Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temiz çıktıysa siz ve eşinizin tahlillerine göre yol alıcaktır.Merhaba ben hsg cekimi yaptirdim fulya açık emar’da. Resmen hicbir sey hissetmedim boşuna korkmuşum. Doktorum kistlerin tupleri tikayabilecegini dusunmustu ama onlar da temiz cikti. Sonraki surec ne oluyor bilgisi olan var mi
Bende sonomed de çekim yaptırdım anestezi almadan hiçbirşey hissetmedim dediğiniz gibi.. Sonrasında tahlillerimi eşimin sperm ve kan tahlillerini toparlayıp tüp bebek doktorumuz ile görüşüp ilerledik şuan transfer sürecimi bekliyorumMerhaba ben hsg cekimi yaptirdim fulya açık emar’da. Resmen hicbir sey hissetmedim boşuna korkmuşum. Doktorum kistlerin tupleri tikayabilecegini dusunmustu ama onlar da temiz cikti. Sonraki surec ne oluyor bilgisi olan var mi
Super ben de ayni sekilde doktoruma gidecegimBende sonomed de çekim yaptırdım anestezi almadan hiçbirşey hissetmedim dediğiniz gibi.. Sonrasında tahlillerimi eşimin sperm ve kan tahlillerini toparlayıp tüp bebek doktorumuz ile görüşüp ilerledik şuan transfer sürecimi bekliyorum![]()
Cok sevindim sizin adiniza da darisi basimaBenimde hsg temiz cikmisti sonraki surecte tup bebege basladik
Amh yaptiricam esimin testleri temiz cikti cok sukur. Evet cikolata kisti vardiamh ve diğer hormon testlerinizi yaptırdınız mı ? eşiniz içinde spermiogram testi? çikolata kistiniz var sanırım. benim tıkalı çıkmıştı hsg ile bir tanesini açabildiler.
Hayırlısı inşallah. Tüp bebeğe başlarsan yumurta toplatmadan önce yumurta kalitesi için ek takviye vitamin muhakkak kullan, dah agüzel sonuç alırsınAmh yaptiricam esimin testleri temiz cikti cok sukur. Evet cikolata kisti vardio tikamis
Tüp bebek düşünüyor isen canım Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi nde Prof. Dr. Sabri Cavkaytar ı öneririm.. Kendisi gereken herşeyi yapıyor ve hikaye geçmişine göre planlıyor direk tüp bebekte demiyor gerek görmezse kendi kendine hamile kalan bile olabiliyor takip edersen instagram dan görürsünBende sonomed de çekim yaptırdım anestezi almadan hiçbirşey hissetmedim dediğiniz gibi.. Sonrasında tahlillerimi eşimin sperm ve kan tahlillerini toparlayıp tüp bebek doktorumuz ile görüşüp ilerledik şuan transfer sürecimi bekliyorum![]()
Doktor gerek görmedikçe kullanmasına gerek yok..benim amh 0.01 iken bile yumurtlamam oldu ve çokça yumurta toplandı..ki vitamin de kullanmadım..çok şükür sağlıklı 5 tane embriyom transfer sürecimi bekliyorHayırlısı inşallah. Tüp bebeğe başlarsan yumurta toplatmadan önce yumurta kalitesi için ek takviye vitamin muhakkak kullan, dah agüzel sonuç alırsın
Amh ile yumurtalar eşit olmuyor zaten. Benim 1.68 ama 2 toplandı 1 döllendi. Ayrıca Vitamin takviyesi kalite amaçlıdır. Amh düşüklüğü olan kişilerde özellikle kalite bakımından düşüktür , çoğu zaman boş folikül şeklindedir yada döllenme olmaz. Bu sebeple kalite arttırıcı vitamin takviyesini çoğu doktor verir. Yumurta toplama öncesi 3/4 ay kullandırır. Bizim aynı merkeze giden bir çok arkadaşımda etkisi oldu. Doktorun illa vermesi de gerekmiyor yada amh nın düşük olmasıda gerekmiyor, tüp düşünenler kalite amaçlı öncesinde alıp en az 3 ay kullanabilir. Ben tüpe başlamadan kullandığım vitamini doktora söyleynce çok iyi yapmışşsın dedi... Ayrıca siz bence bu konuda şanslıymışsınız. amh düşüklüğünde 5 embriyoyu gören kişi sayısı çok değil. Tüp bebek bloğum var ve birçok kişiyle sohbet ettim. O yüzden vitamin kullanmasın bnm oldu seninde olur diye birşey yok. Kullansın daha da iyi olsun, yumurta sayısını arttırmaz ama 1. kalite olmasını sağlar , gebe kalmak için 1 embriyo yeter zaten.Doktor gerek görmedikçe kullanmasına gerek yok..benim amh 0.01 iken bile yumurtlamam oldu ve çokça yumurta toplandı..ki vitamin de kullanmadım..çok şükür sağlıklı 5 tane embriyom transfer sürecimi bekliyor
Tamamdir cok tesekkurler, tabi stres de yapti daha da gerginimHayırlısı inşallah. Tüp bebeğe başlarsan yumurta toplatmadan önce yumurta kalitesi için ek takviye vitamin muhakkak kullan, dah agüzel sonuç alırsın
Kafanı temizle hiç stres olma akışını bırak , stres yapsan eline ne geçicek öyle düşün kafanı başka şeylerle meşgul et.Tamamdir cok tesekkurler, tabi stres de yapti daha da gerginim
Nelere dikkat ettin canımDoktor gerek görmedikçe kullanmasına gerek yok..benim amh 0.01 iken bile yumurtlamam oldu ve çokça yumurta toplandı..ki vitamin de kullanmadım..çok şükür sağlıklı 5 tane embriyom transfer sürecimi bekliyor
Adetten sonraki hafta icerisinde. Gebelik ihtimali minimumdayken. Benden kanda gebelik testi istemistiler. Negatif sonucla cektilerHsg çekimi için belirli bir gün var mı kızlar
Doktor talep etmeli. Nasil kan tahlilleri icin istek aciyolar buda onun gbi. Ozel dis merkezlerde farkli olabilir tabiMerhaba kızlar. Hsg filmini gidip kendimiz çektirebiliyor muyuz yoksa doktorun yazısı mı gerekli bilginiz var mı