Hpv ve ahcc kullanımı

babygirl7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
29
10
3
25
Merhaba arkadaşlar hpv tip 18 ve bir kaç tip daha pozitif Sonrası kolposkopi oldum doktorum düşük dereceli lezyon olduğunu söyledi velp tablet kullanabileceğimi söyledi fakat biraz araştırdıktan sonra hiç iyi yorum yapan görmedim o ilaç hakkında çok fazla yan etkisi varmış bende biraz daha araştırdım ve ahcc diye bir ilaç varmış çoğu kişi memnun gibi duruyor ama tam bir sonuca varamadım aranızda kullanan var mı ? ya da düşük dereceli lezyon çıkıp sonrasında başka takviyeler kullananlar işe yarayanlar var mı veya bu süreçte yeme içme olarak işe yarayan ne gibi şeyleri tavsiye edersiniz ? Bu arada yaşım 25 vereceğiniz fikirler ve cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim..

Bir fikrim yok ama konu güncel kalsın diye yazayım dedim. Belki bir bilene denk gelirsiniz. Birçok kişi bunu atlatıyor bildiğim kadarıyla, bağışıklığınızı güçlü tutmaya çalışın. Geçmiş olsun

Merhaba ben de hpv olduğumu öğrendim 26 aralıkta Ahcc bağışıklık hücrelerinin üretilmesini tetikleyen bir ilaç bağışıklığı yükseltip virüsü yok ediyor bu bir takviye aslında yani hiçbir zararı yan etkisi yok ilgili araştırmaları ve makalelerin hepsini okudum doktor bana da yazdı "Hpwash " içinde 600 mg ahcc var fakat makalede geçen doz 3gr yani onlar denekler üzerinde 3 gr kullanmışlar her gün 3 gr da baya bir maliyeti oluyor öğrenci halimle nasıl halledeceğimi düşünüyorum:( çünkü ben şu an günde 2 tablet (yani bu da 1,2 gr ediyor) kullanmama rağmen siğil çıkmaya devam ediyor. Etkin doz 3 gr yani anlayacağınız

Merhaba arkadaşlar hpv tip 18 ve bir kaç tip daha pozitif Sonrası kolposkopi oldum doktorum düşük dereceli lezyon olduğunu söyledi velp tablet kullanabileceğimi söyledi fakat biraz araştırdıktan sonra hiç iyi yorum yapan görmedim o ilaç hakkında çok fazla yan etkisi varmış bende biraz daha araştırdım ve ahcc diye bir ilaç varmış çoğu kişi memnun gibi duruyor ama tam bir sonuca varamadım aranızda kullanan var mı ? ya da düşük dereceli lezyon çıkıp sonrasında başka takviyeler kullananlar işe yarayanlar var mı veya bu süreçte yeme içme olarak işe yarayan ne gibi şeyleri tavsiye edersiniz ? Bu arada yaşım 25 vereceğiniz fikirler ve cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim..
Merhaba ben size elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışayım. Ben kullandım Ahcc yi 6 kutu kullandım her sabah aç karnına 6 adet içiyorsunuz hiç bir ya etkisi yok korkmayın. Gerçekten çok etkili bir takviye. C d b12 vitaminleri çok önemli bunları alın. Haftada 2 defa omega kullanın. Beo marka propolis alın onu için.yeşilçay kefir bunlar çok etkili. Solgar marka curcumin var onu da kullanabilirsiniz. Ama önce tahlil yaptırın dahiliyede sonra bu takviyeleri alın. Bende hpv 16 vardı ve cin 3 çıkmıştı. Leep oldum. Çok şükür bu takviyeler ile 6 ay içinde negatife döndüm. Aşı herşeyden önmeli aşı kesinlikle yaptırın

eğer tek bir tablet 500 mg ise günde 6 tablet içmelisiniz ki 3 gr etsin mesela ben Hpwash adlı ahcc yi kullanıyorum tek tablette 600 mg var bu da günde 5 tablete tekabül eder. Ve dediğim gibi en az 6 ay kullanmalısınız hatta 12 ay kullanmakta fayda var çünkü yapılan araştırmada deneklerin çoğu 6 ay kullanımdan sonra negatife dönmüş fakat ilacı bırakan denek grubunda 12. ay testi tekrarladıklarında bir kısmında hastalık tekrar pozitife dönmüş. bu da bize gösteriyor ki 6 ay kullanıp bırakınca tekrar pozitif olma ihtimaliniz az da olsa var.

Hayır bu tamamen günlük dozu ayarlamak ile ilgili. eğer elinizdeki ürünün tek tabletinde 1 gr vara o zaman günde 3 tane kullanmak yeterli tamamen
gr ile alakalı.
6 tablet sizin söylediğiniz grama denk geliyor zaten. Kullanma kılavuzunda da aynısı yazıyordu günde aç karnına sabah 6 tablet diye ben öyle kullandım. Tabi sizin tercihiniz. Sabah 3 akşam 3 alanda vardı burada yazılanları okuduğumda.

eğer tek bir tablet 500 mg ise günde 6 tablet içmelisiniz ki 3 gr etsin mesela ben Hpwash adlı ahcc yi kullanıyorum tek tablette 600 mg var bu da günde 5 tablete tekabül eder. Ve dediğim gibi en az 6 ay kullanmalısınız hatta 12 ay kullanmakta fayda var çünkü yapılan araştırmada deneklerin çoğu 6 ay kullanımdan sonra negatife dönmüş fakat ilacı bırakan denek grubunda 12. ay testi tekrarladıklarında bir kısmında hastalık tekrar pozitife dönmüş. bu da bize gösteriyor ki 6 ay kullanıp bırakınca tekrar pozitif olma ihtimaliniz az da olsa var.
Negatif den sonra kullanmazsan bırakırsan pozitif olur diye birşey okumadım ben. Bana doktorunda kullan devam et demedi. Ben sadece vitaminlerime devam ediyorum. 6 ay kullandım evet ama negatif gördüm şuan kullanmıyorum.

6 tablet sizin söylediğiniz grama denk geliyor zaten. Kullanma kılavuzunda da aynısı yazıyordu günde aç karnına sabah 6 tablet diye ben öyle kullandım. Tabi sizin tercihiniz. Sabah 3 akşam 3 alanda vardı burada yazılanları

6 tablet sizin söylediğiniz grama denk geliyor zaten. Kullanma kılavuzunda da aynısı yazıyordu günde aç karnına sabah 6 tablet diye ben öyle kullandım. Tabi sizin tercihiniz. Sabah 3 akşam 3 alanda vardı burada yazılanları okuduğumda.
eğer elinizdeki tablette 500 mg varsa 6 tablet kuşlanırsınız. benim kullandığım ahcc 1 tableti 600 mg 3 gr olması için 5 tane kullanmak gerekir basit matematik. arkadaşlar lütfen ama..

Negatif den sonra kullanmazsan bırakırsan pozitif olur diye birşey okumadım ben. Bana doktorunda kullan devam et demedi. Ben sadece vitaminlerime devam ediyorum. 6 ay kullandım evet ama negatif gördüm şuan kullanmıyorum.
çünkü ilgili makaleyi okumamışsınız :) biraz ezbere konuşuyorsunuz araştırmanızı öneririm

eğer elinizdeki tablette 500 mg varsa 6 tablet kuşlanırsınız. benim kullandığım ahcc 1 tableti 600 mg 3 gr olması için 5 tane kullanmak gerekir basit matematik. arkadaşlar lütfen ama..
Şifa olsun da nasıl kullandığın önemi yok bence. Herkes bian önce bu virüsten kurtulsun. Sizede şifa olsun.

çünkü ilgili makaleyi okumamışsınız :) biraz ezbere konuşuyorsunuz araştırmanızı öneririm
Ben çok araştırma yaptım. Çok şükür yaptığım o araştırmalar ile atlattım. Ama denerim tabikide araştırmak bilgi edinmek çok güzel bişey teşekkür ederim sizede beni bilgindirdiğiniz için. Ama ben bu süreçte hiç ezbere birşey yapmadım araştırarak bilgi edinerek çok şeyi denedim. Sizin dediğinizde olabilir tabi. Ama bana aldığım yerde 6 kutu kullanmanız yeterli demişti. Hepimize şifa olsun inşallah. Rabbim tez vakitte herkesi kurtarsın

Sağlıklı doğru beslenme ve spor eminim bu takviyelerden daha çok işe yarar. Ve düzenli bir hayat sağlar.

Hele ahcc kullanıp bırakınca negatifken pozitif oluyorsun diyen arkadaş, ya ilk test sonucu hatalıdır ya da yeniden bulaş olmuştur. Tamamen safsata.

Leep olanların bir kısmı zaten 6 ay içerisinde negatifi görüyor. Bu nedenle, ahcc kullandım 6 ayda negatifi gördüm diye bir söylenti ortaya çıkıyor fakat zaten negatif olacaktı o kişi.
Ahcc içerik olarak antioksidan, antiinflamatuar madde içerir. Bu da bağışıklığınızı güçlendirmeye yardımcı olabilir. Fakat bu özellikleri içeren binbir türlü besin var.

So, Paranızı nereye harcayacağınız size kalmış.

Sağlıklı doğru beslenme ve spor eminim bu takviyelerden daha çok işe yarar. Ve düzenli bir hayat sağlar.

Hele ahcc kullanıp bırakınca negatifken pozitif oluyorsun diyen arkadaş, ya ilk test sonucu hatalıdır ya da yeniden bulaş olmuştur. Tamamen safsata.

Leep olanların bir kısmı zaten 6 ay içerisinde negatifi görüyor. Bu nedenle, ahcc kullandım 6 ayda negatifi gördüm diye bir söylenti ortaya çıkıyor fakat zaten negatif olacaktı o kişi.
Ahcc içerik olarak antioksidan, antiinflamatuar madde içerir. Bu da bağışıklığınızı güçlendirmeye yardımcı olabilir. Fakat bu özellikleri içeren binbir türlü besin var.

So, Paranızı nereye harcayacağınız size kalmış.
Merhaba ne güzel yazmışsınız size katılıyorum. Ahcc aslında bağışıklık için güçlendirme takviyesi. Sağlıklı beslenme spor stres bunları yapınca atlatılıyor. Ben leep oldum zaten cerrahi sınırlarım temiz geldi çok şükür sonra negatifi gördüm ama doktor bana Ahcc ile bırakma 1 yıl sonra birdaha pozitif olursun demedi.

Back