Hpv kolposkopi biyopsi

ama cin1se bile leep yapılmaz ki hiçbir doktor önermiyor cin1 için leep. bide boyanma olmadı diyorsunuz. Özele mi gidiyorsunuz ? kaç yaşındaydınız
Bende anlamadın devlette oldum araştırma hastanesinde stajyer doktor yanındaki birine boyama olmadı dedi o yanındakide olmasada 5 yerden parça al dedi. Parça aldı ama boyama olmadığı halde cin1 nasıl geliyor anlayamadım. Bu arada yaşım 32. Bana özelde doktor sonucuma göre leep önerdi takiptede durabilirsin kendin karar ver dedi. Yarın kolposkopi olduğum hastanede randevum var detaylı bilgi için gideceğim bakalım ne diyecekler

Bende anlamadın devlette oldum araştırma hastanesinde stajyer doktor yanındaki birine boyama olmadı dedi o yanındakide olmasada 5 yerden parça al dedi. Parça aldı ama boyama olmadığı halde cin1 nasıl geliyor anlayamadım. Bu arada yaşım 32. Bana özelde doktor sonucuma göre leep önerdi takiptede durabilirsin kendin karar ver dedi. Yarın kolposkopi olduğum hastanede randevum var detaylı bilgi için gideceğim bakalım ne diyecekler
bence baska doktorlarada görün derim. Cunku hem kolposkopide boyanma olmamıs demek ki cok dusuk değişiklikler oluyor demek bu geçici yani, stajyer doktor bence tedbir amaçlı almıştır onu. cın1 tehlikeli değilki gelebilir yani. leep olmanız bence doğru değil gibi geliyor bana. Bir kaç doktora danışın bence

bence baska doktorlarada görün derim. Cunku hem kolposkopide boyanma olmamıs demek ki cok dusuk değişiklikler oluyor demek bu geçici yani, stajyer doktor bence tedbir amaçlı almıştır onu. cın1 tehlikeli değilki gelebilir yani. leep olmanız bence doğru değil gibi geliyor bana. Bir kaç doktora danışın bence
Leep olmakta istemiyorum aslında. Çünkü kolpokopiden sonra ilişki sonrası kanamam arttı. Keşke hiç olmasaydım biyopsi pişman oldum

ya benım smearda LSIL çıktı kolposkopide benden parça bile almadı temizsin dedi 1 sene sonra kontrolegelirsin dedi
Ben en iyisi özele gideyim. Devlette doktorun kendisi olsa iyi hepsi farklı stajyer doktor. Şehir hastanesinde böyle rahatsızlıklarla ilgileniyorlar mı acaba

ben şişli etfal araştırmaya gidiyorum ıstanbuldayım. Direkt onkolog kendi ilgilendi
Bende bursadayım araştırma hastanesinde doktorun kendisine denk gelmedim şimdiye kadar stajyerler var. Üniversitede randevu aldım prof.onkoloğa birde oraya gideceğim. Kafam çok karıştı nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum

X