- 10 Ocak 2024
- 13
- 3
- 32
-
- Konu Sahibi maviboncuk35
Ben sigara içmiyorum.ama negatife dönmedi hala bence bagisiklikla alakalıKolposkopi yapıldı mı ? smir testine güvenmeyin smirde cikmayabiliyor ,bir an önce aşınızı yaptırın ,sigara içiyorsanız hemen bırakın bu virüsün en sevdiği şey sigara....Korkmayın ama lütfen ciddiye alın... Doktorunuzu çok iyi araştırın bu konuda çok bilgili Doktorlar var .Güvenilir bir doktor bulun ve ne diyorsa yapın .
Simirin 1.de çıkmazsa 2.de mutlaka yakanilir 6ayda bir vermek gerek simiri bende 25 yaş altiyim diye kolposkopi onerilmiyor 25 yaş altında sanırım kanser öncüsü bisey yapmiyomus 10yil sonra olusturup o süre zarfında ilerleme gosteriyorKolposkopi yapıldı mı ? smir testine güvenmeyin smirde cikmayabiliyor ,bir an önce aşınızı yaptırın ,sigara içiyorsanız hemen bırakın bu virüsün en sevdiği şey sigara....Korkmayın ama lütfen ciddiye alın... Doktorunuzu çok iyi araştırın bu konuda çok bilgili Doktorlar var .Güvenilir bir doktor bulun ve ne diyorsa yapın .
Ne cikti smear sonucunuzDoktor kontrolüm cuma günü. Ama aynı hastanede başka randevum var yarın yanına uğrayacağım doktorun bakalım
negatif çıktı smear sonucum. Cuma günü de kolposkopi yapılacak doktor da.Ne cikti smear sonucunuz
evet öncelik bağışıklıkmış özellikle ben kefir içmeye, vitaminler almaya başladım ve sabahları aç karnına sarımsak atıyorum.Ben sigara içmiyorum.ama negatife dönmedi hala bence bagisiklikla alakalı
doktor da korkmanızı gerektirecek bi durum olmadığını söyledi bana da. Sİgara bağımlısıyım bunu öğrendimden beri daha çok içmeye başladım resmen sıkıntıdan. Kolposkopiden sonra gidip direk aşı vurulacağım bende. Aşılar 10000 tl olmuş.Kolposkopi yapıldı mı ? smir testine güvenmeyin smirde cikmayabiliyor ,bir an önce aşınızı yaptırın ,sigara içiyorsanız hemen bırakın bu virüsün en sevdiği şey sigara....Korkmayın ama lütfen ciddiye alın... Doktorunuzu çok iyi araştırın bu konuda çok bilgili Doktorlar var .Güvenilir bir doktor bulun ve ne diyorsa yapın .
Ben hepsini denedim etkisinolmadı atılmadı yanievet öncelik bağışıklıkmış özellikle ben kefir içmeye, vitaminler almaya başladım ve sabahları aç karnına sarımsak atıyorum.
Smear temizse neden kolposkopi yapılıyor hpv hangintipi sizinkinegatif çıktı smear sonucum. Cuma günü de kolposkopi yapılacak doktor da.
Hpv 16 ben istedim rahim ağzında bozukluk bu risk var mı diye daha detaylıSmear temizse neden kolposkopi yapılıyor hpv hangintipi sizinki
Ben sigara içmiyorum.ama negatife dönmedi hala bence bagisiklikla ala
Smear temizse neden kolposkopi yapılıyor hpv hangintipi sizi
Merhaba, çok geçmiş olsun sizede,Smir testim temiz olmasına rağmen kolposkopi yapıldı ve ciddi değişiklik olduğu için (cin3) sonrasında leep konizasyon yapıldı iyi ki de yapılmış serviks kanseri başlangıç aşamasında tespit edildi.2 ay önce de rahim ve yumurtalıkların alındı. Yüksek riskli tip ciktiginda mutlaka kolposkopi öneriyor doktorlar.
Benim ağrılı olmadı bazilarinda ağrılı oluyormuş .Kolposkopi yapan doktor çok önemli size tavsiyem çok iyi araştırın .Bir de aç gitmeyin benden önce kolposkopi yapılan bayan çok sıkıntı yaşamıştı hemşireler aç gelmeyin diye uyardılar .Merhaba, çok geçmiş olsun sizede,
kolposkopi ağrılı oluyormu?
Benim durumum da bu şekilde:
Hpv pozitifim çok korkuyorum
Öncelikle uzun yazımı okuyanlara şimdiden teşekkür ederim sırf bu konu için üye oldum. Sonucum hpv pozitif çıktı çok korkuyorum. Neredeyse 8 sene olacak evleneli, eşimde de, bende de asla aldatma söz konusu değil. Öncelikle bu virus sadece cinsel ilişkiylemi bulaşıyor onu da tam anlayamadım...www.kadinlarkulubu.com
16 ise yapılır evet bende ki 52 onun için yapılmadı 16 olsaydı yapilacaktiHpv 16 ben istedim rahim ağzında bozukluk bu risk var mı diye daha detaylı
Ama smear da neden görülmüyor bu kadar önemli bi testin mutlaka cin 3 ü cikarması gerekiyor neye guvenecez orası mechulSmir testim temiz olmasına rağmen kolposkopi yapıldı ve ciddi değişiklik olduğu için (cin3) sonrasında leep konizasyon yapıldı iyi ki de yapılmış serviks kanseri başlangıç aşamasında tespit edildi.2 ay önce de rahim ve yumurtalıkların alındı. Yüksek riskli tip ciktiginda mutlaka kolposkopi öneriyor doktorlar.