- 4 Şubat 2019
- 983
- 171
- 23
tugay hocanim cerrahpasada ki muayene ucreti nedir acaba ben ozel yerine gidebilcek durumdandegilim kolposkpi sonucumu bekliyorm cok endiseliyim 10 kaldi belki oraya giderimGecen yil hpv ve smear testim temiz cikmisti, bir ay once tekrar gittim smear yaptirdim tugan hocaya, temiz cikti. Hpv ye gerek yok dedi. Cunku sen bunu atlattin dedi. Smeare bakti ve iki yildir temiz cikmasi uzerine tekrar hpv ye bakmak istemedigini soyledi, hatta icim rahat etmedi ertedi gun tekrar aradim telefonda azicik tatli tatli fircaladi beni, cok mu paran var diye :) ben baktim hicbisey gormedim dedi. Illa yapalim diyosan gel drdi bende gitmedim :)
bi an evvel sonucu ciksin beklemek yoruyo insani cok strelsyimtugay hocanim cerrahpasada ki muayene ucreti nedir acaba ben ozel yerine gidebilcek durumdandegilim kolposkpi sonucumu bekliyorm cok endiseliyim 10 kaldi belki oraya giderim
cok gecmisnolsun gelmis gecmis olsun insalalh hep guzel sonuclae alirsiniz saglik hayyatki en buyuk zenginlikBir yil once hpv de smear testide temiz cikti. Bu yilda smear temiz cikinca tekrar hpv testi yapmadi.
size biseybdaha sormak istiyroum bu hpv ilk ciktiginda simiriniz temiz degilmiydi acabaaynn simirntemiz olunca hpv ye gerek duymadi mi doktor
size biseybdaha sormak istiyroum bu hpv ilk ciktiginda simiriniz temiz degilmiydi acaba
Merhaba bende de tip 16 mevcut. Pazartesi günü ağzımın içinde çıkan lezyonlar için doktora gidicem. Hpv olmasından korkuyorum. Bununla ilgili bir bilgin var mı?bilgisi olan yardimci olabilrimi stres beni mahvetti
Merhaba Pazartesi boğazmda çıkan lezyonlar için doktora gidicem hpvden korkuyorum. Sizin bu konuda yönlendirebileceğiniz bir tecrübeniz var mımerhaba bogazinda hpv bulunan varmi varsa bana ulasirmisiniz bu arada benim genital sigillerim vajinamin cok ic bolgelerinde ve disarida hic yok sizde nasil
bununla ilgili bilgim yok ama doktor baba bunun yuzde bir bi ihtimalle olabilceginki soyledi cok az bir ihtimal lezyon derken sigil seklindemi sende sigil varmoMerhaba bende de tip 16 mevcut. Pazartesi günü ağzımın içinde çıkan lezyonlar için doktora gidicem. Hpv olmasından korkuyorum. Bununla ilgili bir bilgin var mı?
Merhaba bende de tip 16 mevcut. Pazartesi günü ağzımın içinde çıkan lezyonlar için doktora gidicem. Hpv olmasından korkuyorum. Bununla ilgili bir bilgin var mı?
ozelden yazin isterseniz doktor lezyonlara ne dediMerhaba Pazartesi boğazmda çıkan lezyonlar için doktora gidicem hpvden korkuyorum. Sizin bu konuda yönlendirebileceğiniz bir tecrübeniz var mı
kalp ve seker vardi bende simdi de hpv oldu yasimda 19 seker hastasi oldugumu yeni ogrendim elim ayagimin titremesinden yemek bile yiyemez oldum sanirim benimki artik ömür boyu surecekBendede hpv 16 var beni neler bekliyo bilmiyorum.cok caresizim
yenimi cikti gul sendeBendede hpv 16 var beni neler bekliyo bilmiyorum.cok caresizim
canim yasin cok kucuk atlatirisin olumsuz niye dusinuyosun ama herkes ilj duydugunda ayni tepkiyi veriyor hangi tipi var sende sana test mi yaoildika
kalp ve seker vardi bende simdi de hpv oldu yasimda 19 seker hastasi oldugumu yeni ogrendim elim ayagimin titremesinden yemek bile yiyemez oldum sanirim benimki artik ömür boyu surecek
sen saglik okuyorsun daha iyi bilirisjn sigiller riskli tipler degil sabirla zamanla geciyo omur boyu niye kalsin vucudunda nerden bulasti cinsel hayatin varmihayir ben de saglik okuyorum kontrol ederken sigilleri farkettim
8 doktor gezdim hepsi farklı diyor. Hepsine derdimi anlattım. Hepsi de iyice baktı kamerayla. Özelde olan Biri siğil evet yaktımalısın diyip haftaya gün verdi. Memoriala gittim siğile bağlı lezyon yok ağzınızda dedi. Üni doç. Gittim patoloji almadan kmse yorum yapamaz dedi. Alın o zaman dedim. Çok küçük bir ay bekleyelm dedi büyüyecek mi bakalım dedi. Diğer gittiklerim hep özeldi. Onlar da granülom bunlar %98 siğil değil dediler. Test bile yaptırma dediler. Yani error veriyorum şuan kmse net konuşmuyor. Gelişim lab.te test yaptırcam gargara ile yapılıyormuş sanırım. Ama gelecek ay için bekliyorum. Bu arada da alternatif olarak elma sirkesi ile gargara uyguluyorm. Bi umut işte. Korkutuyor tabi herkes birşey diyor. İnş hakkımızda hayırlısı olur ne diyim umarm temiz çıkar test.ozelden yazin isterseniz doktor lezyonlara ne dedi
uc yil once bir kez oldu malesefsen saglik okuyorsun daha iyi bilirisjn sigiller riskli tipler degil sabirla zamanla geciyo omur boyu niye kalsin vucudunda nerden bulasti cinsel hayatin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?