Hpv den kurtulusum

Bende merak ettım dıs bolgede nasıl hucre bozuklugu oluyor eahım agızında aldara surulemez bıraz acıklarmısın cnm

Hayir sigil degil, hucre bozuklugu cin2 tip16 benimki

Ben yılbaşı günü smear sonucumu aldım negatifti smear im fakat hvp tip18 pozitif yazıyordu dünyam başıma yıkıldı. Hpv ile ilgili hiç bir şey bilmiyor gibi bir şeydim sürekli araştırmaya başladım deli gibi her yeri her şeyi okudum forumlara girdim okudum. Devlet hastanesinde yapılmıştı smear ve diğer taramalarımın bu yüzden tekrar oraya gittim. Geçtiğimiz salı günü bana kolposkopi yapıldı ve verdikleri sıvıya beraber beyazlayan bölgelerden parça aldılar patolojiye göndermek üzere. Ben çok korkuyorum netice kötü olur mu diye. Bir yandan düşünüyorum smearim temiz gelmişti. Sonra tekrar düşünüyorum Rahim ağzımda görülen o beyaz bölümler ne? Beni lütfen aydınlatın içimi ferahlatın biraz. Ben de dışta siğil yok içte oluyor bu duruma göre beyazlıklar onlar mı siğil mi yani. Bu hafta sonu kendi doktoruma gidip tekrar smear yaptıracağım kötü bir şey olmasından çok korkuyorum. İmutor içmeye başladım sigara az da olsa içiyordum bıraktım alkol kullanmıyorum kesinlikle propolis içiyorum kefir çörekotu yağı aklınıza bağışıklıkla alakalı ne gelirse kullanıyorum. Ama asıl merak ettiğim hpv tip 16 ve 18 gider mi veya nasıl gider vücuttan. Çok uzun yazdım umarım cevaplarınız şimdiden teşekkür ederim acil şifalar hepimize inşallah

Siğilin yoksa aldarayı sana neden verdi ki?
Konyak neden cevap vermiyorsun burda gerçekten doktor tanıtmak için ya da ilaç tanıtmak için geldiysen git burdan biz umut bekliyorken böyle olunca gerçekten çok sinirleniyorum ya doğru dürüst anlat ya da gerçekten yaşamadıysan umudumuzla oynama

Evet ya cevap vermiyor soru sormuştum çıt yok

Dün sabah girmiş siteye bidahada girmemiş

Oncelikle siteye zaten tesekkuru borc bildigimden aylar sonra donup bana doktor tavsiyesinde bulunanlara vefa borcumdan donup yazmistim.. basimdan gecen badirenin konan tanilarin haddi hesabi yoktu arkadasim.. zaten size umut olmak icin geldim yazdim. Yilmayin, umudunuzu kaybetmeyin cin2 den kurtulmusum.. 3.smear testimden bile negatif aliyorum. Moralinizi yuksek tutun, saglikli beslenin, doktorlarin sizi korkutmasina izin vermeyin diye anlatmak icin uzun uzun yazmistim ama niyet meselesi iste is yogunlugundan dolayi giremeyisim yanlis anlasilmis ve hemen kotu yorumlar yapilmis uzuldum.

