Hpv olabilir miyim ? 😢Adet dışı kanama ve kokulu kahverengi akıntı

Anladım canım benden yalnızca smear aldı. Hpv incelemesi istemedi malesef ben de istemesi gerektiğini bilmiyordum
Valla beni burda hanımlar yönlendirdi ben bu testleri bilmiyordum bile çok panik oldum hala öyleyim takıntılıyım biraz ondan dolayında 2 si verdim doktor hpv almıyordu bile ben ısrar ettim alın diye

inşallah öyledir ya. yarın için stres oldum biraz.

Lezyonu nasıl anlıyorlar bu içeriye bakıyorlar ya hani kameralı bir aletle ordan anlar lar mı ben yaptırdım görünürde birsey yok dedi
Tecrübeli bir jinekolog anlar.Jinekoloğuma Ilk gittiğimde ağlıyordum korkudan...Bunun üzerine doktorum "vajinayı açtığım anda kanser olup olmadığını anlarım benim tecrübeme güveniyorsan ağlama "demisti..Hatta Kolposkopi esnasında bana "çok küçük bir lezyon görüyorum"dedi..Gerçektende bende CIN1 çıkmistı..Bu anlamda doktorun tecrübesi çok önemli.

Kızlar bu 30 yaş üsütüne sağlık ocaklarında hpv testi alıyorlar ya keteme gidiyor sonra hani. orda hemşire alıyor testi. Kadın doğumcu doğru sürüntüyü alamıyorsa hemsire hic yapamaz yani. Test yanlıs sonuc verebilir mi ozaman Kafam karıstı. Bilen biri yazarsa sevinirim

Cin 3 ken hicbir sikayetiniz yok muydu gercekten. Bende de rahim ağzı yarası var? Sizde var mıydı böyle bir sey? Cinsel ilişkiden sonra kanama yasıyor muydunuz? Bu yaranın hpv ile ilgisi var mıdır yaa

Bu doktorun adı ne acaba? İstanbulda mı acaba ona gideyim bende. Benim gittiğim doğru duzgun ilgilenmedi sorularıma yarım ağızla cevap verdi doktor cok önemli gercekten

SİZin şikayetleriniz neydi peki? Cinsel ilişkiden sonra kanama var mıydı?
Zerre şikayetim yoktu.Kız kardeşimin zoruyla kontrole gittim hatta.Daha bu yaşima kadar (34) hiç smear testi falan yaptırmamiştım.Ne ilişkide ağrı ne kanama ne akıntı...Ne adet düzensizliği..hiçbirşey yoktu.Smearde hpv de temiz çıkacak diye gayet rahattım.Smear temiz ama Hpv 16 ve 53 çıkınca nasıl bir üzüntü yaşadığimi tahmin edersiniz.Allah beterinden saklasın yinede..

Nerde yaptırmıstınız hpvyi ketemde mi? Ozaman bu bendeki baska bir sey ya gercekten kafayı yicem yani. Bu ne illet bir sey.

Cin 3 ken hicbir sikayetiniz yok muydu gercekten. Bende de rahim ağzı yarası var? Sizde var mıydı böyle bir sey? Cinsel ilişkiden sonra kanama yasıyor muydunuz? Bu yaranın hpv ile ilgisi var mıdır yaa
ilgisi olduğunu düşünmüyorum. yara denen şey servisit değil mi, inflamasyon yani. hpv bi inflamasyon değil.

ben de kanama yaşıyorum iki seferdir. geçen olmuştu, sonrasında doktora gittim. enfeksiyon var dedi, smearde de enfeksiyon çıktı zaten, oysa biraz şeffaf akıntı dışında şikayetim yoktu başka. adet gördüm, fitil kullandım. ikisi arasında bir kez ilişki yaşadım, o zaman olmamıştı. fitilin bitmesinden sonraki gün yaşanan ilişkide gene kanama oldu. ne illet bir şey, sizi çok iyi anlıyorum. insanın tüm modunu düşürüyor. size gittiğiniz doktor neden olabileceğini söyledi mi

Ya öyle kanama olunca gercekten insanın psikolojisi bozuluyor cinselliğe hiç odaklanamıyorum kafamda hep acaba kanayacakmı düşünceleri dolaşıyor. Üstelik evliyim yani cinsellik yaşamak zorundayım. Cok psikolojimi bozdu gercekten. Fitil veriyor bana da yolluyor. Üstelik yara oldugunu da görüyor. Bi ara yakarız onu demisti bana. Önce enfeksiyonumu tedavi etti sonra smear aldı benden. Smear negatif geldi. Ama forumda okuyorum smeara guvenmeyin diyorlar kafam cok karısık gercekten. Böyle net bir sey söyleyen doktor lazım bana evet kanama bazen oluyor bazen olmuyor artık orda bi yara var ve penis oraya değince kanıyor diye düşünmeye başladım. Akıntım da adetin bitiminde başlıyor böyle sarıya dönük iç çamaşırımda leke bırakıyor. Bu sekilde yani başka bir doktora gideceğim ama

tedavi edilmezse büyüdüğünü okumuştum, fitil çok küçük yaralar için. bence en iyisi siz başka bir doktora gidin

İçerde de lezyon mu oluyor anladığım kadarıyla sizin dediğinize göre olsa galiba içerde lezyon yani dışarda olan sigil gibi birseyler mi oluyor yani ona bbenzer bilmiyorum normal opr. De yani hami Prof vs değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…