- 22 Eylül 2019
- 373
- 193
- 53
Üzülme kuzum gecer inşallah tez zamanda rabbim şifa versin hepimizee inşallahhcin 3 geldi biyopsi bugün de konizasyon oldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme kuzum gecer inşallah tez zamanda rabbim şifa versin hepimizee inşallahhcin 3 geldi biyopsi bugün de konizasyon oldum
Amin cnm sağolÜzülme kuzum gecer inşallah tez zamanda rabbim şifa versin hepimizee inşallahh![]()
geçmiş olsun.Rahim ağzında ne yaptılar? Ve HPV den kurtulmuş oldun mu böylelikle?Üzülme kuzum gecer inşallah tez zamanda rabbim şifa versin hepimizee inşallahh![]()
Canim kolposkobiyle bakti biyopsi almadi sorun yok dedi cok minik lezyonlar var dedi defglayn verdi kuzum onu kullaniyorum 5ay sonra smear alicak bakicak bu ilaç geriletir ve yok etme durumu var dedi bekl3medeyim bakalim bende yara veya herhangi bir aşinma zedelenme yokmuş rahim temiz dedigeçmiş olsun.Rahim ağzında ne yaptılar? Ve HPV den kurtulmuş oldun mu böylelikle?
geçmiş olsun.Rahim ağzında ne yaptılar? Ve HPV den kurtulmuş oldun mu böylelikle?Amin cnm sağol
?Canim kolposkobiyle bakti biyopsi almadi sorun yok dedi cok minik lezyonlar var dedi defglayn verdi kuzum onu kullaniyorum 5ay sonra smear alicak bakicak bu ilaç geriletir ve yok etme durumu var dedi bekl3medeyim bakalim bende yara veya herhangi bir aşinma zedelenme yokmuş rahim temiz dedi
Canım yanlışlıkla sana yazmışım seni biliyorum demiştin evet
Önemli diil kuzumCanım yanlışlıkla sana yazmışım seni biliyorum demiştin evet
Canim eger vücut attıysa HPV yi aşı ol bence.Aklima takilan bir soru var doktoruma sotlrmayi unuttum gidince sorucamda sizin bilginiz varmi arkadaslar herhangi bir tipi kaptiktan sonra nötürlestiginde o tipin tekrarlama olasiligi varmi yani 31 tipi atlattim bitti esimle korunmasiz iliskiye girdim 31 tekrarlarmivyoksa esimde baska tip varsa o mu gecer onunda mi tedavisini olucam
Düşünuyorm kuzum ama aşinin yan etkileride varmiş duyduguma göre tam araştirmadim kontrollerim bitsin bakicam onada o aklima takildi sadece bayadir yazicam unutuyorum aklima gekmisken yaziyim dedim sagol tatlimCanim eger vücut attıysa HPV yi aşı ol bence.
Rica ederim Ya aslında takmamak ta lazim. Smear temiz ciksin yeter ciddenDüşünuyorm kuzum ama aşinin yan etkileride varmiş duyduguma göre tam araştirmadim kontrollerim bitsin bakicam onada o aklima takildi sadece bayadir yazicam unutuyorum aklima gekmisken yaziyim dedim sagol tatlim![]()
Smear temiz degil benim akinti yaziyor simdi 6 ay sonra bakicaz insallah temiz cikarRica ederim Ya aslında takmamak ta lazim. Smear temiz ciksin yeter cidden
Konizasyon oldum patoloji sonucunu bekliyorumgeçmiş olsun.Rahim ağzında ne yaptılar? Ve HPV den kurtulmuş oldun mu böylelikle?
Insallah Temiz gelir canimKonizasyon oldum patoloji sonucunu bekliyorum
Bende sordum bu soruyu doktora jinekolog onkologa 16 yi atlattiktan sonra sonucta esimde var tekrar bulas olurmu dedim ayni tip tekrar bulasmaz çünkü sen o tipe karsi bagisiklik kazanmis oluyorsun ama baska bir tip varsa esinde o bulasir demistiAklima takilan bir soru var doktoruma sotlrmayi unuttum gidince sorucamda sizin bilginiz varmi arkadaslar herhangi bir tipi kaptiktan sonra nötürlestiginde o tipin tekrarlama olasiligi varmi yani 31 tipi atlattim bitti esimle korunmasiz iliskiye girdim 31 tekrarlarmivyoksa esimde baska tip varsa o mu gecer onunda mi tedavisini olucam
Sagol kuzum tesekkur ederim iyi oldu bunu bilmemBende sordum bu soruyu doktora jinekolog onkologa 16 yi atlattiktan sonra sonucta esimde var tekrar bulas olurmu dedim ayni tip tekrar bulasmaz çünkü sen o tipe karsi bagisiklik kazanmis oluyorsun ama baska bir tip varsa esinde o bulasir demisti
Sagol kuzum tskBende sordum bu soruyu doktora jinekolog onkologa 16 yi atlattiktan sonra sonucta esimde var tekrar bulas olurmu dedim ayni tip tekrar bulasmaz çünkü sen o tipe karsi bagisiklik kazanmis oluyorsun ama baska bir tip varsa esinde o bulasir demisti
İnşallah teşekkür ederim canımInsallah Temiz gelir canim![]()
Bende sordum bu soruyu doktora jinekolog onkologa 16 yi atlattiktan sonra sonucta esimde var tekrar bulas olurmu dedim ayni tip tekrar bulasmaz çünkü sen o tipe karsi bagisiklik kazanmis oluyorsun ama baska bir tip varsa esinde o bulasir demisti
Evet ketem de riskli tiplerim hepsine bakiyorlar bende saglik ocaginda yaptirmistimSagol kuzum tesekkur ederim iyi oldu bunu bilmem
Sagol kuzum tskeşimde doktora gidip kontrol olucak tiplemesinide yaptiracagiz ketem tipleme yapiyor bizde dimi pap smear yaptirdik ya bu sonuclari aldik yuksek riskli tiplemelrimiz yapilmiş oluyor yani dimi