• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv den kurtulusum

Her Hpv ile temas edip oral yaşayan kişinin ağzına muhakkak geçer mi acaba ben de yeni evliydim blmiyrdum şimdi hep onun korkusu var ömür boyu ağzımda çıkan siğil mi ağzımda çıkar mı önce ya da çatal kaşıktan geçer mi diye bunu mu düşünücem acaba ağızda varsa ağızdan da atılıyor mu bu arkadaşlar valla hiç eski neşem kalmadı

Kizlar vajina girisi alt tarafta beyaz yara tarzi birsey var sizce bu sigil mi nedir sizinki boylemiydi

Daha önce farklı bi başlık altında sordunuz ve size en az 2-3 kez anlatmıstım :)
Merhaba benim vajinamda dis dudaklarin ustunde sivce gibi bir sislik var ama ucuga benzemiyor hamileyken cikmisti aklima sigil falan gelmedi gecmiyor ama kuculuyor sinirlerim alt ust oldu bu hafta doktora gitme ihtimalim yok sigil ucugami benziyor yoksa sivilce gibimi bide esimden baska cinsel hayatim olmadi sadece agdaya gitmisligim var

Merhaba benim vajinamda dis dudaklarin ustunde sivce gibi bir sislik var ama ucuga benzemiyor hamileyken cikmisti aklima sigil falan gelmedi gecmiyor ama kuculuyor sinirlerim alt ust oldu bu hafta doktora gitme ihtimalim yok sigil ucugami benziyor yoksa sivilce gibimi bide esimden baska cinsel hayatim olmadi sadece agdaya gitmisligim var
Uçuk ağrılı ve acılı oluyor. Siğil ise et beni gibi ağrısız acısız oluyor. En doğru bilgiyi doktorunuz verir. Sizin olmamıs olabilir eşinizin olmuştur belki. Ağda vs bence cok düsük ihtimal ben pek inanmıyorum bulasacağına icinizi ferah tutun. Randevunuzu alın gidin rahat edersiniz

Sizi korkutmak istemem ama hamilelikte bagısıklık düstüğü icin siğil cıkması daha kolay oluyor. Ama dr farkederdi diye düsünüyorum muayanelerde

Bilemeyeceğim. Eşinize sorun bakın siğili var mı, en kısa sürede de doktora gitmenizi önerebilirim sadece. Üzerine sirke sürerek beyazlamasına göre siğil olduğuna karar verenler vardı arastırın isterseniz
Esiminde daha once benden baska cinsel iliskisi olmamis benimle evliyken olduysa zaten bosanirim ama aldatacaginida sanmiyorum oyle bir insan degil dediginizi bir deneyeyim

Back