Insallah yoktur birsey cuma gunu doktora gitmeyi dusunuyorum esimede gectiyse tamda ikinci bebegi dusunuyorduk sinirlerim bozuldu iyiceAdaçayli sprey al aktardan
Bizde bebek düşünüyoruz korkuyorum hamilelikte dahada çoğalıp buyur diye.napcam bilmiyorumInsallah yoktur birsey cuma gunu doktora gitmeyi dusunuyorum esimede gectiyse tamda ikinci bebegi dusunuyorduk sinirlerim bozuldu iyice
Bende bu sivilceye benzeyen sislik hamileyken cikti bi kuculuyor bi buyuyor valla nette okuduklarima gore sigil gibi cunku bazn kasiniyor ama nasil olur esimden baska cinsel iliski yasamadim ay cildiracam ya bi doktora gitseydimBizde bebek düşünüyoruz korkuyorum hamilelikte dahada çoğalıp buyur diye.napcam bilmiyorum
Esine sordunmu senden önce başkasıyla ilişkisi olmusmu ve esindede sigil varmı suanBende bu sivilceye benzeyen sislik hamileyken cikti bi kuculuyor bi buyuyor valla nette okuduklarima gore sigil gibi cunku bazn kasiniyor ama nasil olur esimden baska cinsel iliski yasamadim ay cildiracam ya bi doktora gitseydim
Biraz sakin olun vücut stres altında ayarlarını şaşırıyor Allah büyük inş bişey yoktur varsada çaresine bakarsınız çocuk ta nasip ne zamansa o zaman olur inşBende bu sivilceye benzeyen sislik hamileyken cikti bi kuculuyor bi buyuyor valla nette okuduklarima gore sigil gibi cunku bazn kasiniyor ama nasil olur esimden baska cinsel iliski yasamadim ay cildiracam ya bi doktora gitseydim
Benim ikinci cocugu isteme sebebim esimin yasi 40 yas ustu babalarin riskli oldugunu bildigim icin ozellikle otizm acisindan insallah bise olmaz bu virus varken hamile kalamammi zaten sezeryan olacamBiraz sakin olun vücut stres altında ayarlarını şaşırıyor Allah büyük inş bişey yoktur varsada çaresine bakarsınız çocuk ta nasip ne zamansa o zaman olur inş
Esimin kasintisi var ama tutup incelemedim yani sigil varmi yokmu diye o da bise demedi.benden once boyle bir iliskisi olmadigini soylediEsine sordunmu senden önce başkasıyla ilişkisi olmusmu ve esindede sigil varmı suan
Bide esim oral yapti ay sigilse agzimizada gecmistir bi doktora gidebilseydim.Biraz sakin olun vücut stres altında ayarlarını şaşırıyor Allah büyük inş bişey yoktur varsada çaresine bakarsınız çocuk ta nasip ne zamansa o zaman olur inş
Merhabalar yanlış biliyorsunuz babanın yaşı değil annenin ki önemlidir baba 70 yaşındada olsa farketmez sperm yaşlanmıyor ama yumurta yaşlanıyor. Annenin yaşı ilerledikçe otizm riski artar ve başka riskler hayırlısıyla evlatlarınız olur inşBenim ikinci cocugu isteme sebebim esimin yasi 40 yas ustu babalarin riskli oldugunu bildigim icin ozellikle otizm acisindan insallah bise olmaz bu virus varken hamile kalamammi zaten sezeryan olacam
Peki benim okb hastasi olmam bir riskmiMerhabalar yanlış biliyorsunuz babanın yaşı değil annenin ki önemlidir baba 70 yaşındada olsa farketmez sperm yaşlanmıyor ama yumurta yaşlanıyor. Annenin yaşı ilerledikçe otizm riski artar ve başka riskler hayırlısıyla evlatlarınız olur inş
Baska bir konunun acilmasinin Yasak oldugunu unuttum ozelden mesaj atayim sizePeki benim okb hastasi olmam bir riskmi
Hayır rahat olun erken yaşta doğurabilmek en iyisi yaşlılıkla risk artıyorPeki benim okb hastasi olmam bir riskmi
Ben gittim kendisine ama çok az konuşuyor ve bilgi vermiyor fazla. İşin açıkçası çok sinmedi içimeTugan Beşe doktorun ismi
Tugan Beşe doktorun ismi
Ama bana kolposkopi ile baktı olumsuz birşey söylemedi, ama işte HPV istedi onu yaptrdım pozitif çıktı , biyopsi alalım dedi. Çok fazla konuşmuyor ben açıkçası çok memnun kalmadımBildiğkm kadarıyla Cerrahpaşa da asıl görev yeri, ben international acibadem de görmüştüm kendisini. Bence gerçekten istersen, ihtiyacın varsa mutlaka görüş, bir tavsiye verecektir.
Merhabalar Tugan Hoca ile ilgili birsey soracaktim.Bildiğkm kadarıyla Cerrahpaşa da asıl görev yeri, ben international acibadem de görmüştüm kendisini. Bence gerçekten istersen, ihtiyacın varsa mutlaka görüş, bir tavsiye verecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?