- 7 Aralık 2017
- 545
- 359
- 23
- Konu Sahibi Lavinya223
Arkafaslar hsg çekiminden sonra bir kaç ay içinde hamile kalaniniz varmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gecem ay cektirdim canım hsg den sonra pek imkan olmadı ilişki için ama bu ay bakalm deniyoruz insallah hayırlısıyla Rabbim nasip eder tüpler cok sukur acik çıktıBenim komşum hsg den hemen sonraki ay hamile kaldı. 2 yıldan beri hsg çektirmeyi erteliyordu. Sonra kendine çok kızdı...
İnşallah canım. rabbim isteyen herkese de sanada bebek nasip etsinBende gecem ay cektirdim canım hsg den sonra pek imkan olmadı ilişki için ama bu ay bakalm deniyoruz insallah hayırlısıyla Rabbim nasip eder tüpler cok sukur acik çıktı
Amin canım inşallah cumlemize sende .var mı çocukİnşallah canım. rabbim isteyen herkese de sanada bebek nasip etsin
Selam canım bende ağustos ta çekildim gecem ay doğru düzgün birliktelik olmadi bu ayda bakalm yum. Dönemindryim hayırlısı kismet. Mutlaka haber bekliyorum. Diğer değerlerin frlan nasılSelam kizlar,
Benim doktorum da 1 2 ay sora hamile kalan hastalarim oldu temiz ciksa da film bisi olmasada ihtimali arttiriyor diyebilirim dedi. Bende agustos sonu cekilmistim ama bu ay umut yok belki obur ay tutar yazarim etkiliyoms die size :)
Bende gecem ay cektirdim canim bakalm hayirlisi dr. Adetin 21. Günü gel progesteron a bakalm yumurtlama olmusmu olmamışmi gorelim ona gore klomen başlayalım dediEski iş yerinden bi arkadaşım çektirdiği ay hamile kaldı yanlış hatırlamıyosam
Hormon testi normal dedi canim pkoluyum ama birde harektlilik dusuk esimde oyuzden takipte tutuyor dr hakkimizda hayirlisi cumlemizinSelam canım bende ağustos ta çekildim gecem ay doğru düzgün birliktelik olmadi bu ayda bakalm yum. Dönemindryim hayırlısı kismet. Mutlaka haber bekliyorum. Diğer değerlerin frlan nasıl
Anladım canım inşallah o ay bu ay olmuşturda klomene gerek kalmaz, sayısız tedavi gördüm bende çok iyi anlıyorum o yüzden seniBende gecem ay cektirdim canim bakalm hayirlisi dr. Adetin 21. Günü gel progesteron a bakalm yumurtlama olmusmu olmamışmi gorelim ona gore klomen başlayalım dedi
Adet bitiminden sonra 5 gün içinde falan çekiliyo canımhsg ne zaman çekiliyor acaba? adet döneminde mi sonrasında mı?
Adet bitiminden sonra 5 gün içinde falan çekiliyo canım
Amin canım inşallah benimde normal çıkıyo tsh yüksek biraz. 2 aydirda adetlerim 2 gün önden geliyo erken yum. Oluyo farkediyorum benim esimde de bi sıkıntı yok bende de çıkmıyor hayirlisi Rabbimin vardır bildiği hayirlisyla olur inşallah hepimizinHormon testi normal dedi canim pkoluyum ama birde harektlilik dusuk esimde oyuzden takipte tutuyor dr hakkimizda hayirlisi cumlemizin
Benim adetimin 10. Gunu çekildi canımhsg ne zaman çekiliyor acaba? adet döneminde mi sonrasında mı?
Adet bitince 3 gun icnde canimhsg ne zaman çekiliyor acaba? adet döneminde mi sonrasında mı?
Rica ederim Allah oğlunuza uzun ömürler versin.tesekkür ederim.. 1 yıldır uğrasıyoruz bizfe yarına randevu aldım reglimin 2. günü gideceğim.. 1 oğlum var şükür 2.için çabalıyoruz ama olmuyor bir sorunumuz yok eşimde de bende de.. metak ettim tüplerim mi tıkalu diye
Tiroit var hap iciyorm bnde klomen ve ctlatma ignesylede olmadi bakalim hagirlisi hepimiz icinAmin canım inşallah benimde normal çıkıyo tsh yüksek biraz. 2 aydirda adetlerim 2 gün önden geliyo erken yum. Oluyo farkediyorum benim esimde de bi sıkıntı yok bende de çıkmıyor hayirlisi Rabbimin vardır bildiği hayirlisyla olur inşallah hepimizin