- 17 Nisan 2019
- 364
- 149
-
- Konu Sahibi yaren060716
canım devlet hastanesi hpv testi yapmyoruz dedi sastm kaldımdevlet hastanesine neden gitmiyorsun anlamadım
bu testi yaptranlar nasl yaptryo anlamadm herkes ozele mi gdyorcanım devlet hastanesi hpv testi yapmyoruz dedi sastm kaldım
2 hastaneye sordum canim 2 side yapmyoruz dedi koskoca diyarbakir hastaneleri birde hangi bolume gidiyordunuz aceba test icinGayet yapıyorlar. Araştırmanız lazım. Bir hastane yapmıyoruz dedi diye bırakmamışsınızdır diye düşünüyorum.Hayır herkes özele gitmiyor. Ben 3 yıldır devlete gidiyorum her testimi de devlette yaptırıyorum
yaptrdiniz mi hpv testi2 hastaneye sordum canim 2 side yapmyoruz dedi koskoca diyarbakir hastaneleri birde hangi bolume gidiyordunuz aceba test icin
Araştırma hastanesi kadın doğum bölümüne sorun bir de. Normalde yapılıyor ama bulunduğunuz bölgede belki hastanede o koşullar yoktur. Size yakın başka devlet hastanelerine de sorabilirsiniz normalde yapılıyor28 yasindayim genital sigilim 3 senedir var daha once ozelde 3 kez kryoterapi oldum hpv testi felan istemedi doktor sadece dondurttu vulva bolgesindeki sigilleri ancak yine kucuk kucuk ckmaya baslamislar ne yazikki bugunde ozele sordum toplam fyat bin tl ve uzeride olabilir dedi biyopsi hpv testi ve yakma islemi felan dedi sizce ne yapmaliyim ucretsiz yapan yer yok mu kafam cok karisti maddi durumum o kadar yok malesef ne yapacagm kizlar derdime bi care
evet egitim arastrma hastaneleri var birde universte hastanesi var ama universte hastanesi ucretli yapiyormus artk gidip tek tek sorcam cok ilgisizler zatenKadın hastalıkları bölümü tabii ki. Diyarbakır'ı bilemiyorum ben İstanbuldayım, belki oranın şartlarından dolayıdır. Araştırma hastanelerine sorun bi de.
evet normalde yapiliyorduryani sadece ben degilim ki birsuru insan eminimki vardir iyice bir arastracagim umarm bulurum da yaptrrm yoksa bin tl veremem yani yazik gunah bi test yaktrma icin bu kadar tutar verende yoktur sanrmAraştırma hastanesi kadın doğum bölümüne sorun bir de. Normalde yapılıyor ama bulunduğunuz bölgede belki hastanede o koşullar yoktur. Size yakın başka devlet hastanelerine de sorabilirsiniz normalde yapılıyor
Normal hastanede yapıyor ben gittim normale ama bana aletimiz bitti diye saçma cvp verdigi için bende özele gittim 370 TL verdim teste normalde yapacaktı yapmıyoruz demedi ama cubugumuz bitti dedi28 yasindayim genital sigilim 3 senedir var daha once ozelde 3 kez kryoterapi oldum hpv testi felan istemedi doktor sadece dondurttu vulva bolgesindeki sigilleri ancak yine kucuk kucuk ckmaya baslamislar ne yazikki bugunde ozele sordum toplam fyat bin tl ve uzeride olabilir dedi biyopsi hpv testi ve yakma islemi felan dedi sizce ne yapmaliyim ucretsiz yapan yer yok mu kafam cok karisti maddi durumum o kadar yok malesef ne yapacagm kizlar derdime bi care
sadece hpv testi mi yaptrdin yoksa sigillere yakma dondurma yapildi mi canimNormal hastanede yapıyor ben gittim normale ama bana aletimiz bitti diye saçma cvp verdigi için bende özele gittim 370 TL verdim teste normalde yapacaktı yapmıyoruz demedi ama cubugumuz bitti dedi
Yok sadece test benim vajina temiz çok şükürsadece hpv testi mi yaptrdin yoksa sigillere yakma dondurma yapildi mi canim
Hpv niçin nasıl oluşuyor korunmasız ilişki mi sebep oluyor yada havuz dan filânmı geciyor28 yasindayim genital sigilim 3 senedir var daha once ozelde 3 kez kryoterapi oldum hpv testi felan istemedi doktor sadece dondurttu vulva bolgesindeki sigilleri ancak yine kucuk kucuk ckmaya baslamislar ne yazikki bugunde ozele sordum toplam fyat bin tl ve uzeride olabilir dedi biyopsi hpv testi ve yakma islemi felan dedi sizce ne yapmaliyim ucretsiz yapan yer yok mu kafam cok karisti maddi durumum o kadar yok malesef ne yapacagm kizlar derdime bi care
KETEM de yapılıyor hpv-dna28 yasindayim genital sigilim 3 senedir var daha once ozelde 3 kez kryoterapi oldum hpv testi felan istemedi doktor sadece dondurttu vulva bolgesindeki sigilleri ancak yine kucuk kucuk ckmaya baslamislar ne yazikki bugunde ozele sordum toplam fyat bin tl ve uzeride olabilir dedi biyopsi hpv testi ve yakma islemi felan dedi sizce ne yapmaliyim ucretsiz yapan yer yok mu kafam cok karisti maddi durumum o kadar yok malesef ne yapacagm kizlar derdime bi care
Istanbul devlet hastanesine sordum burda yapmıyoruz dedi doktor keteme gidin dediKadın hastalıkları bölümü tabii ki. Diyarbakır'ı bilemiyorum ben İstanbuldayım, belki oranın şartlarından dolayıdır. Araştırma hastanelerine sorun bi de.
Özelde yaktırma işlemi vs 2000 tl dedi doktorevet normalde yapiliyorduryani sadece ben degilim ki birsuru insan eminimki vardir iyice bir arastracagim umarm bulurum da yaptrrm yoksa bin tl veremem yani yazik gunah bi test yaktrma icin bu kadar tutar verende yoktur sanrm
peki 30 yas altina yapiliyor mu aceba ben28 yasindayim da bazilari yazmis yapilmiyor dyeKETEM de yapılıyor hpv-dna
30 yas altina yaplmiyor yazmislar yorumlardabende28yasindayim sormadm ama insallahyapiyorlarsa yaptrrmIstanbul devlet hastanesine sordum burda yapmıyoruz dedi doktor keteme gidin dedi