• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv miyim?

selmismimyok2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
10
3
1
20
Merhaba arkadaşlar, vajinamın kenarında bacak bitişiminin olduğu kısımda, derimin baya altında ağrılı bir sivilcem var sıktığımda iltihap akıyor, kıl kökü iltihabı da olabilir diye düşünüyorum ama cinsel yolla bulaşan bir hastalıkta olabilir diye karşıma çıkıyor googleda, hpv olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz çok korkuyorum, iltihap asla tamamen akmıyor derimin çok altında değişik bir kist gibi ama içinde iltihap oldugu kesin..19 yaşındayım..

Merhaba arkadaşlar, vajinamın kenarında bacak bitişiminin olduğu kısımda, derimin baya altında ağrılı bir sivilcem var sıktığımda iltihap akıyor, kıl kökü iltihabı da olabilir diye düşünüyorum ama cinsel yolla bulaşan bir hastalıkta olabilir diye karşıma çıkıyor googleda, hpv olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz çok korkuyorum, iltihap asla tamamen akmıyor derimin çok altında değişik bir kist gibi ama içinde iltihap oldugu kesin..19 yaşındayım..
Sıcak bir duş al iyice yumuşasın orası eğer kıl dönmesi ise ihtihap aşağı iner, düzelmezse doktora git hemen

benim bildigim hpv bu sekilde olmuyor birden cok sigil oluyor vucutta ama yanlista yonlendirmek istemem

Molloscom lezyonu olabilir, sakın sıkmayın daha çok yayılabilir, dermatoloğa gitmeniz öneririm.

Doktora gitmeden mudahale etmeye calismayin, ellemeyin.
Saglik durumunu bilmediginiz veya tanimadiginiz insanlarla yakinlasmadan önce iyice düsünün.

Doktora gitmeden mudahale etmeye calismayin, ellemeyin.
Saglik durumunu bilmediginiz veya tanimadiginiz insanlarla yakinlasmadan önce iyice düsünün.
Teşekkür ederim, ama bu insanlarla ile yakınlaşınca kapabileceğiniz bir şey değil, ben en kötü durumu düşünüp stress yapıyorum her insanın yapabileceği gibi, Teşekkür ederim

Back
X