- Konu Sahibi bettercallponny
-
Herkese merhaba,
bugün medikal parkta muayene oldum ve doktor hanım vajina içinde hpv benzeri yapılar gördüğünü söyledi ve hpv türleme ile smear testi yaptırmamı söyledi. Hastaneye test ücretlerini sorduğumda hpv için 158 smear için 2150 lira dedi. Bu mevzuda hiç bilgim yok ama 2150 lira çok fazla geldi bana. Devlet hastanesine de gitmek istemiyorum, doktorların tavırları tıbbi geçmişimde bu testlerin olması, evli misin bekar mısın sorgulaması (bekarım) vs bu tip şeylerle muhatap olmak istemiyorum zaten canım yeteri kadar sıkkın. istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz daha makul fiyatlı klinik özel hastane tarzı yer varsa çok sevinirim.
Selam. Çok geçmiş olsun. Dün kadın doğum doktorum simir testinin sonucuna göre HPV testi yaptırmam gerektiğini söyledi ve beni KETEM merkezine yönlendirildi. Bu merkez devlet kurumu ve ücretsiz olarak HPV taraması yapılıyor. Bununla ilgili olarak internette keten merkezleri ile ilgili ayrıntılı bilgi var.Ben İzmir karşıyaka’da yaşıyorum burada başkent hastanesinde muayene oluyorum. Emekli sandığı mensubuyum. Muayene ücreti için sadece 122 TL ödedim. Simir testi için 35 TL ödedim.Herkese merhaba,
bugün medikal parkta muayene oldum ve doktor hanım vajina içinde hpv benzeri yapılar gördüğünü söyledi ve hpv türleme ile smear testi yaptırmamı söyledi. Hastaneye test ücretlerini sorduğumda hpv için 158 smear için 2150 lira dedi. Bu mevzuda hiç bilgim yok ama 2150 lira çok fazla geldi bana. Devlet hastanesine de gitmek istemiyorum, doktorların tavırları tıbbi geçmişimde bu testlerin olması, evli misin bekar mısın sorgulaması (bekarım) vs bu tip şeylerle muhatap olmak istemiyorum zaten canım yeteri kadar sıkkın. istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz daha makul fiyatlı klinik özel hastane tarzı yer varsa çok sevinirim.
Maalesef bir çok yerde masum bir öpücükten bile bulaşabildiğini yazıyor yaşın genç sigara kullanma iyi beslen atarsın sıkma canınıMerhaba ben 18 yasindayim bakireyim buna rağmen vajinamda siğil benzeri şeyler var ctesi doktora gidicemBakirelerde hpv olması mümkün mü sadece öpüşmeyle bulaşır mı çok kötüyüm mahvoldum eğer hpv çıkarsam ailem ilişkye girdiğimi zannedecek napıcam bilmiyorum
Endişelenmeyin, tam anladığınız gibi. Hpvye bağlı hücre bozulması yok yani. Enfeksiyonel bir durum var demek. Doktorunuz enfeksiyonla alakalı sizi bilgilendirir. Hatta belirgin bir şikayetiniz yoksa üstünde bile durmayabilir.smear sonucumu aldım, sıvı bazlı manuel sitoloji sonucu class2 yazmışlar. iltihap sebebiyle olağandışı hücre demekmiş. olağandışı hücre ne demek biraz korkuttu benihpv türevleme sonucu 28 inde çıkacak, doktora o sonuç daçıktıktan sonra gideceğim. o zamana kadar bilgisi olan yazabilirse sevinirim.
teşekkürler dystopian, umarım şu hpv de temiz çıkar da rahatlarım tam olarak:)Endişelenmeyin, tam anladığınız gibi. Hpvye bağlı hücre bozulması yok yani. Enfeksiyonel bir durum var demek. Doktorunuz enfeksiyonla alakalı sizi bilgilendirir. Hatta belirgin bir şikayetiniz yoksa üstünde bile durmayabilir.
Herkese merhaba,
Merhaba. Bende de hpv 16 var ve bunalım içindeyimHerkese merhaba,
canım smeat sonunda hpv olduğunu öğrendiğinden emin misin? ikisi farklı testler. smear sonucunda ne yazıyor tam olarak? hangi class? hpv'nin hangi türü varmış? ben de başta çok korktum ama arkadaşların da dediği gibi yetişkin ve aktif seks hayatı olan bireylerin %80'i sahipmiş bu virüse.Merhaba arkadaşlar bende dün seamer test sonucunda hpv virüsü olduğumu öğrendim doktor hiç bir şey demedi korkucak bir şey yok 3 ay sonra semear testi yapacağız dedi ben araştırın a çok korktum bana neler yapacağımı söylermisiniz balıkesirde yaşıyorum Hamdi doktor iyidir hiç bilmiyorum hangi testi yaptıracağım onuda bilmiyorum
Canım şimdi baktım e nabızdan şöyle diyorcanım smeat sonunda hpv olduğunu öğrendiğinden emin misin? ikisi farklı testler. smear sonucunda ne yazıyor tam olarak? hangi class? hpv'nin hangi türü varmış? ben de başta çok korktum ama arkadaşların da dediği gibi yetişkin ve aktif seks hayatı olan bireylerin %80'i sahipmiş bu virüse.
Tatlım bende kocamdan boşandım ilkimdi ve basima bunlar geldi dediğin gibi bende çok partnerli biri olsam bu kadar üzülmeyecektim hpv yüzünden boşanan ilk kadın olabilirimayyy çok sağolll valla ben bildiğin sevgilimi terk ettim soğuk kanlılığına hayran oldum canım... bende bir hafta içinde 4 farklı doktordan randevu aldım ilki çarşamba sabahı, 2 farklı yere smear ve hpv türleme yaptıracağım. bugün diyete başladım, propolis sipariş ettim falan... başak burcunun tüm takıntılı manyaklık özelliklerini taşıyan biri olarak bu virüsle imtihan oluyorum sanırım. erkek arkadaşım ilkimdi ve daha doğru düzgün orgazm bile olamadan cinsellikten soğudum resmen, şöyle hareketli cinsel hayatı olan biri olsam yine içim gam yemeyecek... çok teşekkür ederim gelişmeleri buradan bildiririm.
Sizin tamamen geçti mi acaba? Bana çok korkunç geliyor bu durum henüz 22 yaşındayım ve maalesef bende de var. Kimisi geçer diyor kimisi ömür boyu kalır diyor kafam çok karışık..
[/QUOTE
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki..Sizin tamamen geçti mi acaba? Bana çok korkunç geliyor bu durum henüz 22 yaşındayım ve maalesef bende de var. Kimisi geçer diyor kimisi ömür boyu kalır diyor kafam çok karışık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?