-
- Konu Sahibi Gamzeeeylmz
Özel kendi kliniği var ben devlette kolposkopi yaptırdım biyopsi alındı sonra kanamam durmadı her gün aşırı kanama ile hastaneye gidiyordum geçici durdurup gönderiyordu aslında leep için randevumuda almıştım devletten ama baktım ki leep olursan ölürüm dedim bunların elinde o yüzden Polat bey yaptı leep ameliyatımı durmayan kananamida durdurdu çok şükürÖzel mi devlet mi bu hoca
Yok hayır birden fazla ilişkim olmadı o olaydan sonra 2 sendir başka birisiyle birlikteyimateşiniz varsa enfeksiyon olabilir. diğer belirtiler de benim kaygı belirtilerime benziyor
cinsel aktif olduğunuz süre boyunca çok eşli miydiniz? bir de bir kaç doktor arkadaşımdan ve okuduklarimdan öğrendiğim bir şey söyleyeyim. smear testi hpv taramiyor evet, bir anormallik, doku değişikliği var mı onu tarıyor. hpv pozitif olup, vajinada hiç bir soruna neden olmamış olabilir, keza hpv çoğunlukla hiç bir soruna neden olmadan vücuttan atılıyormuş. yani HPV kapmış olsanız bile kanser olacak değilsiniz. diyelim ki ilk iliskinizde hpv kaptiniz. yaşadığınız üzüntü ve stres ve düşük bağışıklık ile vücudunuz virüsü atamadı diyelim. öyle olsa dahi, aşama aşama ilerliyor ve bu cook büyük oranla yıllar sürüyor. yani hemen kansere çevirmesi, bunun belirtilerini görmeniz çok beklenen bir şey değil. smear testinin doğru sonuç vermesi için doktorun sürüntüyü iyi alması ve labaratuvarda inceleyen kişinin dikkatli olması lazım. güvenilir bir hastaneye gittiyseniz, doktorunuzun tecrübeli olduğuna inanıyorsanız zaten smear testi çok yanıltıcı olmaz canınızı sıkmayın.
ben de yakın zamanda çok çok fazla stres yaptım bu konu ile ilgili ama okudukça biraz daha rahatlıyor insan.
Polat bey adı soyadı özel mi özelse Fıyat nedirÖzel kendi kliniği var ben devlette kolposkopi yaptırdım biyopsi alındı sonra kanamam durmadı her gün aşırı kanama ile hastaneye gidiyordum geçici durdurup gönderiyordu aslında leep için randevumuda almıştım devletten ama baktım ki leep olursan ölürüm dedim bunların elinde o yüzden Polat bey yaptı leep ameliyatımı durmayan kananamida durdurdu çok şükür
Benim de hem rahim ağzı yarası hem cin 3 vardı ve hiç bir şikayetim yoktu tamamen rutin kontrolde çıktı ortaya adetlerim günü gününe düzenlidir ne ilişki sonrası ne ara kanamam felan hiç yoktu normal şeffaf akıntım olurdu sadece hpv olmayan kadinlarda da rahim ağzı yarası olabiliyor ama belki hpv rahim ağzı yarası riskini artırıyor olabilir sonuçta bir enfeksiyonCin 3 ken hicbir sikayetiniz yok muydu gercekten. Bende de rahim ağzı yarası var? Sizde var mıydı böyle bir sey? Cinsel ilişkiden sonra kanama yasıyor muydunuz? Bu yaranın hpv ile ilgisi var mıdır yaa
Polat Dursun internette klinik numarası var hangi işlemi olmak istiyorsaniz arayın bilgi verirlerPolat bey adı soyadı özel mi özelse Fıyat nedir
Sonuçlarım kötü gelirse bende doktor bulayım diyorum ne olur ne olmazPolat Dursun internette klinik numarası var hangi işlemi olmak istiyorsaniz arayın bilgi verirler
Üçret ne ödeme yaptınızPolat Dursun internette klinik numarası var hangi işlemi olmak istiyorsaniz arayın bilgi verirler
Sakin ol sonuçlar kötü gelse bile sen şanslı kadınlar arasındasın farketmeyen kanserin son evresine gelen bir cok kadın var tedavisi olan bir şey sonuçtaSonuçlarım kötü gelirse bende doktor bulayım diyorum ne olur ne olmaz
3000 yaptım ameliyatı benimkiÜçret ne ödeme yaptınız
Yani ama insan çok korkuyor suan Doktoru aramaya korkuyorum ki allahtan burda Kadınlar yazıyor biraz rahatladım cidden çok yardımcı oldular ben hiç gitmezdim mesela doktora yani korkudanSakin ol sonuçlar kötü gelse bile sen şanslı kadınlar arasındasın farketmeyen kanserin son evresine gelen bir cok kadın var tedavisi olan bir şey sonuçta
Baktım ii bir doktora benziyor açıkcası olursa bir durum gidip yaptıracağım bende3000 yaptım ameliyatı benimki
Smear testiniz ne geliyordu peki? Smeara guvenmeyin diyorlar. Smear temiz miydi sizin de?Benim de hem rahim ağzı yarası hem cin 3 vardı ve hiç bir şikayetim yoktu tamamen rutin kontrolde çıktı ortaya adetlerim günü gününe düzenlidir ne ilişki sonrası ne ara kanamam felan hiç yoktu normal şeffaf akıntım olurdu sadece hpv olmayan kadinlarda da rahim ağzı yarası olabiliyor ama belki hpv rahim ağzı yarası riskini artırıyor olabilir sonuçta bir enfeksiyon
Hayır benim smear sonucum asch gelmişti yani cin 3 olduğunu düşündüren kuvvetli şüpheli lezyonlar çıkmıştı kolposkopi de doktor çok net gördü zaten hem rahim ağzından hem rahim kanalından biyopsi alındı biyopsi sonucumda cin 3 geldi leep oldumSmear testiniz ne geliyordu peki? Smeara guvenmeyin diyorlar. Smear temiz miydi sizin de?
Anladım. Hpv hangi tipti peki?Hayır benim smear sonucum asch gelmişti yani cin 3 olduğunu düşündüren kuvvetli şüpheli lezyonlar çıkmıştı kolposkopi de doktor çok net gördü zaten hem rahim ağzından hem rahim kanalından biyopsi alındı biyopsi sonucumda cin 3 geldi leep oldum
16 ydı benimAnladım. Hpv hangi tipti peki?
Negatif oldunuz mu peki leepten sonra?16 ydı benim
Daha leep olalı 1 ay oldu 6 ay sonra bakacağız dedi doktorNegatif oldunuz mu peki leepten sonra?
Anladım biraz bağısıklıkla alakalı diyorlar kimisi 16yı hicbir sey olmadan vücuttan atıyor. Bunun için insanlar bağısıklık guclendirici kullanıyorlarDaha leep olalı 1 ay oldu 6 ay sonra bakacağız dedi doktor