• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg cekimi

sebgizem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
18
5
31
36
Merhaba ben hsg cekimi yaptirdim fulya açık emar’da. Resmen hicbir sey hissetmedim boşuna korkmuşum. Doktorum kistlerin tupleri tikayabilecegini dusunmustu ama onlar da temiz cikti. Sonraki surec ne oluyor bilgisi olan var mi

Merhaba ben hsg cekimi yaptirdim fulya açık emar’da. Resmen hicbir sey hissetmedim boşuna korkmuşum. Doktorum kistlerin tupleri tikayabilecegini dusunmustu ama onlar da temiz cikti. Sonraki surec ne oluyor bilgisi olan var mi
Temiz çıktıysa siz ve eşinizin tahlillerine göre yol alıcaktır.

amh ve diğer hormon testlerinizi yaptırdınız mı ? eşiniz içinde spermiogram testi? çikolata kistiniz var sanırım. benim tıkalı çıkmıştı hsg ile bir tanesini açabildiler.

Bende sonomed de çekim yaptırdım anestezi almadan hiçbirşey hissetmedim dediğiniz gibi.. Sonrasında tahlillerimi eşimin sperm ve kan tahlillerini toparlayıp tüp bebek doktorumuz ile görüşüp ilerledik şuan transfer sürecimi bekliyorum 🤗

Bende sonomed de çekim yaptırdım anestezi almadan hiçbirşey hissetmedim dediğiniz gibi.. Sonrasında tahlillerimi eşimin sperm ve kan tahlillerini toparlayıp tüp bebek doktorumuz ile görüşüp ilerledik şuan transfer sürecimi bekliyorum 🤗
Super ben de ayni sekilde doktoruma gidecegim

Amh yaptiricam esimin testleri temiz cikti cok sukur. Evet cikolata kisti vardi :KK43: o tikamis
Hayırlısı inşallah. Tüp bebeğe başlarsan yumurta toplatmadan önce yumurta kalitesi için ek takviye vitamin muhakkak kullan, dah agüzel sonuç alırsın

Tüp bebek düşünüyor isen canım Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi nde Prof. Dr. Sabri Cavkaytar ı öneririm.. Kendisi gereken herşeyi yapıyor ve hikaye geçmişine göre planlıyor direk tüp bebekte demiyor gerek görmezse kendi kendine hamile kalan bile olabiliyor takip edersen instagram dan görürsün

Hayırlısı inşallah. Tüp bebeğe başlarsan yumurta toplatmadan önce yumurta kalitesi için ek takviye vitamin muhakkak kullan, dah agüzel sonuç alırsın
Doktor gerek görmedikçe kullanmasına gerek yok..benim amh 0.01 iken bile yumurtlamam oldu ve çokça yumurta toplandı..ki vitamin de kullanmadım..çok şükür sağlıklı 5 tane embriyom transfer sürecimi bekliyor

Doktor gerek görmedikçe kullanmasına gerek yok..benim amh 0.01 iken bile yumurtlamam oldu ve çokça yumurta toplandı..ki vitamin de kullanmadım..çok şükür sağlıklı 5 tane embriyom transfer sürecimi bekliyor
Amh ile yumurtalar eşit olmuyor zaten. Benim 1.68 ama 2 toplandı 1 döllendi. Ayrıca Vitamin takviyesi kalite amaçlıdır. Amh düşüklüğü olan kişilerde özellikle kalite bakımından düşüktür , çoğu zaman boş folikül şeklindedir yada döllenme olmaz. Bu sebeple kalite arttırıcı vitamin takviyesini çoğu doktor verir. Yumurta toplama öncesi 3/4 ay kullandırır. Bizim aynı merkeze giden bir çok arkadaşımda etkisi oldu. Doktorun illa vermesi de gerekmiyor yada amh nın düşük olmasıda gerekmiyor, tüp düşünenler kalite amaçlı öncesinde alıp en az 3 ay kullanabilir. Ben tüpe başlamadan kullandığım vitamini doktora söyleynce çok iyi yapmışşsın dedi... Ayrıca siz bence bu konuda şanslıymışsınız. amh düşüklüğünde 5 embriyoyu gören kişi sayısı çok değil. Tüp bebek bloğum var ve birçok kişiyle sohbet ettim. O yüzden vitamin kullanmasın bnm oldu seninde olur diye birşey yok. Kullansın daha da iyi olsun, yumurta sayısını arttırmaz ama 1. kalite olmasını sağlar , gebe kalmak için 1 embriyo yeter zaten.

Merhaba kizlar benim de cikolata kıstım var tek yumurtalık dan 12-13 e yakın yumurta toplandı ama sadece 4 tanesi dolu çıktı bunlardan da 1 tanesi dollendi sadece yani anlayacağınız tek sıkımlık kurşunum war

Nelere dikkat ettin canım

Hsg çekimi için belirli bir gün var mı kızlar

Merhaba kızlar. Hsg filmini gidip kendimiz çektirebiliyor muyuz yoksa doktorun yazısı mı gerekli bilginiz var mı

Back
X