- 1 Ekim 2024
- 24
- 4
- 24
- Konu Sahibi cekimsizeylem
Merhaba, kızlar. Hpv sürecim başladı. Burada çok konu okudum ben de sürecimi kaydetmek ve yardım almak amacıyla konu açmak istedim. 25 yaşında bekarım birkaç ay önce ilişkim oldu daha önce hiç olmamıştı. Erkek arkadaşımda siğil yok ama vücudunda sırtında bacaklarında sivilce tarzı şeyler vardı onlar siğil mi bilmiyorum. Bir gün bir baktım ki vajina girişimde karnabahara benzer bir şey benimli 2 3 arasında baya büyük. Doktora gittim smear yapmadı elle muayene etti yarın boşluğumda alıyım dedi çok ilgisiz olunca süreci de takip etmeyince ben korktum yaptırmadım. Genel anestezi filan yapmayacağını söyledi çünkü ve benim ağrı eşiğim çok düşük. Çok korkuyorum yaptıramayacağımı düşünüyorum bu işlemi. Propolis iyi geldiği yazmış bazı arkadaşlar. Bugün propolis sürmeye başlayacağım bakalım iyi gelecek mi o kadar büyük bir siğile. Param olunca da izedermin kremini almayı düşünüyorum. Spora başladım alkol sigara kullanmıyorum zaten. Sağlıklı olup atmayı düşünüyorum vücuttan. Makaleler araştırmalar yapıp uygulayacağım sürecimi burda paylaşmak istiyorum belki birbirimize yardımcı olup atlatırız hep birlikte. Bu arada şu sıralar çok kaşıntım ve akıntı var.