• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG çekimi

Canım benmkinede bakabilirmişim
Merhaba maalesef ben anlamıyorum o yüzden yanlış bilgilendirmek istemiyorum raporun çıkınca doktoruna sorabilirsin o sana gerekli açıklamaları yapıyor. Benim dediğim gibi sol tüpüm tıkalıymış işlem esnasında açtılar ve hsg çektirdikten 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür 🤲🏻

Merhaba maalesef ben anlamıyorum o yüzden yanlış bilgilendirmek istemiyorum raporun çıkınca doktoruna sorabilirsin o sana gerekli açıklamaları yapıyor. Benim dediğim gibi sol tüpüm tıkalıymış işlem esnasında açtılar ve hsg çektirdikten 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür 🤲🏻
Merhaba gebeliginiz saglikli sonuclanmistir insallah saglikla kucaginiza almissinizdir bende hsg cektiricem mayıs ayinda banada aneatezi onermediler bizde bebek tutuyor fakat dıs gebelik gecirdim yapışıklık olabilir dedi doktorum bu yuzden cektircez tekrar yasamamak adina en azindan bilincli olmak adına bende korkuyorum acı eşiğim yuksek aslinda ama yinede cok fazla kotu hikaye okudum bu konuda hayirlisi olsun bakalim

Back