- 24 Ekim 2023
- 7
- -5
- 21
-
- Konu Sahibi kfkslxekdl
Anal ilişkiye kadar mı ilerlediniz? Değdi mi şimdi sizce ?sevgilimle 5 aydır beraber oluyoruz benim ilk cinsel ilişkim ama onun daha önce birsürü ilişkisi olmuş(tanımadığı kişilerle bile) ve ilk onda siğil çıktı sonra birkaç ay sonra bende de siğil çıktı ama kendisi ondan bulaştığını kabul etmiyor seninle beraber olduktan sonra siğil çıktı diyor ama benim ilk ilişkim olduğu için başkasından bulaşma ihtimali yok bu nasıl olabilir ve siğilleri fark ettikten sonra araştırdım hpv şüphesi olduğunu gördüm çok artmıştı ve anal ilişki yüzünden o kısımda da siğillerim var doktor vajinamın iç kısımlarında da siğillerim olduğunu söyledi cildiyeye yönlendirdi ama yaktırmak mı gerekiyor bilmiyorum acılı bi işlemmiş sanırım korkuyorum ve çok aşırı kaşıntım oluyor günlük hayatımı çok etkiliyor hpv testi daha olmadım 20 yaşındayım ailem bilmiyor bilmelerini de istemiyorum hpv testi olursam gözüküyormuş sanırım öğrenme imkanları var mı kansere gider diye çok korkuyorum lütfen yardımcı olun yaşım küçük ve kimseye anlatamıyorum
geçmişini bilmiyordum ve bu konularda cok tecrübesiz olduğumdan böyle hastalıkların var olduğundan bile haberim yoktu bazen korunmadığımız zamanlar olduAh diyorum sadece. Geçmişi böyle olan biriyle daha dikkatli olmalıydın. Korunmadınız mı?
teşekkür ederimHpv malesef korunsanız bile bulaşabiliyor.
Önce hpv tiplemenize bakılsın. Ona göre tedavi planı ve düzenli kontrol olursunuz.
Direkt kanser vs diye düşünmeyin. Ona giden yol uzun bir süreç. Kontrollerinizi ihmal etmeyin.
Birkaç vitamin takviyesi var adını vermeyim, virüsu atmak konusunda katkısı oluyor
Valla yazık üzüldüm, 20 yaşında karaktersiz bı adamla cinsellik yaşamak hemde anal. Adam resmen senden bana geçti diye suçluyor birde. Cildiye gidip göster ihmale gelmezsevgilimle 5 aydır beraber oluyoruz benim ilk cinsel ilişkim ama onun daha önce birsürü ilişkisi olmuş(tanımadığı kişilerle bile) ve ilk onda siğil çıktı sonra birkaç ay sonra bende de siğil çıktı ama kendisi ondan bulaştığını kabul etmiyor seninle beraber olduktan sonra siğil çıktı diyor ama benim ilk ilişkim olduğu için başkasından bulaşma ihtimali yok bu nasıl olabilir ve siğilleri fark ettikten sonra araştırdım hpv şüphesi olduğunu gördüm çok artmıştı ve anal ilişki yüzünden o kısımda da siğillerim var doktor vajinamın iç kısımlarında da siğillerim olduğunu söyledi cildiyeye yönlendirdi ama yaktırmak mı gerekiyor bilmiyorum acılı bi işlemmiş sanırım korkuyorum ve çok aşırı kaşıntım oluyor günlük hayatımı çok etkiliyor hpv testi daha olmadım 20 yaşındayım ailem bilmiyor bilmelerini de istemiyorum hpv testi olursam gözüküyormuş sanırım öğrenme imkanları var mı kansere gider diye çok korkuyorum lütfen yardımcı olun yaşım küçük ve kimseye anlatamıyorum
Cinsel hastalıkların en çok arttığı ülkelerden biri Türkiye yanlış hatırlamıyorsam. Kadının zarına (!) kafayı taktıkları kadar kendi çüklerine bakmadıkları için hep taşıyıcı durumundalar.Bu ülkede kadınlarda bakireliğe bakılıyor ama asıl erkeklerde buna bakılması gerekiyor. Her türlü virüs önüne gelen eskortla iiliski yaşamış erkekten kadına bulaşıyor. Kadının ilk ilişkisi yaşadığı şeye bak. Karısına Aids bulaştıran kaç erkek haberi gördüm. Ahlaksiz erkeklerle beraber olmayın.
Bence biraz da kadınlar erkeklere karşı çok hoşgörülü olduğundan böyle. Adam çok sevgilisi olduğunu söylemiş rahatça, bir kadın bunu yapsa erkek birkaç güne terk eder.Cinsel hastalıkların en çok arttığı ülkelerden biri Türkiye yanlış hatırlamıyorsam. Kadının zarına (!) kafayı taktıkları kadar kendi çüklerine bakmadıkları için hep taşıyıcı durumundalar.
Kesinlikle. Seçici olmak gerektiğini düşünüyorum. Kendisinden önce birileri ile beraber olabilir de tanımadığı kişilere kadar varan bir durum söz konusu. Erkektir yapar kavramının bir değişik versiyonu gibi sanki.Bence biraz da kadınlar erkeklere karşı çok hoşgörülü olduğundan böyle. Adam çok sevgilisi olduğunu söylemiş rahatça, bir kadın bunu yapsa erkek birkaç güne terk eder.