- 28 Nisan 2013
- 239
- 36
- 123
- Konu Sahibi bettercallponny
-
bagli bulundugun saglik ocaginda hpv taramasi ucretsiz yapiliyor ben dun yaptirdim ozel hastaneye bukadar ucret odemene gerek yokHerkese merhaba,
bugün medikal parkta muayene oldum ve doktor hanım vajina içinde hpv benzeri yapılar gördüğünü söyledi ve hpv türleme ile smear testi yaptırmamı söyledi. Hastaneye test ücretlerini sorduğumda hpv için 158 smear için 2150 lira dedi. Bu mevzuda hiç bilgim yok ama 2150 lira çok fazla geldi bana. Devlet hastanesine de gitmek istemiyorum, doktorların tavırları tıbbi geçmişimde bu testlerin olması, evli misin bekar mısın sorgulaması (bekarım) vs bu tip şeylerle muhatap olmak istemiyorum zaten canım yeteri kadar sıkkın. istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz daha makul fiyatlı klinik özel hastane tarzı yer varsa çok sevinirim.
teşekkür ederim, ama tıbbi geçmiş olayı istemiyorum pek.bagli bulundugun saglik ocaginda smer ve hpv taramasi ucretsiz yapiliyor ben dun yaptirdim bilginiz olsun
Ay devlete git ne olmuşHerkese merhaba,
bugün medikal parkta muayene oldum ve doktor hanım vajina içinde hpv benzeri yapılar gördüğünü söyledi ve hpv türleme ile smear testi yaptırmamı söyledi. Hastaneye test ücretlerini sorduğumda hpv için 158 smear için 2150 lira dedi. Bu mevzuda hiç bilgim yok ama 2150 lira çok fazla geldi bana. Devlet hastanesine de gitmek istemiyorum, doktorların tavırları tıbbi geçmişimde bu testlerin olması, evli misin bekar mısın sorgulaması (bekarım) vs bu tip şeylerle muhatap olmak istemiyorum zaten canım yeteri kadar sıkkın. istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz daha makul fiyatlı klinik özel hastane tarzı yer varsa çok sevinirim.
Ne yazık ki özel hastaneler bu konuda çok yüksek fiyatlar istiyorlar. İlk testlerimi Koç üniversitesi'nde yaptırmıştım ve bana 5.000TL'ye mal olmuştu. 10.000'de leep operasyonuna verdim ve akıllandım. HPV tiplemesini HAseki hastanesinde yaptırıyordum (Hiç tavsiye etmiyorum) doktorum artık sağlık ocaklarının yaptığını söyledi ve oraya yönlendirdi. Kolposkopi isterlerse Bayrampaşa devlet hastanesini önerebilirim. Kolposkopi istendiğinde şahsen soluğu orada alıyorum :)
Bu arada drun önerdi mi bilmiyorum bol bol ekinezya çayı içersen bağışıklığı güçlendirirsin. Ayrıca eczaneden imuneks alıp kullanmanda fayda var. Ben HPV'den böyle kurtulabildim. Geçmiş olsun
Ben devlette yaptırmıştım hiç de öyle sorunlara maruz kalmadım evliyim ama sormadı etmedi zaten bunlar rutin testler kapsamında yapılıyor bir açıklama yapmanıza gerek yokHerkese merhaba,
Ay devlete git ne olmuş
Ben bekarken de devlete smear vermiştim
Kızlık var mı diye soruyorlar yok de testi alırlar o kadar basit. Kasma kendini ben bir dakikalık işleme 2milyar vermem ya
Canım gerçekten dra gittiğimde amacım smear vermek bile değildibana da mantıklısı o geliyor ama dünden beri çok soğuk kanlı düşünemiyorum galiba, yine de daha makul bir fiyat bulursam özele gideyim diyorum ama 2000 küsür zaten veremem.
Sizin tamamen geçti mi acaba? Bana çok korkunç geliyor bu durum henüz 22 yaşındayım ve maalesef bende de var. Kimisi geçer diyor kimisi ömür boyu kalır diyor kafam çok karışık..Ne yazık ki özel hastaneler bu konuda çok yüksek fiyatlar istiyorlar. İlk testlerimi Koç üniversitesi'nde yaptırmıştım ve bana 5.000TL'ye mal olmuştu. 10.000'de leep operasyonuna verdim ve akıllandım. HPV tiplemesini HAseki hastanesinde yaptırıyordum (Hiç tavsiye etmiyorum) doktorum artık sağlık ocaklarının yaptığını söyledi ve oraya yönlendirdi. Kolposkopi isterlerse Bayrampaşa devlet hastanesini önerebilirim. Kolposkopi istendiğinde şahsen soluğu orada alıyorum :)
Bu arada drun önerdi mi bilmiyorum bol bol ekinezya çayı içersen bağışıklığı güçlendirirsin. Ayrıca eczaneden imuneks alıp kullanmanda fayda var. Ben HPV'den böyle kurtulabildim. Geçmiş olsun
Ne kadarlık bir süreçte atlattınız bende bekarım ve bu durumdan çok korktumHpv geçirmiş biri olarak söylüyorum nette yazanlara pek aldanma. Hpv türü 16 idi benim. En tehlikeli olanlardan. Bekardim o zaman özel hstaneye dünya kadar para verdim devlete de gitsem aynisi olacakti. Senin dediğin gibi tıbbi geçmiş istemedim. Atlattım geçirdim bitti normal doğumda yapabiliyorum. Esime de bulasmadi bu arada. Hatta haberi bile yok.
Sizin tamamen geçti mi acaba? Bana çok korkunç geliyor bu durum henüz 22 yaşındayım ve maalesef bende de var. Kimisi geçer diyor kimisi ömür boyu kalır diyor kafam çok karışık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?