- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
-
kuzumm aminn inşallahh Rabbim sana bana herkese nasip etsin. Ben de yumurtlama günümdeyim ama bu ay hiç bakmıyorum testlere. Allah a bıraktım işimi..Sanki belirtilerim de var gibi. Akıntım felan olmazdı hiç benim. Ama bu ay fazla akıntım oluyor. Adete 11 gün var. Sarı akıntım çok oluyo. Karnım adet olckmsm gibi.sanki içten hafif sızılar var. Öyle işte umudumuzu kaybetmek yok. Hayırlısı olsun hakkımızda canım benim. Olmazsada hayırlı değil demek ki rabbim zamanını bekliyor. Yapacak birşeyimiz yok. ❤
Evet tüplerde tıkanıklık yoksa bile o ilaç ufak yapışıklıkları bike açıyomuş yani şans artıyomuş. İnşallah yaşarız bizde o duyguyu nasipkuzumm aminn inşallahh Rabbim sana bana herkese nasip etsin. Ben de yumurtlama günümdeyim ama bu ay hiç bakmıyorum testlere. Allah a bıraktım işimi..kuzum asıl merak ettiğüm tüpler açık olsa bile yine de şans artıyor mu diye sormak istedim
canım benim dua et bol bol meryem suresi okuEvet tüplerde tıkanıklık yoksa bile o ilaç ufak yapışıklıkları bike açıyomuş yani şans artıyomuş. İnşallah yaşarız bizde o duyguyu nasip
Ben çekildim bu ay dün gece adet oldum. :)
Ama benim sağ yüzde 80 tıkalıymış ve yumurtam sağ tarafta oluşmuş o sebeple olmadı yüksek ihtimalle.
6 ay deneyin dediler.
Adet bitiminde soğan kürü yapacağım 2 tane kist var tüpün ucunda erimesi için.
İnşallah fayda sağlar.
HSG sonrası ihtimal artıyor diyorlar.
Allar yardımcımız olsun bakalım. :)
Kesin fayda sağlar düzenli yap mutlaka soğan kürünü canım benim rabbim sifa versinBen çekildim bu ay dün gece adet oldum. :)
Ama benim sağ yüzde 80 tıkalıymış ve yumurtam sağ tarafta oluşmuş o sebeple olmadı yüksek ihtimalle.
6 ay deneyin dediler.
Adet bitiminde soğan kürü yapacağım 2 tane kist var tüpün ucunda erimesi için.
İnşallah fayda sağlar.
HSG sonrası ihtimal artıyor diyorlar.
Allar yardımcımız olsun bakalım. :)
AminKesin fayda sağlar düzenli yap mutlaka soğan kürünü canım benim rabbim sifa versin
ya benim varya pembemsi kanamam oluyo lavobaya girdikçe sadece peçeteye geliyo adete de 10 gün var yerleşme kanaması olabilir micanım benim dua et bol bol meryem suresi oku
Olabilir inşallah kuzumm yaa 3 gün sonra sen kan testi yapsana ya da bırak zaman gsin emin olursunya benim varya pembemsi kanamam oluyo lavobaya girdikçe sadece peçeteye geliyo adete de 10 gün var yerleşme kanaması olabilir mi
Hayırlısı olsun inşallah ya bakalım rabbim doldurur bizim kucağımızı da elbet.Olabilir inşallah kuzumm yaa 3 gün sonra sen kan testi yapsana ya da bırak zaman gsin emin olursun
Bana da yaz olurmuHayırlısı olsun inşallah ya bakalım rabbim doldurur bizim kucağımızı da elbet.
Evet tatlımNeyi Varsa mı
Tamam canım benim inşallah ❤ ❤ ❤Evet tatlım
Kuzum nasılsın nedir durumTamam canım benim inşallah ❤ ❤ ❤
Arkadaşlar mrb. Hsg çekilirken TÜPLER KAPALI TIKALI YAPIŞIKLIK VS OLMASA BİLE,
Hamilelik şansını yine de yükseltir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?