Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende aynı yeni leep oldum 45gun oldu gebelik düşünüyorum asilama ya baslayacakjen rutin testte çıkmıştı sizin kendiliğinden mi oldu ben tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz ve bişey var mı şimdiden teşekkür ediyorum Bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAllah razı olsun cok teşekkür ederim.belkide diger iki bebegim bu yüzden kalbi durdu doğum yapsaydım eger hpv onlara da gececekti haberimiz olmayacak ti aradan iki sene geçti neden hamile kalmıyorum diye tüp Bebek prof gittim bebek icin gittim Allah işte kanser öncüsü lezyonlar öğrendim temizlendim bebek oldu hemen rabbimin vardığı bildiği inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur güzel duan icin teşekkür ederim
Hamile kalamiyorum diye tedavi icin gitmiş tim tesadüf öğrendim lepp yapıldı sonra kendiliğinden hamile kaldım iki sene olmuyirken kendiliginden oldu bir gebenin günlüğü ovulasyon testi aldım 7 ocak ta pik ve catlamayi gördüm sadece o gün değerlendir dim hiç umudum da yoktu cok istedigim hâlde çatlamanin 12.gunu awox gebelik tesstte öğrendim sonra ertesi gün kan verdim acilde 80 ile öğrendim ilk betayiMerhaba öncelikle geçmiş olsun bende aynı yeni leep oldum 45gun oldu gebelik düşünüyorum asilama ya baslayacakjen rutin testte çıkmıştı sizin kendiliğinden mi oldu ben tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz ve bişey var mı şimdiden teşekkür ediyorum Bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Allah'ım darısı başıma olsunHamile kalamiyorum diye tedavi icin gitmiş tim tesadüf öğrendim lepp yapıldı sonra kendiliğinden hamile kaldım iki sene olmuyirken kendiliginden oldu bir gebenin günlüğü ovulasyon testi aldım 7 ocak ta pik ve catlamayi gördüm sadece o gün değerlendir dim hiç umudum da yoktu cok istedigim hâlde çatlamanin 12.gunu awox gebelik tesstte öğrendim sonra ertesi gün kan verdim acilde 80 ile öğrendim ilk betayi
Bana en son tüp bebek bölümü kontrol ettiginde pkos görüntüsü var ama ileri derecede değil dedi amh bakmıştı eşinde sperm testi versin sonuçlarla gel dedi aşılama şartı olduğu için aşılama ile başlanılacak ti amh değerim 2 çıkmıştı.bende nette herkes gebenin günlüğü ovulasyon testi övdüğü için almak istedim adet düzensiz olunca yumurtlama mi erken yada geç diye oda nasip oldu ilk denemde. Ama ben B12 ignesi vuruldum d vitamin kullandim bide OMEGA 3 içtim onlarında faydasi oldu mu bilmiyorum inşallah sanada nasip olsun.hamile oldum olmasına da simdide beta değeri yükselsin diye bekliyorum kese görmek için cumartesi 955 diAllah'ım darısı başıma olsunBende 3yildir her ay olmasada çoğunlukla yumurtlama günlerimi değerlendirdim fakat olmadı eşimde sperm düşüklüğü var ilaç da kullandı yine bı sonuç yok
Bende bir kez aşılama yaptırdım tutmadı reglim düzenli vitaminler i de kullanıyorum Allah'ım ne zaman nasip ederse bekliyorum inşallah yükselir 955e kadar gelmiş gayet iyi değil miBana en son tüp bebek bölümü kontrol ettiginde pkos görüntüsü var ama ileri derecede değil dedi amh bakmıştı eşinde sperm testi versin sonuçlarla gel dedi aşılama şartı olduğu için aşılama ile başlanılacak ti amh değerim 2 çıkmıştı.bende nette herkes gebenin günlüğü ovulasyon testi övdüğü için almak istedim adet düzensiz olunca yumurtlama mi erken yada geç diye oda nasip oldu ilk denemde. Ama ben B12 ignesi vuruldum d vitamin kullandim bide OMEGA 3 içtim onlarında faydasi oldu mu bilmiyorum inşallah sanada nasip olsun.hamile oldum olmasına da simdide beta değeri yükselsin diye bekliyorum kese görmek için cumartesi 955 di
Sanki az gibi geldi bana salı 445 Çarşamba 655 cumartesi 955 di en son daha vermedim salı direk hastaneye giderimBende bir kez aşılama yaptırdım tutmadı reglim düzenli vitaminler i de kullanıyorum Allah'ım ne zaman nasip ederse bekliyorum inşallah yükselir 955e kadar gelmiş gayet iyi değil mi
