hpv testine bin tl mi🤨

Kimliktede yasiniz 28mi? Eger oyle deilse yani kimlikte buyuk yaziliysaniz saglik ocaklari simir ve hpv dna testini 30 yasindakilere ve ustune ucretsiz yapiyorlar

Cnm hpv testini ketemde yapıyorlar ketemde ilçe sağlık merkezlerinde olur. Ve 30 yaşın üstündeki bayanlara yapıyorlar bilgin olsun.

Benm annemde devlet hastanesinde test yaptırmıştı. Yalnız dikkat edin cinsel yolla geçen bişey , aktif cinsel hayatınız var ise partneriniz prezervatfini muhakkak taksın , iç kısımda da yayılır ise bağışıklık sisteminiz etkilenebilr ve bir tedavisi yok.

Cinsel birliktelik yaşamadan yaptıramıyoruz değil mi?
Normalde her kadının yaptırması gereken şey mamografiyle ikisi.

Geçmiş olsun bendede genital siğiller var anti hpv diye bir krem kullanıyorum 2 gündür ve bugün düşmeye başladılar çok mutlu oldum googleden izederma anti hpv diye araştırırsanız görürsünüz

Merhabalar bende hpv 39 çıktı smeardada ascus çıktı kolposkopi yapılacak genital siğillerim vardı anti hpv isimli bir krem kullanıyorum 2 gündür ve bugün düşmeye başladılar inşaallah tekrar çıkmazlar çıktıkları takdirde kreme devam edicem

Nasil bir krem kullaniyorsun adı ne doktormu verdi

Nasil bir krem kullaniyorsun adı ne doktormu verdi
Bitkisel bir krem doktor vermedi ve şu saat itibariyle saat öğleden sonra 3 hepsi dökülmüş durumda kremin adı anti hpv googleden bakabilirsiniz benim buraya yazmaktaki amacım bu inatçı siğillerden kurtulabileceğimizi göstermek ve yakma vs gibi işlemlere birsürü para harcamamak benim gücüm yok yaktırmaya doktorun verdiği krem tedaviside aylar sürüyor ve 2bin tlyi buluyor nerdeyse herkes öğrensin isteyen kullansın

Anti hpv gormustum ama herkes yalanliyor bunu neden acaba

Kadın doğum değil jinekolojik onkoloji bölümü yapıyor bu testi. Ara sokak semt polikilinikleri yapmaz şehir hastanesi, üniversite hastanesi ya da eğitim araştırmaya gitmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…