• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV DNA, Smear ve herpes test fiyatları

• Konu Sahibi Konu Sahibi sessizyel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sessizyel

Ziyaretçi
merhaba,
şu anda hiçbir sağlık güvencem yok ve smea hpv dna ile herpes testleri yaptırmak istiyorum. bunlar için önerebileceğiniz bir merkez var mıdır? bu testlerin fiyatları ne kadardır?? şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

bu testlerin fiyatları değişir..hastane ile konuşman lazım..her yerde farklıdır..diğerlerini bilmiyorum ama smear testi 50 tl de oalbilir 100 tlde..net bişi söylenemez.

2 ay önce özel hastanede smear testine 39 tl ödedim. Durumunuz yoksa kadın ve aile sağlığı merkezlerinde ücretsiz yapılıyor. Ama sonucu birkaç haftada veriyorlar.

Test fiyatlarını bilmiyorum ama HPV'den korunmak için olmamız gereken rahim ağzı kanseri aşısı fiyatı konusunda yardımcı olabilirim.
Gardasil toplam altı ay içinde üç doz olarak uygulanıyor ve toplam fiyatı 800 lira gibi. Ama dediğim gibi altı ayda yapıldığı için altı taksitle ödüyor gibisiniz.
Nereden mi biliyorum? Çünkü daha yeni aşılandım:)

Ben bu fiyat konusuna, bir başka başlıkta, yazılarına çok değer verdiğim bir kişinin yazdığı mesajı buraya kopyalayarak cevap vermek istiyorum.
Umarım bir fikir cimnastiği açısından yararlı olur.

Sanırım bir süredir foruma bağlanamıyorsunuz, diğer topic'te sorduğunuz fiyat sorusua cevap verilmiş. Siğil yaktırmak için hanımlar 400 - 500 - 600 TL gibi paralar ödüyorlarmış.
Sanırım bu yakma işlemini yaptırdıkları yere göre değişiyordur ama 400 lira bile desek aşıyla kıyaslandığında çok pahalı.
Aşının her bir dozu 268 TL. Üç doz toplamda altı ay içinde yapılıyor. Yani sizin başka bir topic'te yaptığınız hesaba göre 134 lira aylık taksitle ödeniyor:)

Back