Her Hpv ile temas edip oral yaşayan kişinin ağzına muhakkak geçer mi acaba ben de yeni evliydim blmiyrdum şimdi hep onun korkusu var ömür boyu ağzımda çıkan siğil mi ağzımda çıkar mı önce ya da çatal kaşıktan geçer mi diye bunu mu düşünücem acaba ağızda varsa ağızdan da atılıyor mu bu arkadaşlar valla hiç eski neşem kalmadı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hpv den kurtulusum
- Konu Sahibi konyak
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cin1 hpv jinekolog önerisi kadın doğum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba konyak peki bu siğil pembe renkte olur muymuş? vajinanın kendi renginde?Istanbulda mecidiyekoyde
vajina icindekiler pembe oluyor bende oyle ilk basta et beni normal bir cikinti sanmistimMerhaba konyak peki bu siğil pembe renkte olur muymuş? vajinanın kendi renginde?
vajina icindekiler pembe oluyor bende oyle ilk basta et beni normal bir cikinti sanmistim
Çok teşekkür ederim ama VAJİNA İÇİ DEĞİLDE VAJİNA GİRİŞİNDE PEMBE Mİ?
- 9 Mayıs 2019
- 8
- 0
- 1
- 26
Merhaba bende 20 yasindayim ve saglik ogrencisiyim benzer durumlar yasiyorum siz nasil bi yol izlediniz acaba suan ne durumdasinizvajina icindekiler pembe oluyor bende oyle ilk basta et beni normal bir cikinti sanmistim
- 19 Aralık 2018
- 610
- 391
- 103
Bende sağlıkcıyım. Podofilin %5 lik alıp kullanabilirsin evde ayna koyarak. Ben o sekilde kurtuldumMerhaba bende 20 yasindayim ve saglik ogrencisiyim benzer durumlar yasiyorum siz nasil bi yol izlediniz acaba suan ne durumdasiniz
Ne ise yariyor canımBende sağlıkcıyım. Podofilin %5 lik alıp kullanabilirsin evde ayna koyarak. Ben o sekilde kurtuldum
- 19 Aralık 2018
- 610
- 391
- 103
Daha önce farklı bi başlık altında sordunuz ve size en az 2-3 kez anlatmıstım :)Ne ise yariyor canım
Merhaba benim vajinamda dis dudaklarin ustunde sivce gibi bir sislik var ama ucuga benzemiyor hamileyken cikmisti aklima sigil falan gelmedi gecmiyor ama kuculuyor sinirlerim alt ust oldu bu hafta doktora gitme ihtimalim yok sigil ucugami benziyor yoksa sivilce gibimi bide esimden baska cinsel hayatim olmadi sadece agdaya gitmisligim varDaha önce farklı bi başlık altında sordunuz ve size en az 2-3 kez anlatmıstım :)
- 19 Aralık 2018
- 610
- 391
- 103
Uçuk ağrılı ve acılı oluyor. Siğil ise et beni gibi ağrısız acısız oluyor. En doğru bilgiyi doktorunuz verir. Sizin olmamıs olabilir eşinizin olmuştur belki. Ağda vs bence cok düsük ihtimal ben pek inanmıyorum bulasacağına icinizi ferah tutun. Randevunuzu alın gidin rahat edersinizMerhaba benim vajinamda dis dudaklarin ustunde sivce gibi bir sislik var ama ucuga benzemiyor hamileyken cikmisti aklima sigil falan gelmedi gecmiyor ama kuculuyor sinirlerim alt ust oldu bu hafta doktora gitme ihtimalim yok sigil ucugami benziyor yoksa sivilce gibimi bide esimden baska cinsel hayatim olmadi sadece agdaya gitmisligim var
- 19 Aralık 2018
- 610
- 391
- 103
Ay sinirlerim bozuldu aynen et benine de benziyor ama cogalmadi sadece bir tane varSizi korkutmak istemem ama hamilelikte bagısıklık düstüğü icin siğil cıkması daha kolay oluyor. Ama dr farkederdi diye düsünüyorum muayanelerde
Tam et beni degilde sivilceye benziyor daha cokAy sinirlerim bozuldu aynen et benine de benziyor ama cogalmadi sadece bir tane var
- 19 Aralık 2018
- 610
- 391
- 103
Bilemeyeceğim. Eşinize sorun bakın siğili var mı, en kısa sürede de doktora gitmenizi önerebilirim sadece. Üzerine sirke sürerek beyazlamasına göre siğil olduğuna karar verenler vardı arastırın istersenizTam et beni degilde sivilceye benziyor daha cok
Esiminde daha once benden baska cinsel iliskisi olmamis benimle evliyken olduysa zaten bosanirim ama aldatacaginida sanmiyorum oyle bir insan degil dediginizi bir deneyeyimBilemeyeceğim. Eşinize sorun bakın siğili var mı, en kısa sürede de doktora gitmenizi önerebilirim sadece. Üzerine sirke sürerek beyazlamasına göre siğil olduğuna karar verenler vardı arastırın isterseniz
- 19 Aralık 2018
- 610
- 391
- 103
Biraz sakin olun o kadar çok kiside var ki umarım hic bir sey cıkmaz :)Esiminde daha once benden baska cinsel iliskisi olmamis benimle evliyken olduysa zaten bosanirim ama aldatacaginida sanmiyorum oyle bir insan degil dediginizi bir deneyeyim
Insallah :) ama olsa simdiye buyuyup cogLmazmiydi 3 bucuk yil oldu cunku bu kuculuyor bazn buyuyor bazn kuculuyor degisik biseyBiraz sakin olun o kadar çok kiside var ki umarım hic bir sey cıkmaz :)
- 19 Aralık 2018
- 610
- 391
- 103
Değişebiliyor, siğil olmasa bile 3.5 yıldır orda büyüyüp kücülen bir sey var bence mutlaka doktora gidinInsallah :) ama olsa simdiye buyuyup cogLmazmiydi 3 bucuk yil oldu cunku bu kuculuyor bazn buyuyor bazn kuculuyor degisik bisey
- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Adaçayli sprey al aktardanEsiminde daha once benden baska cinsel iliskisi olmamis benimle evliyken olduysa zaten bosanirim ama aldatacaginida sanmiyorum oyle bir insan degil dediginizi bir deneyeyim