HPV Pozitiften Negatife Yolculuğum

Herkese selamlar, şükürler olsun ben negatife dönmüşüm, darısı hepinizin başına olsun.
İlk fırsatımda yeni bir konu açıp buradan paylaşım yapacağım kullandığım takviyeleri, geçirdiğim süreci vs..
Fırsat bulamadım,çok yeni öğrendim uzun uzadıya anlatacağım çünkü söz vermiştim kendime.

Çok sevindim gerçekten kaç ayda negatife döndünüz yazar mısınız lütfen

Çok sevindim çok geçmiş olsun her şey herkes için çok daha güzel olsun

Çok sevindim çok geçmiş olsun her şey herkes için çok daha güzel olsun

Çok geçmiş olsun umarım güzel haberler alırsınız

Hemsireyim. Biraz once aldim haberi. Herkesin rahim agzi kanser taramasini yaparken kendimde yaptirayim dedim. 17 sene evlilikten sonra bir aptal olarak korunmasiz cinsel iliskilerim oldu. Sonucum ne olacak bakalim. Hakettim

herhangi bir birliktelik yaşamış mıydınız?

doktor için daha detaylı bir bilgilendirme yapabilir misin acaba? soyismi nedir? kliniği nerede?

Hemsireyim. Biraz once aldim haberi. Herkesin rahim agzi kanser taramasini yaparken kendimde yaptirayim dedim. 17 sene evlilikten sonra bir aptal olarak korunmasiz cinsel iliskilerim oldu. Sonucum ne olacak bakalim. Hakettim
Kendinizi kötü hissetmeyin. Olacağı varmış ve olmuş. Önemli olan bundan sonra dikkatli olmak ve kendinize önem vermeniz. Umarım yakın zamanda kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…