Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HPV Virüsü Tanısı/Yenen arkadaşların desteğine ihtiyacım var.
Ama sonraki erkek arkadaşımda farklı tipleri varmış bide onlarla uğraştım onlar henüz geçmedi yani biçok kişide var maalesef bu hastalık dikkatli olmak lazım
Sadece lezyonlardan kurtulabilirsiniz ama her zaman tasiyicisiniz. Doktorunuz soylemistir size. Duzenli test yaptirmaniz gerekli rahim agzi kanseri icin.
kizlar genital bölgede sigili olan varmi bu hastalik yüzünden? Benim genital bölgemdede et beni gibi zarar görünce veya koparinca cok kanayan kücük kabarciklar var
Ozon gazını serumla karıştırıp veriyorlar damardan. Ayrıca 2cc kadar kan alıp ozon gazıyla karıştırıp kalçadan enjekte ediyorlar. Bir de vajinaya ozon gazı veriliyor. Hastanelerde yok, özel kliniklerde uygulanıyor. Ozon gazının antimikrobiyal ve bağışıklığı güçlendirici etkisi var