- 23 Nisan 2023
- 19
- 6
- 6
- 24
- Konu Sahibi eeengineer
Merhaba arkadaşlar nisan ayının başlamasıyla birlikte kondilomları fark ettim ve hızlıca doktora gittim tiplerini öğrenmek ve yaktırmak amacıyla. Tiplemesini öğrenmek için doğum doktoruna ve o süreçte vakit kaybetmeden yaktırmak için de dermatoljiye gittim. Yakılan siğiller-3 adet- 2 haftadır tekrarlamamasıyla birlikte bu süreçte hızlı olarak betaglukan, b c, d vitaminleri çinko ve balık yağı propolis gibi takviyelere başladım ve ilk doz 9'lu gardasil aşısını yaptırdım. Beslenme şeklimi anında değiştirdim, bağışıklığımın düşük olduğunu düşünüyorum o yüzden kilo almaya çalışıyorum ve bu sağlıklı beslenme programımla birlikte 3 haftada 3 kiloya yakın aldım. Siğil olduğu için yüksek riskli beklemiyordum o yüzden yüksek riskli sonuç gelince -tip 33 58 56 59 66 - deli gibi araştırıyorum ve bu kadar fazla yüksek riskli başka birini görmedim sitede. Şu anda cın1 cın2 olup olmadığını ve 2 aydır bademciğimin şişini merak ediyorum. İyileşme sürecimi sizlerle paylaşacağım. Bu dönemde eğer bir ilişki içerisindeyseniz ilişkide bulunduğunuz insanın desteği çok önemli. Malum tr şartlarında bu tarz konuları ailemizle paylaşamıyoruz ve bir öğrenci için de maddi manevi gerçekten zor süreçler. Psikolojik olarak her gün yorumları okumaya çalışıyorum. Buradaki mesajlaşmayı başlatmamın sebebi hem iyileşme sürecimi de hem de benim gibi olanların süreçlerini öğrenmek ve paylaşmak istiyorum.
Son düzenleme: