HPV Tip 53 Pozitifim Sorularım Var

Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben şu an evliyim, 3 hpv aşımı oldum eşim de tek doz oldu.
bazı doktorlar aşının bazı şeyleri önlediğini söylüyor virüsü almış olsanız bile, geçirici etkisi olduğuna inanıyorlar ama dile getiremiyorlar kanıt gerektirdiğünden buna dair bazı araştırmalar yapılıyormuş ama onu söylemek istedim. Şu an kamıtlanmamış sadece.
Cinsellikten 17 ay uzak kaldık küçük şeylerle idare ettik diyelim, Velp hpvden ziyade uçuk için veriliyor azaltsın tekrar etmesin pek diye. Spor ve diyet etkili bu arada. Bence stresinizi ne ile atıyorsanız en uygun spor sizin için odur. Ben AHCC kullandım 6 ay o da atmaya destek ek takviye diye. Deflagyn yalnız hpvde kolpıskopide bişiler çıktığında veriyorlar genelde diye biliyorum ama sanırım içiniz rajstlssın diye verdiler onun yerine Isıde hpv kullandım ben hücre bozulmasını engellesin diye. Sürece güvenin kendinizi üzmeyin bür de bu süreçte. Bişiler yaşamayın pek

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Söylemeyi unutmuşum. Benim zaten 2 doz aşım vardı. 3.dozumun zamanının gelmesini bekliyordum. Aralık ayında olucaktım. Virüsü de gecen ay kaptım maalesef. Doktor eğer aşın olmasaydı muhtemelen diğer hpv tipleri de çıkacaktı aşı korumuş diye düşünüyorum dedi. Biraz özel olacak ama hsv eşinizde de var mı? Durumdan haberdar mı? Ona da geçti mi? Ben evli değilim ve ilerisi için ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası. Sevdiğim birine hsv bulaştırırsam çok üzülürüm. Korunarak yada baskılama tedavisi ile bulaştırmayı önleyebildiniz mi?
Ayrıca hpv için soruyorum; partnerimizde de varsa onun tek doz hpv aşısı olması yeterli mi? Yoksa bizim gibi 3 doz mu yapılmalıymış?
Sizce Doktorun verdiği velp ve deflagyn takviyeleri yerine ahcc kullanılabilir mi? Aralarında fazla fark olmaz gibi görünüyor.

Ne demek , tabi ki yanıtlarım yaşadığımız şeyi allah düşmanıma vermesin, çok zor bir süreçti gerçekten. Hsv eşimde varsa da çıkmıyor erkeklerin bağışıklıkları daha mı güçlü anlamadım gitti. Benim hsv çıkınca eşimle sevişmiyorum bi süre ara veriyoruz karşınıza çıkan insan umarım bu konuda anlayışlı olur. Hpv tip 53 şöyle bi problem bence. Aşıda antikoru yok o yüzden bulaşıyor zaten. Eşim de 3 doz olacak evet bu önemli ergenlik sonrası aşı olanlar 3 doz olmalı bi yerde 5 yıl sonunda 1 doz daha haytırlatma yapabilirsiniz diyordu ama 5-10 yıl arası da olabilir o kadarını hatırlamıyorum. Prezervatif en uygun korunma tekniği şu an için daha iyisi henüz keşfedilmedi maalesef…Erkeklerde ancak siğil varsa hpv olduklarını anlıyorlar. Bunun dışında onlara test yapılamıyor dünyada hep kadın test problemi çekiyor ben buna da çok öfkeliyim partneriniz hpv 18 taşıyor mu bilemezsiniz….bizde siğil yok o zaten ölümcül bir şey değil ama uğraştırıcı bir süreç yaktıran kişilerin çoğunda tekrar edebiliyor farklı yöntemler var diye biliyorum bu arada uçuk tedavisi için alacağınız ilaç ağır bir ilaç dikkat edin bu tür ilaçlar böbrek yorar uzun kullanmayın, ben uçukta sadece asiviral,asiklovir ve küçük mini bir yeni ilaç var krem kullanıyorum sadece hap kullandım velp ama resmen vajina dudaklarınızı kurutuyor. Yani bilemiyorum uçuk akıntı enfeksiyonunuz varsa zart diye tekrar ediyor. Borik asit vajinal tablet kullanacağım sık enfeksiyon geçiriyorum 45 günlük tedaviden sonra umarı. Enfeksiyon olmaz da uçuk da tekrar etmez arkasından….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…