Hpv den kurtulusum

Bizde bebek düşünüyoruz korkuyorum hamilelikte dahada çoğalıp buyur diye.napcam bilmiyorum
Bende bu sivilceye benzeyen sislik hamileyken cikti bi kuculuyor bi buyuyor valla nette okuduklarima gore sigil gibi cunku bazn kasiniyor ama nasil olur esimden baska cinsel iliski yasamadim ay cildiracam ya bi doktora gitseydim

Bende bu sivilceye benzeyen sislik hamileyken cikti bi kuculuyor bi buyuyor valla nette okuduklarima gore sigil gibi cunku bazn kasiniyor ama nasil olur esimden baska cinsel iliski yasamadim ay cildiracam ya bi doktora gitseydim
Esine sordunmu senden önce başkasıyla ilişkisi olmusmu ve esindede sigil varmı suan

Biraz sakin olun vücut stres altında ayarlarını şaşırıyor Allah büyük inş bişey yoktur varsada çaresine bakarsınız çocuk ta nasip ne zamansa o zaman olur inş

Biraz sakin olun vücut stres altında ayarlarını şaşırıyor Allah büyük inş bişey yoktur varsada çaresine bakarsınız çocuk ta nasip ne zamansa o zaman olur inş
Benim ikinci cocugu isteme sebebim esimin yasi 40 yas ustu babalarin riskli oldugunu bildigim icin ozellikle otizm acisindan insallah bise olmaz bu virus varken hamile kalamammi zaten sezeryan olacam

Bide esim oral yapti ay sigilse agzimizada gecmistir bi doktora gidebilseydim.

Benim ikinci cocugu isteme sebebim esimin yasi 40 yas ustu babalarin riskli oldugunu bildigim icin ozellikle otizm acisindan insallah bise olmaz bu virus varken hamile kalamammi zaten sezeryan olacam
Merhabalar yanlış biliyorsunuz babanın yaşı değil annenin ki önemlidir baba 70 yaşındada olsa farketmez sperm yaşlanmıyor ama yumurta yaşlanıyor. Annenin yaşı ilerledikçe otizm riski artar ve başka riskler hayırlısıyla evlatlarınız olur inş

Peki benim okb hastasi olmam bir riskmi

Tugan Beşe doktorun ismi
Bildiğkm kadarıyla Cerrahpaşa da asıl görev yeri, ben international acibadem de görmüştüm kendisini. Bence gerçekten istersen, ihtiyacın varsa mutlaka görüş, bir tavsiye verecektir.
Ama bana kolposkopi ile baktı olumsuz birşey söylemedi, ama işte HPV istedi onu yaptrdım pozitif çıktı , biyopsi alalım dedi. Çok fazla konuşmuyor ben açıkçası çok memnun kalmadım

Bildiğkm kadarıyla Cerrahpaşa da asıl görev yeri, ben international acibadem de görmüştüm kendisini. Bence gerçekten istersen, ihtiyacın varsa mutlaka görüş, bir tavsiye verecektir.
Merhabalar Tugan Hoca ile ilgili birsey soracaktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…