Kaçıncı haftada oluyor bildiğim kadarıyla yükseliyorsa sorun yoktur Allah'ın izniyle güzel haberi alırsınSanki az gibi geldi bana salı 445 Çarşamba 655 cumartesi 955 di en son daha vermedim salı direk hastaneye giderim
merhaba bende de maalesef pozitif ve bebek istemiyle gidince öğrendim. tüp bebek deneyeceğim bende ama engel mi, sizde süreç nasıldı, başladınız mı tüp bebek tedavisine? geçmiş olsun bu arada..Merhaba dışarıdan gecme olasılığı malesef cok düşük benimde başıma geldi tüp bebek için gittiğim de smear pozitif geldi cin 1 geldi diğerleri ile kolposkopi hpv 16 pozitif ti cok sıkıntılı süreçti ameliyat oldum sonuç daha kötü cin 3 çıktı iyiki erken fark edildi ve ameliyat oldum cok şükür ameliyat sonrası smear testim negatif hpv negatif geldi. Sakın ihmal etmeyin ve sizin sorunuza net cevap verirsem doktor %99 eşinden cinsel yolla dedi
Ben bekarım ve cinsel birlikteliğin hiç olmadı, siğillerim var. Güzellik salonlarına da gitmiyorum nasıl kapmış olabilirDoktor bana var demişti ama yüzde 90 oranı cinsel birliktelik dedi ağda salonların dan düşük ihtimal geçmesi. Çünkü bu virüs rahime cinsel yolla bulaşıyor. Belirti derken siğil oluyor bazısında hiç bir belirti olmuyormuş siğil bile. Senelerce uykuya yatabiliyormuş bu virüs farkına varılmaz ise rahim ağzı kanseri yapıyor Allah korusun erken tanı ve aşı hayat kurtarıyorr kesinlikle
Tedavisiz doğal oldu benimki gebelik düşünüyorsanız ilk önce HPV negatif olsun cin ler temiz olsun oyke başlayın bence.gecmis olsunmerhaba bende de maalesef pozitif ve bebek istemiyle gidince öğrendim. tüp bebek deneyeceğim bende ama engel mi, sizde süreç nasıldı, başladınız mı tüp bebek tedavisine? geçmiş olsun bu arada..
Benim kolposkopi 13 şubatta. Almanyadayıö ben. Burada herşey çok yavaş. Bir yandan yaşım geçiyor amh değerim düşük doktor beklemeyelim dedi. Her şey üst üste geldi. Öğrendiğimden bu yana takviye alıyorum. Leep mi oldunuz siz?Tedavisiz doğal oldu benimki gebelik düşünüyorsanız ilk önce HPV negatif olsun cin ler temiz olsun oyke başlayın bence.gecmis olsun
Geçmiş olsun canım.bana tüp bebek doktoru leep ameliyatı olduktan sonra zaman kaybetmeden aşılama ile başlayalım demişti devletin tüp bebek için 2 aşılama hakkı varmış.onkoloji tarafından leep ameliyatı oldum sonuçları bekledim derken 3 ay icinde kendiliğinden hamile kaldım.en son amh alınmıştı hatta benden eşimden sperm testi istemişler di cok şükür kendiliğinden oldu daha cok yeni bugün keseyi görmeye gideceğim Allah nasıp ederseBenim kolposkopi 13 şubatta. Almanyadayıö ben. Burada herşey çok yavaş. Bir yandan yaşım geçiyor amh değerim düşük doktor beklemeyelim dedi. Her şey üst üste geldi. Öğrendiğimden bu yana takviye alıyorum. Leep mi oldunuz siz?
Bende de smear cin1 geldi sonrasında hpv 16 pozitif. Şimdi kolposkopi sonucumu bekliyorum 3-4 güne çıkacakMerhaba dışarıdan gecme olasılığı malesef cok düşük benimde başıma geldi tüp bebek için gittiğim de smear pozitif geldi cin 1 geldi diğerleri ile kolposkopi hpv 16 pozitif ti cok sıkıntılı süreçti ameliyat oldum sonuç daha kötü cin 3 çıktı iyiki erken fark edildi ve ameliyat oldum cok şükür ameliyat sonrası smear testim negatif hpv negatif geldi. Sakın ihmal etmeyin ve sizin sorunuza net cevap verirsem doktor %99 eşinden cinsel yolla dedi
Valla benim kolposkopi cin 1 çıkmıştı lsl cin1 asch çıkmıştı SONRA leep yapıldı ameliyatta alinan parça lar cin 3 gelmişti. Benim sadece tıp 16 hpv vardı.suan cok şükür hepsi negatifBende de smear cin1 geldi sonrasında hpv 16 pozitif. Şimdi kolposkopi sonucumu bekliyorum 3-4 güne çıkacak
16 öldüyse cin 3 olması yüksek mi
peki hiç belirtin olmuş muydu? ağrı, kanama vs gibiValla benim kolposkopi cin 1 çıkmıştı lsl cin1 asch çıkmıştı SONRA leep yapıldı ameliyatta alinan parça lar cin 3 gelmişti. Benim sadece tıp 16 hpv vardı.suan cok şükür hepsi negatif
Yok canim benim tesadüf olarak öğrendim ben hiç belirti yoktupeki hiç belirtin olmuş muydu? ağrı, kanama vs gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?