• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg cekimi

Doktor gerek görmedikçe kullanmasına gerek yok..benim amh 0.01 iken bile yumurtlamam oldu ve çokça yumurta toplandı..ki vitamin de kullanmadım..çok şükür sağlıklı 5 tane embriyom transfer sürecimi bekliyor
Merhabalar. Benim de şuan sadece1 yumurtam görünüyor acaba bu artar mı ne yapmam lazım ne güzel siz ne kadar şanşlısınız :KK200:

Merhaba ben hsg cekimi yaptirdim fulya açık emar’da. Resmen hicbir sey hissetmedim boşuna korkmuşum. Doktorum kistlerin tupleri tikayabilecegini dusunmustu ama onlar da temiz cikti. Sonraki surec ne oluyor bilgisi olan var mi
merhaba beni de oraya yönlendirdiler bir sonraki adetimi bekliyorum bittikden sonra gidicem . randavu ve işlem sürecini anlatabilir misiniz ve ucreti ne kadar acaba yönlendirilen yere göre değişiyor olabilir mi

Tüp bebek düşünüyor isen canım Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi nde Prof. Dr. Sabri Cavkaytar ı öneririm.. Kendisi gereken herşeyi yapıyor ve hikaye geçmişine göre planlıyor direk tüp bebekte demiyor gerek görmezse kendi kendine hamile kalan bile olabiliyor takip edersen instagram dan görürsün
bende aynı kuruma farklı doktora gittim tavsiye üzerine parasal yaklaşmıyorlar yapılması gerekeni anlatıyorlar.

Back
X