Cok üzüldüm gercekten Allah hiçkimseyi evladıyla sınamasın. Valla bana doktor öyle dedi enfeksyon oldugu için smear yanlıs sonuc verebilir dedi anlamadım ki. Fitil verdi bir de bi kac ilac smdi onları kullanıyorum. Siğil gecmisim var benimde gercekten korkuyorum. Başlarından savıyorlar sizinde dediğiniz gibi internetten cok arastırma yapmayın ben okuya okuya anksiyete oldum kendi kendimi hasta ettim. Durmadan düşünüyorum psikolojik olarak bitmis durumdayım yaniBenim yoğun bi enfeksiyonum ve iltihabım olmasına rağmen aldı hiç de demedi yanlış çıkabilir
Hatta şimdi bikaç gündür araştırıyorum son 48 saatte cinsel birleşme de olmaması gerekiyor yoksa test yanıltırmış ama bana onu da demedi ve birleşme olmuştu.
Umarım sadece doktor hatası sebebiyle Ascus çıkmıştır
Hpv verdim dün o da 15 gün sonra çıkacak
Yani keşke herkes işini düzgün yapsa biz de bu kadar yıpranmasak
Ben böyle bir olay ikizlerimin doğumunda da yaşadım umarım aynı sonuçlanır;ikizlerim bangır bangır ağlarken işitme testi yapıldı normalde uyur vaziyette olmamalılarmış ama biz bunu bilmiyorduk ve bize ikisi de işitme engelli denilip eve yollandık
Üstüne bin tane video izledim makale okudum yanlış çıkma ihtimali varmış deyip tekrar gittim (15 gün sonra yapılabilir dediler) o 15 günde ağlamaktan sütüm kesildi
Ve tabii ki testi geçtik ikisi de gayet duyuyormuş
O hemşirelerin o anki iş bilmezlikleri ve başından savmak için yaptığı hata sütümün gitmesine sebep oldu
Diğer dünyada ellerim yakalarında olacak hiçbir zaman hakkımı helal etmedim etmem.
İnşallah yine öyle bir sonuç olsun da
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HPV DESTEK
- Konu Sahibi esoso
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allah yardımcımız olsunCok üzüldüm gercekten Allah hiçkimseyi evladıyla sınamasın. Valla bana doktor öyle dedi enfeksyon oldugu için smear yanlıs sonuc verebilir dedi anlamadım ki. Fitil verdi bir de bi kac ilac smdi onları kullanıyorum. Siğil gecmisim var benimde gercekten korkuyorum. Başlarından savıyorlar sizinde dediğiniz gibi internetten cok arastırma yapmayın ben okuya okuya anksiyete oldum kendi kendimi hasta ettim. Durmadan düşünüyorum psikolojik olarak bitmis durumdayım yani
Aşı 40 yaşına kadar yapilabiliyomus dogrumuNegatifseniz vucut tamamen atmis oluyor. Ama dedigim gibi hpv asisi olun mutlaka cunku suan gunumuzde cok yaygin bir virus
Ben de bunu soracağım doktoruma mutlakaAşı 40 yaşına kadar yapilabiliyomus dogrumu
Yani inşallah negatif çıkarsa
O konu da hicbir bilgim yok gercekten kac yasina kadar yapiliyor vsAşı 40 yaşına kadar yapilabiliyomus dogrumu
Canım doktorunu söyleyebilir misinMerhabalar
23 yaşındayım ve Hpv hastasıyım. Tip 16/18 değil fakat tam tipini bilmiyorum hastahaneleri test sonucumda yazmıyor. Cin1 hastasıyım. Kolposkopi yapıldı bunun sonucu da cin1. Doktor takipte kalalım dedi. Ocakta gidip smear testimi vereceğim doktorum da oldukça güvenilir ve memnunum. İstanbulda olanlar bilgi isterlerse mesaj atabilirler. Bir doktor hpv hiçbir zaman vücuttan atıldı demişti ve bu kafama takıldı, bunun hakkında bir bilgisi olan var mı?
Bunlar dışında bu zor süreçte yardım amaçlı birbirimize destek olabileceğimiz bir grup açmak istiyorum. Katılmak isteyenler bana yazabilirler. Herkese çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zaman da kurtuluruz.
