Buraya bi a.ınızı atmadığınız kalmıştı onuda yaptınız helal olsun beyarın hpv testi olmaya gidicem ama cok korkuyorum ilk fotodaki 2 3 aydır gitmiyorEki Görüntüle 3285916
Sence zorunda kalmasam atar mıyım ki zaten karalamışım bir şey görünmüyor istemiyorsan bakmayabilirsin zaten panik içindeyim seninle uğraşamamBuraya bi a.ınızı atmadığınız kalmıştı onuda yaptınız helal olsun be
Yasak ablam uygunsuz resimler yasakkSence zorunda kalmasam atar mıyım ki zaten karalamışım bir şey görünmüyor istemiyorsan bakmayabilirsin zaten panik içindeyim seninle uğraşamam
Yakin oldugu için bilemedim bendeki et beni kadar kucukyarın hpv testi olmaya gidicem ama cok korkuyorum ilk fotodaki 2 3 aydır gitmiyorEki Görüntüle 3285916
hpv mi sizinki deYakin oldugu için bilemedim bendeki et beni kadar kucuk
Siğil yapan cinsler genelde çok çok düşük hpv oluyor 6 ve 11hpv mi sizinki de
Siz yinede Bi smear verin belki yüksek risklilerde vardır ne olur ne olmazyarın hpv testi olmaya gidicem ama cok korkuyorum ilk fotodaki 2 3 aydır gitmiyor
Görseli sildin sanırım canım ne yaptın gittin mi doktora bende de bir oluşum var ama siğil değil mi emin değilimSence zorunda kalmasam atar mıyım ki zaten karalamışım bir şey görünmüyor istemiyorsan bakmayabilirsin zaten panik içindeyim seninle uğraşamam
Ay çok güldüm tövbe estafurullah ben foto görmedim de atttılar mı gerçekten yaBuraya bi a.ınızı atmadığınız kalmıştı onuda yaptınız helal olsun be