Hpvsi olanlar ne olur yardım edin

zeylinhar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2025
19
1
1
24
Bugün kadın doğuma gittim mantar vardı.
Ve siğilimi görünce direkt hpv dedi.
24 yaşındayım daha smear testi aldı çok korkuyorum ya kanser yapan tipi varsa kötü tipinden kurtulan var mı?
Aşı falan yazdı bir de ilaçlar ama çok pahalı hiç birini alacak durumum yok.

24 yaşındayım daha smear testi aldı çok korkuyorum ya kanser yapan tipi varsa kötü tipinden kurtulan var mı?
Aşı olursanız ve yüksek riskli hpv pozitif çıkarsa kolposkopi olmanızı öneririm bağışıklığı yüksek tutmak zorundasınız bağışıklık ile yenilen bir durum sigara kullanıyorsanız bırakın evli misiniz bekar mı

Nişanlıyım hpv aşısı yapacak param yok bir şeyler yapmam lazım ama ne belediyede başvurular bitmiş çok gencim daha acilen benim aşı olmam lazım

Merhaba ben de aynı akıntı diye gidip siğillerimin olduğunu öğrendim. Bekarım hiç cinsel ilişki yaşamadım sizin durumunuz nedir

sakin ol önce ve lütfen stres yapmamaya çalış her şey çok kötü ve korkutucu gözüküyor farkındayım ama çözüm odaklı olup sakinleşmen gerek,ben 21 yaşındayım tip45 pozitif ben de aşı olamadım ve öğreneli4 ay oldu aşı olabilecek durumum yok öğrenciyim ailemle paylaşmadım,kendine iyi bak bağışıklığını yüksek tut sigara alkol varsa bırak çok temle basit şeyler ama önemli vitamin eksikliklerin varsa takviye al c vitamini çinko çok önemli bağışıklık için tehlikeli tipleri atlatan çok fazla insan var bu sitede tipini öğrenmek in ayrıca hpv testide vermen gerekti ama muhtemelen almışlardır bence onu

sakin ol önce ve lütfen stres yapmamaya çalış her şey çok kötü ve korkutucu gözüküyor farkındayım ama çözüm odaklı olup sakinleşmen gerek,ben 21 yaşındayım tip45 pozitif ben de aşı olamadım ve öğreneli4 ay oldu aşı olabilecek durumum yok öğrenciyim ailemle paylaşmadım,kendine iyi bak bağışıklığını yüksek tut sigara alkol varsa bırak çok temle basit şeyler ama önemli vitamin eksikliklerin varsa takviye al c vitamini çinko çok önemli bağışıklık için tehlikeli tipleri atlatan çok fazla insan var bu sitede tipini öğrenmek in ayrıca hpv testide vermen gerekti ama muhtemelen almışlardır bence onu
Neden ailenize söylemiyorsunuz kötü hastalkmj allah şifa versin inşallah biran önce sağlınıza kavuşursunuz

Merhabalar bende de tip 45 var sizde siğiller var mı peki

Back
X