Hpv ye bağlı olduğunu düşündüğüm batma ve kaşıntı için yardımmm

Imutor kompleks zaten propolis

osende metilfolat+metilkobalamin

Çinko

D3+k2

Ekinezya çayı

C vitamini içeriyor ki kuzu. Niye ekstradan onları da alalim

ımutor deki propolis c vitamini ve çinkonun miktarı yetersiz bence.
Zaten eğricayir propolis
B kompleksi
D vitamini
Çinko
Magnezyum korona geldiğinden beri kullanıyorum da.bu arada ne dicem imutoru mu oneriyosun arweli mi

ben arwell öneriyorum. Betaglukan miktarı daha fazla.
Eğriçayırı bilmiyordum. ben beeo etil alkolde çözünmüş saf propolis almıştım.
Beeoyu çok kullandım ama egricayira geçtim alkollu olmasın dedik.zeytinyagli olduğu için buna geçtik çok sevdik.fayda farkı var mıdır bilemedim

Tamam ama afedersin eline gelir hissedersin yada doktor kontrolunde doktorun soyler smear da cikmaz bu hpv testi ayri yapiyilor ben yaptirmadim doktorum onermedi yasim genc oldugu icin allah korusun yuksek riskli olsa rahminimi aldiraksn demisti bana yapmadim ama yaklasik 2 yildir cimiyor cok sukur

Geçmiş olsun

Merhabaaa .arwell beta glukan aldım ama 200 mg lik . Doğru mudur acaba ?

Çok teşekkür ederim inşallah bir an önce kurtuluruz. Dediğiniz vitamine bakacağım işe yarar inşallah

Hic korkmayın gebeliği etkilemez.beslenmene dikkat et.bol.bol meyve sebze ye.eczanelerde satılıyor imitor kompleks al kullan gunde 1 tane.stresten uzak dur.hic korkma

Arkadaslar bir sey sorucam, gercekten aldara krem kimsede ic dudaklara uygulayinca agri sendromu yapmadi mi? Ben gecen sene aldara uyguladim orama ve vestibulit bolgemi inceltti iliskide agri hissediyorum ve bu yuzden ameliyat olucam. Ve bunun kadinlarda olmasi ciddi risk. Lutfen aldara kullanmayin o sigiller zaten gecicek. Eger cok istiyorsaniz yaktirin. Ve benim gibi aldara sonrasi bu sorunu yasayan varsa lutfen yazabilir mi

Canim allahin izniyle korkma allaha sığın ben öyle yaptım.3 yil önce bende hpv 18 cikti silgileri yaktirdim sürekli tekrarladı.poskoljim bile bozuldu.ama suan hpv yok sonuc negatif.vucut kendini atıyor bunyene bağlı bol bol pekmez bal ceviz portakal ye.direncini yuksek tutman lazim.surekli iç çamaşır degistir orasi kuru kalması lazım.ellini fazla dokundurma orana silgiler ellerindede çıkabilir.unutma.allaha dua et hepsi gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…