Nerede leep yaptırdınız acaba sonucu çıktı mı leep inLeep isleminden sonra sadece o gun regli sancisina benzer sancim oldu cok az, ertesi gunu hicbir seyim kalmadi hicbir sey olmamis gibi devam edebiliyorum gunluk her seye. Sadece cok az ve sulu bir sekilde kanamaniz oluyor o da regli gibi degil cok az ve pembe bazen hic olmuyor bile ama bunlar da oluyormus doktorum soylemisti zaten sadece bu surecte doktorum pedini surekli degistir hijyene dikkat et enfeksiyon kapmamasi icin demisti. Suan da biyopsi sonucumu bekliyorum ama doktorum izin de oldugu icin ogrenemedim. Basta cok stres olmustum islem icin genel anestezi vericekleri icin ama cok basitmis yani suan da ise gayet iyiyim
Beylikduzu medilife hastanesin de yaptirdim 3 ay olucak neredeyse evet cikti sonuclarim temiz geldi bir sikinti cikmadiNerede leep yaptırdınız acaba sonucu çıktı mı leep in
Çok teşekkür ederim işlem ücreti ne kadardı acabaBeylikduzu medilife hastanesin de yaptirdim 3 ay olucak neredeyse evet cikti sonuclarim temiz geldi bir sikinti cikmadi
1000 tl vermistim sigortaniza gore degisiyor fiyatlar maddi acidan zorlarsa sizi devlet hastanesinde de yaptirabilirsiniz ben sadece bir an once olmak istedigim icin isler daha hizli ilerlesin diye ozele gitmistim burada bir arkadas zeynep kamil de olmustu onun da islemi guzel gecmistiÇok teşekkür ederim işlem ücreti ne kadardı acaba
Çok teşekkür ederim ben 6.5 gibi fiyatlar aldım şu an1000 tl vermistim sigortaniza gore degisiyor fiyatlar maddi acidan zorlarsa sizi devlet hastanesinde de yaptirabilirsiniz ben sadece bir an once olmak istedigim icin isler daha hizli ilerlesin diye ozele gitmistim burada bir arkadas zeynep kamil de olmustu onun da islemi guzel gecmisti
Anlamsizca fiyatlar hastanenin adi adini gectim lokasyon olarak neredeyse ona gore fiyat biciyorlar sacmalik otesiÇok teşekkür ederim ben 6.5 gibi fiyatlar aldım şu an
Sigil çıktı sizde ondan dolayı mı bu kadar test verdiniz ya bizlerde varsa mesela ama sigil çıkmadıysa nasıl olacak mesela Erken tanı vsBende 23 yasindayim hpv tip 16 pozitifim smear testim de cin1 cikmasina ragmen kolposkopi de cin2 cikti ve leep islemi oldum bu hafta. Bana da doktorum vucuttan atilmaz dedi ama tamamen negatif olan da olabiliyormus ama bunun sureci 2 yili kadar buluyormus. Evet leep islemi oldum lezyonlar alindi belki ama hala daha hpv pozitifim sadece kansere donusmesi yuksek olan bolgeyi temizliyorlar. Genel de cin1 ciktiginda kontrol seklinde ilerliyor doktorlar uc ayda bir smear isteyerek ama cin2 oldugunda derhal leep islemi uygulamak istiyorlar. Cin1 ara ara kendiliginden olusan ve gecen bir seymis ama cin2 ve cin3 te islem uygulanmasi gerekiyor. Hpv test sonucunuzda aldiginizda kagitta yazmasi gerek hangi tip olduguna dair. Gecmis olsun
Ya birsey diyeceğim çıkınca mı bulaş oluyor yoksa çıkmasa bile taşıyorsan bulaş oluyor mu 2 sene sonra çıkmadıysa kesin ve kesin vücuttan atılmış mı oluyor yaniEvlenmeye karar verdiğin kişinin HPV aşısı olmasını öner..bir de kendiliğinden vücut atabiliyor bu mikrobu..sen siğillerin aktifken kimseyle beraber olma bir de evdekullandigin tuvaleti de temiz kullan annene geçmesin ya da mevcut diğer bayanlara...
Hayir hpv nin bir suru tiplemesi var bendeki sigil cikaran tiplemesi degildi yani tip 16 yuksek risk grubunda rahim agzi kanseri olusturan tiplemesi sigil olan tiplemeler kansere donusmuyor dusuk riskli ya da orta riskli toplemeler oluyor yani ben bir sey oldugu icin doktora gitmedim normal kontrol amacli gittim gorunurde hicbir seyim belirtim olmamasina ragmen o sekilde ogrendim yani sigil vs bir sey yok bende tamamen kontrol icin gittigim de ogrendim bu sekilde 6 ayda bir kontrole gitmek onemliSigil çıktı sizde ondan dolayı mı bu kadar test verdiniz ya bizlerde varsa mesela ama sigil çıkmadıysa nasıl olacak mesela Erken tanı vs
Erken tani denilen sey de kontrole gidiceksiniz tabiiki de bir sey olmasa bile smear testi vermeniz gerek duzenli kontrole giderseniz erken tani da teshis edilmis olur zatenSigil çıktı sizde ondan dolayı mı bu kadar test verdiniz ya bizlerde varsa mesela ama sigil çıkmadıysa nasıl olacak mesela Erken tanı vs
Hpv negatifse rahim ağzına zarar verebilecek birşeyde olmuyor.Ama smearde enfeksiyon gibi şeylerde çıkiyor aslinda..Eğer Sizin başka bir şikayetiniz yoksa önemsememişlerdir..İnternete hiç bakmayın ya..Sivilce çıksa kefeninizi hazırlayın diyor nerdeyse..Bende de anksiyete bozukluğu var 1 seneden fazla oldu hpv 16 olduğunu öğrendim (en beteri)ama burda çok arkadaş negatif oldu..Temizlendiler.O sebeple şimdi hiç kafama takmıyorum.Sonuçta kontrol altındayim..Siz zaten ne güzel negatif olmuşsunuz.Gitmiş vücudunuzdan ...Darısı başıma inşallah