmana gerek yok... hafif adet sancisi oluyor sadece...
Evet canım kasmamaya çalış.ne zaman yapılacak işlem.Inşaallah dedğiniz gibidir kasinca kapalı çıkma ihtimali varmış doğrumu
Salı günü olacağım hayırlısı bakalim.Evet canım kasmamaya çalış.ne zaman yapılacak işlem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?