Benim dıs genitalin her yerinde renk degisikligi tipinde gorunen, leke leke hucre bozuklugu seklinde hpv nin baska bir turu vardi. Sonra o parcalardan patolojiye gonderince anlasildi ki cin2 ve ciddi bir seviyede hpv var.. neredeyse dis bolgede heryeri kaplamisti. Kac doktora gorunduysem dis bolgenin derine inerek o bolgelerin alinmasi gerektigiydi.. ve doktorlarin tahmin ettigi daha fazla bir bolgenin kesilip o bolgelerinde dikis tutmayacagiydi.. benim artik psikolojim bozulmustu, birgun bu kadinlar kulubunde ablam bir doktor ismi gorup son care bir kezde ona gidelim belki o baska bir care sunar demisti.. tum umutsuzlugumla kabul edip gittigimde, bu gencecik yasinda orani burani keserek o bolgeleri temizlemekten once alternatif denemem lazim diyen tek doktorum tugan hocaydi. Uzgunum ama onun ismini reklam icin kullanmama hic ihtiyaci yok. Cunku zaten cerrahpasada hocadir kendisi. Bana aldarayi uygularken deneyeceksin denemek zorundayiz diyerek verdi.. aldarayi yaklasik 4 5 ay kullandim, o bolgeden kurtulmak icin arada asit uyguladi ki derinleri temizlesin.. nitekim 1 yili bulan tedavi sonucunda guzel sonuclar almaya basladik. Bunun yaninda bende alkol sigara, beslenme, hijyen akliniza ne geliyorsa yaptim. Sonra yine kadinlar kulubunden okuyarak arastirarak ogrendigim ahcc bagisiklik guclendirici ilaci, ayni donem doktorumda onerince kosarak temin ettim. Ve butun bu bilgileri paylasirken sizin bu kadar sert cikislarinizi yasadiginiz stresli doneme veriyorum.. cunku ben suan butun bunlari ne doktor, ne ilac tanitimi icin yazdim, tek derdim butun kadinlar bilincli davransin, hemen ameliyat masasina yatmasin, ben kac doktor tarafindan rahme sicramadan rahmi alalim diyenleri dinleseydim henuz cocuk sahibi degilken anneligim elimden alinicakti. Tum derdim iyilesmek, sorunuz olursa gec donebilirim ancak mutlaka donerim.

Bende merak ettım dıs bolgede nasıl hucre bozuklugu oluyor eahım agızında aldara surulemez bıraz acıklarmısın cnm

Dışarida vulva denen bolgede yer yer kahve kahve lekeler vardi, ben bunu en basta lazer yanigi sandim o derece konuya uzaktim :) sonra siradan bir kac kadin doguma gittim, ay anlayamadim ama takilma onemsiz bir leke diyen oldu, olur boyle zaman zaman agdadan bile kararir diyen oldu :) bir prof doktra gorundugumde hpv ye benziyor ama ciddi birsey degil daha yasin cok genc simdi git bir yil takip et dedi.. ve bir ay sonra o kadar ciddi yayildi ki dis genitalin cogu yerine.. hemen bir cildiyeye gittim bana krio yapti.. (oysaki bu hpv turu icin uygun bir yontem degilmis) sonradan ogrendim. Neyse ki dolas dolas daha oncede bahsettigim gibi bir cok talihsiz doktor denemesinden sonra aldarayi denedik. Genitalin disinda kalan bolge oldugu icin kremide rahatca uyguladim.

Bak böyle anlatınca can feda biz sandık ki içerde değişikliğe krem sürdü genitalin dış kısmıymış şimdi oldu bir de ahcc nerden TEmin ettin ben uzun zamandır ulaşmaya çalışıyorum ama bulamıyorum yardım et bana

Valla burada zamaninda alya adinda biri vardi o cogu kisiye yardimci olup getirtiyordu. Forumda arastirirsaniz var buna baslik. Benim sansima o donem bir tanidik yurtdisindan donuyordu o valizinde bana getirmisti. Sanirim artik birine ihtiyac olmadan aliexpress internet uzerinden siparis verildigini duymustum, arastir istersen

Yok canım öyle elimize ulaşmıyormuş

Senin dediğin doktor tugay neydi soyadı doktor sitesinde buldum onu soru sorabilirmisiz ordan

Cnm doktorun muayene ucretı nekadar yakma dondurma fln ucret bılgısı verırmısın

Cnm doktorun muayene ucretı nekadar yakma dondurma fln ucret bılgısı verırmısın

Ben aradım muaynanesini nakit fiyatı 550 tl kredi kartında 650 tl dedi muaynanesinde ki asistanı. Henüz benim patoloji sonucum belli olmadı olur olmaz gideceğim ben kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…