• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV Hakkında Herşey

Okmeydanina gittim en son maltepe Üniversitesi cnm..

smear sonucunda LGSIL gelmis bu sonuca gore konik leep nasil yapiyor anlamis degilim. eger smear sonucu LGSIL geldiyse biopsi yapmasi gerekirdi. neyse yapmis bi kere leep sana. peki ameliyatta aldigi parcayi patolojiye gondermis olmalari gerek. sonuc geldimi ? ne cikti leep sonucun ?

smear sonucunda LGSIL gelmis bu sonuca gore konik leep nasil yapiyor anlamis degilim. eger smear sonucu LGSIL geldiyse biopsi yapmasi gerekirdi. neyse yapmis bi kere leep sana. peki ameliyatta aldigi parcayi patolojiye gondermis olmalari gerek. sonuc geldimi ? ne cikti leep sonucun ?
İşte en son leep yapıldı ameliyatla Terimleri hatırlamıyorum dosyaya bakmam lazım ama patoloji iii çıkmadı hattan Okmeydanı bana direk kansersin dedi doğru cerrah pasa veya capaya git dediler bizle bir işiniz kalmadı sonuclariniz iyi değil denildi ben salya sumuk eve geldim o ara hocalar filan calismiyor hoca bulamıyoruz bullak 20 bin gibi fiyat çekenler oldu hic abartmiyorum. O kadar maldimki bu konuya ki halen öyleyim neler oldu Neler bltti fazla fikir sahibi olamadım kafam daha yeni yeni toparlaniyor kanser cümlesi psikoloji mi alt üst etmisti sonuca bakıp yazarım buraya ...

bi talihsizlik olmus sanirim dogru bilgilendirmemisler size. ama onemli olan dogru hekimlere gitmek. cunki ticari olarak isi paraya doken cok doktor var. dikkatli olmak gerek. sen gerci leep olmusun artik. yapicak bisey yok. ama sana tavsiyem sakin korkma cunki seni gereksiz yere korkutmuslar. ne zaman dediler bunu sana? kansersin rahmini aldirmaniz gerek dediler pat diye yuzune. bence hic inandirici degil soyledikleri. doktorun kimdi? ve sonucunu raporuna bakip buraya yazarmisin cok merak ettim. bana ozelden numarani yazarsan seni ararim telde konusuruz istersen. cunki cok yanlis bilgi vermisler sana. sakin gidip ameliyat olma iyice arastirmadan.

bi talihsizlik olmus sanirim dogru bilgilendirmemisler size. ama onemli olan dogru hekimlere gitmek. cunki ticari olarak isi paraya doken cok doktor var. dikkatli olmak gerek. sen gerci leep olmusun artik. yapicak bisey yok. ama sana tavsiyem sakin korkma cunki seni gereksiz yere korkutmuslar. ne zaman dediler bunu sana? kansersin rahmini aldirmaniz gerek dediler pat diye yuzune. bence hic inandirici degil soyledikleri. doktorun kimdi? ve sonucunu raporuna bakip buraya yazarmisin cok merak ettim. bana ozelden numarani yazarsan seni ararim telde konusuruz istersen. cunki cok yanlis bilgi vermisler sana. sakin gidip ameliyat olma iyice arastirmadan.
ohoooo cnm oldum bitti bile kuzum 2 sene önce doktorum özel olmadığı içinde poliklinik te bir Dr du kansersin cerrahpasaya git diyen. .kendi Dr öyle bişey yok değilsin ama yüksek risktesin 2 çocuğun var riske girmiyelim dedi almamiz lazım kesinlikle dedi ben dirensemde eşim kabul etmedi. ..

ohoooo cnm oldum bitti bile kuzum 2 sene önce doktorum özel olmadığı içinde poliklinik te bir Dr du kansersin cerrahpasaya git diyen. .kendi Dr öyle bişey yok değilsin ama yüksek risktesin 2 çocuğun var riske girmiyelim dedi almamiz lazım kesinlikle dedi ben dirensemde eşim kabul etmedi. ..

canim sen simdi sadece konik leep mi yaptirdin yoksa rahminimi aldirdin? doktorlara gore hava hos pat diye alirlar rahmini kimsenin umrunda degil ki sen ucuncu cocugu istiyosun.. doktorlarin gozu sadece parayi goruyor.
hangi doktora yaptirdin doktorunun tam adi nedir?
birde tekrar yaptirdin mi simirlerini ihmal etme bence .

Kanser yapan hpv türleri nelerdir.

Düşük onkojenik riskli grupHPV:Tip 6,11,42,43,44

Orta onkojenik riskli grupHPV:Tip33,35,51,52

Yüksek onkojenik riskli grup HPV: Tip16,18,31,33,35,39,45,51,52,56,58,59,66

Servikal kanserlerin, rahim ağzı kanserinin %54’ünden Tip16 HPV, %15’inden ise Tip 18 HPV sorumludur.

Cin1 ve cin2 gorulen bir hasta tedavi edilmezse yada yakma gibi bir islem yapilmazsa sonunda rahim agzi kanserine mi donusur?

Söylemesi utanç verici ama bana da esimden bogazima gecti. 2 yıllık evliyim. 4 aylık Hamileyim 3 aydır bogazimda ve acayip sıkıntı veriyor operasyonla alinabilirmis oda dogumdan sonra olurmus. 5 ay nasıl dayanır ım bilmiyorum ustelik doktor zamanla büyür dedi. Simdiden sinir hastası etti beni boğazımda surekli bişey var hissi ve sanki bogazimi sıkıyorlar hissi vede sanki bogazima parmak sallamisim hissi :S geceleri zor uyuyorum midemi bulandiriyor üstelik iştahı mı da kesiyor kime soylesem dusunmemeye çalış diyor o kadar kolay değil işte var mı aranızda bitkisel tedavisini bilen yada duasını bilen :(

Biryerde okumuştum bunun için hergün bir su bardağı suya 2 yemek kaşığı elma sirmesi katıp gargara yapıp için diyordu.

Biryerde okumuştum bunun için hergün bir su bardağı suya 2 yemek kaşığı elma sirmesi katıp gargara yapıp için diyordu.

selam kızlar boşuna uğraşmayın o ottu bu bitkiydi kullanmadığım birşey kalmadı vajınal sigil için en güzel kesin tedavisi doğal tedavi uzmanı mehmet özkan başka yerede yazmıştım burayada yazayım istedim 15 günde kesin tedavi garantisi veriyor ben neler neler yaptım ancak bir çözüm olmadı her defasında daha çoğaldı siğiller ama şimdi kurtuldum tavsiye ederim mehmet beyin telefonu 05436256535 tavsiye ederim pişman olmazsınız görüşürüz

selam kızlar boşuna uğraşmayın o ottu bu bitkiydi kullanmadığım birşey kalmadı vajınal sigil için en güzel kesin tedavisi doğal tedavi uzmanı mehmet özkan başka yerede yazmıştım burayada yazayım istedim 15 günde kesin tedavi garantisi veriyor ben neler neler yaptım ancak bir çözüm olmadı her defasında daha çoğaldı siğiller ama şimdi kurtuldum tavsiye ederim mehmet beyin telefonu 05436256535 tavsiye ederim pişman olmazsınız görüşürüz
Garantisi yok canım. Aradık adam parayı peşin banka hesabına istiyor eğer işe yaramazsa da sana paranı geri veririz DEMIYOR. Reklamı bırak!

Back