Hpv tedavisi olanlar

Asli161718

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
35
5
33
Arkadaslar hpv pozitif olanlar smeari acsus olanlar cin1 sahibi olanlar lutfen imkanininz warsa deflagyn alin 2 aylik kulanim sonrasi bile smear negatif sonucumu aldim. Ve asilarimi oldum. Cok sukur rabbime ahcc gbi ilaclara bosuna para odemeyin.

Arkadaslar hpv pozitif olanlar smeari acsus olanlar cin1 sahibi olanlar lutfen imkanininz warsa deflagyn alin 2 aylik kulanim sonrasi bile smear negatif sonucumu aldim. Ve asilarimi oldum. Cok sukur rabbime ahcc gbi ilaclara bosuna para odemeyin.
Selamlar benim smear temiz ama hpv16+ çıktı kolposkopi cin1 geldi, sizce negatife dönebilir miyim? Sizin durum nasıldı ayrıntılı yazabilir misiniz rica etsem

Merhaba sizinle aynı durumdayıım ben de ilk yazınızı okudum.Benim de hpv 66 ve smear ascuss.Yarın Kolposkopi yapılacak.Siz de Kolposkopi de birşey çıktı mı acaba?

Selamlar benim smear temiz ama hpv16+ çıktı kolposkopi cin1 geldi, sizce negatife dönebilir miyim? Sizin durum nasıldı ayrıntılı yazabilir misiniz rica etsem
Smear temiz gelip kolposkopi nasıl cin1 geliyor öyle olabiliyor mu hiç bilmiyordum. Smear temiz geldiyse niye kolposkopi yaptınız ki 🙄

Merhaba, benim 3 yüksek tip pozitif ve kolposkopi cin1 geldi. İlk doz aşımı oldum, ahcc başladım ve akşam itibari ile deflagyn kullanmaya başlayacağım. Doktorum en az 3 ay kullanmam gerektiğini söyledi. bura da kullanan arkadaşlardan yorumları ve süreçle ilgili bilgi almak isterim. Smear testlerine asla güvenmiyorum. En az 6 ya da 1 yıl içerisinde kolposkopi sonucuna göre süreç netleşir gibime geliyor

Cin1 ckti sizin ne cikti acaba
Kolposkopi sonrası bilgisayarda gösterdi 3 beyaz alan var.Biyopsi sonucu bekliyorum. Kasıklarımdaki ağrı desen ağrı değil sancı desen sancı değil, böyle garip bir doluluk hissi ve neden kaynaklandığı belli değil, beni en çok o rahatsız ediyor şuan, enfeksiyon yok dedi.Yani başka neden olur bu?

Tekrar merhaba, hpv 66 ve smear ascus sonrası kolposkopi yapıldı. Sonuç temiz çıktı çok şükür. Epey stresli bir dönem geçirdim. Kolposkopi olacaklar ya da olmayı bekleyenler süreç insanı gerçekten çok yoruyor. Ama hiçbir şey çıkmaması da mümkün.İçinizi bir nebze rahatlatmak istedim.

3 yıl boyunca hpv16+ tim 2024 mart ayında cin3 olduğumu öğrendim. Daha sonra leep işlemi yapıldı aşılarımı vuruldum ve papilocare kullandım şuan çok şükür ki bütün sonuçlarım tertemiz çıktı🥺

Tekrar merhaba, hpv 66 ve smear ascus sonrası kolposkopi yapıldı. Sonuç temiz çıktı çok şükür. Epey stresli bir dönem geçirdim. Kolposkopi olacaklar ya da olmayı bekleyenler süreç insanı gerçekten çok yoruyor. Ama hiçbir şey çıkmaması da mümkün.İçinizi bir nebze rahatlatmak istedim.
Meraba akinti sikayetiniz warmiydi acaba

Kolposkopi olacam zormu

Geçmiş olsun bende salı günü olacam zormi kolposlopi aciyormu

X