- Konu Sahibi sweetcherypie
sana konik leep yapilmis sanirim
doktorun kim ve hangi hastane ?
Okmeydanina gittim en son maltepe Üniversitesi cnm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana konik leep yapilmis sanirim
doktorun kim ve hangi hastane ?
Okmeydanina gittim en son maltepe Üniversitesi cnm..
İşte en son leep yapıldı ameliyatla Terimleri hatırlamıyorum dosyaya bakmam lazım ama patoloji iii çıkmadı hattan Okmeydanı bana direk kansersin dedi doğru cerrah pasa veya capaya git dediler bizle bir işiniz kalmadı sonuclariniz iyi değil denildi ben salya sumuk eve geldim o ara hocalar filan calismiyor hoca bulamıyoruz bullak 20 bin gibi fiyat çekenler oldu hic abartmiyorum. O kadar maldimki bu konuya ki halen öyleyim neler oldu Neler bltti fazla fikir sahibi olamadım kafam daha yeni yeni toparlaniyor kanser cümlesi psikoloji mi alt üst etmisti sonuca bakıp yazarım buraya ...smear sonucunda LGSIL gelmis bu sonuca gore konik leep nasil yapiyor anlamis degilim. eger smear sonucu LGSIL geldiyse biopsi yapmasi gerekirdi. neyse yapmis bi kere leep sana. peki ameliyatta aldigi parcayi patolojiye gondermis olmalari gerek. sonuc geldimi ? ne cikti leep sonucun ?
ohoooo cnm oldum bitti bile kuzum 2 sene önce doktorum özel olmadığı içinde poliklinik te bir Dr du kansersin cerrahpasaya git diyen. .kendi Dr öyle bişey yok değilsin ama yüksek risktesin 2 çocuğun var riske girmiyelim dedi almamiz lazım kesinlikle dedi ben dirensemde eşim kabul etmedi. ..bi talihsizlik olmus sanirim dogru bilgilendirmemisler size. ama onemli olan dogru hekimlere gitmek. cunki ticari olarak isi paraya doken cok doktor var. dikkatli olmak gerek. sen gerci leep olmusun artik. yapicak bisey yok. ama sana tavsiyem sakin korkma cunki seni gereksiz yere korkutmuslar. ne zaman dediler bunu sana? kansersin rahmini aldirmaniz gerek dediler pat diye yuzune. bence hic inandirici degil soyledikleri. doktorun kimdi? ve sonucunu raporuna bakip buraya yazarmisin cok merak ettim. bana ozelden numarani yazarsan seni ararim telde konusuruz istersen. cunki cok yanlis bilgi vermisler sana. sakin gidip ameliyat olma iyice arastirmadan.
ohoooo cnm oldum bitti bile kuzum 2 sene önce doktorum özel olmadığı içinde poliklinik te bir Dr du kansersin cerrahpasaya git diyen. .kendi Dr öyle bişey yok değilsin ama yüksek risktesin 2 çocuğun var riske girmiyelim dedi almamiz lazım kesinlikle dedi ben dirensemde eşim kabul etmedi. ..
Kanser yapan hpv türleri nelerdir.
Düşük onkojenik riskli grupHPV:Tip 6,11,42,43,44
Orta onkojenik riskli grupHPV:Tip33,35,51,52
Yüksek onkojenik riskli grup HPV: Tip16,18,31,33,35,39,45,51,52,56,58,59,66
Servikal kanserlerin, rahim ağzı kanserinin %54ünden Tip16 HPV, %15inden ise Tip 18 HPV sorumludur.
Biryerde okumuştum bunun için hergün bir su bardağı suya 2 yemek kaşığı elma sirmesi katıp gargara yapıp için diyordu.
Garantisi yok canım. Aradık adam parayı peşin banka hesabına istiyor eğer işe yaramazsa da sana paranı geri veririz DEMIYOR. Reklamı bırak!selam kızlar boşuna uğraşmayın o ottu bu bitkiydi kullanmadığım birşey kalmadı vajınal sigil için en güzel kesin tedavisi doğal tedavi uzmanı mehmet özkan başka yerede yazmıştım burayada yazayım istedim 15 günde kesin tedavi garantisi veriyor ben neler neler yaptım ancak bir çözüm olmadı her defasında daha çoğaldı siğiller ama şimdi kurtuldum tavsiye ederim mehmet beyin telefonu 05436256535 tavsiye ederim pişman olmazsınız görüşürüz