- 2 Şubat 2021
- 111
- 116
- 53
- 28
- Konu Sahibi Aysenurmus
-
Merhabalar biz Ahmet hakan Haliloğluna tese olduk geçen hafta orada çıkan spermleri dondurdular labaratuvari gayet iyi tüp bebek için bende orayı düşünüyorum ama henüz karar vermedik inşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba arkadaşlar, hrs hastanesini eşimin doktoru önerdi. Olası bi tese için anlaşması buradaymış. Bize de tüp bebek için Batuhan özmeni önerdi. Sizlere sorum bu hastanede tüp bebek yaptırdınız mı deneyiminiz nasıl oldu? Labaratuvar nasıl? Başarı oranı nasıl?
Diğer bir sorum ise Batuhan hoca muayene olma şansınız oldu mu? Şimdiden teşekkürler
Merhabalar biz Ahmet hakan Haliloğluna tese olduk geçen hafta orada çıkan spermleri dondurdular labaratuvari gayet iyi tüp bebek için bende orayı düşünüyorum ama henüz karar vermedik inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ben de orada yaptırıyorum. Dün opu işlemim yapıldı, doktorum dışarıdan. Henüz laboratuvarı hakkında bir fikrim yok, ilerleyen günlerde sizle paylaşırım burdan yorumumuMerhaba arkadaşlar, hrs hastanesini eşimin doktoru önerdi. Olası bi tese için anlaşması buradaymış. Bize de tüp bebek için Batuhan özmeni önerdi. Sizlere sorum bu hastanede tüp bebek yaptırdınız mı deneyiminiz nasıl oldu? Labaratuvar nasıl? Başarı oranı nasıl?
Diğer bir sorum ise Batuhan hoca muayene olma şansınız oldu mu? Şimdiden teşekkürler
Çok memnun olurum, umarım her şey yolunda giderBen de orada yaptırıyorum. Dün opu işlemim yapıldı, doktorum dışarıdan. Henüz laboratuvarı hakkında bir fikrim yok, ilerleyen günlerde sizle paylaşırım burdan yorumumu
İnşallah bizde memnun kalırız yorumunuz için teşekkür ederimHrs eski ve iyi bir kadın hastanesidir. Ankara'da yıllarca hep Tarık hocaya gittim , Coşkun hoca'da çok iyidir. Diğer doktorları konusunda bilgim yok ama iyi bir hastanedir.
Eşiniz kaan hocanın hastası mıydı. Kaan aydos hoca bizede batuhan özmeni tavsiye ettiMerhaba arkadaşlar, hrs hastanesini eşimin doktoru önerdi. Olası bi tese için anlaşması buradaymış. Bize de tüp bebek için Batuhan özmeni önerdi. Sizlere sorum bu hastanede tüp bebek yaptırdınız mı deneyiminiz nasıl oldu? Labaratuvar nasıl? Başarı oranı nasıl?
Evet Kaan hocanın hastasıEşiniz kaan hocanın hastası mıydı. Kaan aydos hoca bizede batuhan özmeni tavsiye etti
Evet Kaan hocanın
Eşiniz kaan hocanın hastası mıydı. Kaan aydos hoca bizede batuhan özmeni tavsiye ettiBiz tup bebek için görüştük batuhan hocayla. Batuhan hocanın özel kliniği var ilk önce onun yanına gittim muayene ettı ve ilaç yazdı sonra yumurta toplama günü özel hrs hastanesıne yonlendırdı işlemleri orada yaptı yıne yumurta transfer ıcın aynı hastaneye gttık. Batuhan hoca bu süreçlerde watsap üzerinden devamlı bızle ıletısım halınde oldu. Transferin basarılı olup olmadığını 5 gun snra ogrenecegım.. Ama sımdı ye kadar ne hastane nede batuhan hoca konusunda herhangi bir olumsuzluk yasamadımEvet Kaan hocanın hastası
Tup bebek 7500 emrıyo dondurma 1900 TL odedık. Ayrıca tup bebek oncesı kullanılacak iğneler ıcın 2000 TL odedık sgk oldugu halde.. Onun harıcınde batuhan hocanın yanına gttıgım de İlk muayenede 400 TL odedık. Orada her konuda bılgı verılıyor zaten.. Baska bır ucret odemedık.. Bır de transfer sonrası kullandıgım ılaclar var progesteron takvıyesı ıcın 1 haftalık ılac maalıyetı yaklasık 200 tlher hafta almak gerekıyor bellı bır süreye kadarEvet Kaan hocanın hastası
Tup bebek 7500 emrıyo dondurma 1900 TL odedık. Ayrıca tup bebek oncesı kullanılacak iğneler ıcın 2000 TL odedık sgk oldugu halde.. Onun harıcınde batuhan hocanın yanına gttıgım de İlk muayenede 400 TL odedık. Orada her konuda bılgı verılıyor zaten.. Baska bır ucret odemedık.. Bır de transfer sonrası kullandıgım ılaclar var progesteron takvıyesı ıcın 1 haftalık ılac maalıyetı yaklasık 200 tlher hafta almak gerekıyor bellı bır süreye kadar
Çok teşekkür ederim yazdığınız için. Benim de içime sinmeyen noktaları oldu. Ama işlemleri tamamladık. Düşünen başka arkadaşlara ışık olsun gönderinizSizi etkilemek gibi olmasın ama geçen sene orda işlem yaptırdık herşey baştan savma işlem sonrası bekletilen yerler olsun ilgi ve alaka olsun hiç bişey hoşumuza gitmedi sonuç olumsuz sonuclandi bir ay sonra yine gelin dedi hoca gitmedik bir işlem için telefondan bağlanacak kişi bulamazdik şuan acibadem Hastanesi'nde devam ediyoruz işlemlere oraya oranla daha temiz ve alakalı çalışıyorlar biz değil sürekli onlar bizi arıyorlar.
Sizin ki tuttumu acabaMerhabalar biz Ahmet hakan Haliloğluna tese olduk geçen hafta orada çıkan spermleri dondurdular labaratuvari gayet iyi tüp bebek için bende orayı düşünüyorum ama henüz karar vermedik inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Tüp bebek yaptırdınız mi hrs Hastanesi'nde bizimde doktorumuz Tarık aksuydu tüp bebek denedik ama sonuç 2 kez negatif sizin durumunuz nasıl acabaMerhabalar biz Ahmet hakan Haliloğluna tese olduk geçen hafta orada çıkan spermleri dondurdular labaratuvari gayet iyi tüp bebek için bende orayı düşünüyorum ama henüz karar vermedik inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Sizinde mi mikrotese ile elde edilmişti spermleriniz ?Tüp bebek yaptırdınız mi hrs Hastanesi'nde bizimde doktorumuz Tarık aksuydu tüp bebek denedik ama sonuç 2 kez negatif sizin durumunuz nasıl acaba
Size negatiften sonra açıklama yaptılar mı kendileri arayıp birşey demiyorlar zaten doktoru arıyorsun cevap yok bı açıklama yok neden negatif olduğuna dair günler sonra Ayşe hanım dönüş yaptı spermlerin hareketligi azdı ondan negatiftir dedi belki teseden sonra dondurma işleminde bile sıkıntı yaşanmış olabilir dedi ama tüp bebek işleminden önce spermlerle ilgili hiç olumsuz konusmamişlardiSizinde mi mikrotese ile elde edilmişti spermleriniz ?
Tarık beyin hastasıydım 2 kez negatif aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?