Hayir sigil degil, hucre bozuklugu cin2 tip16 benimki
Konyak neden cevap vermiyorsun burda gerçekten doktor tanıtmak için ya da ilaç tanıtmak için geldiysen git burdan biz umut bekliyorken böyle olunca gerçekten çok sinirleniyorum ya doğru dürüst anlat ya da gerçekten yaşamadıysan umudumuzla oynamaSiğilin yoksa aldarayı sana neden verdi ki?
Evet ya cevap vermiyor soru sormuştum çıt yokKonyak neden cevap vermiyorsun burda gerçekten doktor tanıtmak için ya da ilaç tanıtmak için geldiysen git burdan biz umut bekliyorken böyle olunca gerçekten çok sinirleniyorum ya doğru dürüst anlat ya da gerçekten yaşamadıysan umudumuzla oynama
Arkadasim oncelikle doktorun herkese baska ilac onerisi olacaktir bunu unutmayalim, ben yukarida cin1 yazmisim yanlislikla ama cin2 ile gittim ben. Bana uyguladigi islem once asit sonra aldara oldu , yaklasik bir yil aldara kullandim. Bu surecte beslenme seklimi degistirdim, seker asla kullanmadim, abur cubur, alkol, sigaradan uzak kaldim. Ic camasirlarim sadece beyaz ve pamuklu oldu. Butun bunlarin sonucu negatif sonuc aliyorum sukurler olsun.
Bende umutla okudum ama sonra tuhaf geldi siğil yok ama asit aldara uygulandı diyor artı hadi cin1 i kazara yazdın yazı boyunca 4 - 5 defa mı kazara yazılır. Ve nasıl umutla okudum anlatamamEvet ya cevap vermiyor soru sormuştum çıt yok
Dün sabah girmiş siteye bidahada girmemişBende umutla okudum ama sonra tuhaf geldi siğil yok ama asit aldara uygulandı diyor artı hadi cin1 i kazara yazdın yazı boyunca 4 - 5 defa mı kazara yazılır. Ve nasıl umutla okudum anlatamam
Dün sabah girmiş siteye bidahada girmemiş
Konyak neden cevap vermiyorsun burda gerçekten doktor tanıtmak için ya da ilaç tanıtmak için geldiysen git burdan biz umut bekliyorken böyle olunca gerçekten çok sinirleniyorum ya doğru dürüst anlat ya da gerçekten yaşamadıysan umudumuzla oynama
Bende merak ettım dıs bolgede nasıl hucre bozuklugu oluyor eahım agızında aldara surulemez bıraz acıklarmısın cnm
Bak böyle anlatınca can feda biz sandık ki içerde değişikliğe krem sürdü genitalin dış kısmıymış şimdi oldu bir de ahcc nerden TEmin ettin ben uzun zamandır ulaşmaya çalışıyorum ama bulamıyorum yardım et banaDışarida vulva denen bolgede yer yer kahve kahve lekeler vardi, ben bunu en basta lazer yanigi sandim o derece konuya uzaktim :) sonra siradan bir kac kadin doguma gittim, ay anlayamadim ama takilma onemsiz bir leke diyen oldu, olur boyle zaman zaman agdadan bile kararir diyen oldu :) bir prof doktra gorundugumde hpv ye benziyor ama ciddi birsey degil daha yasin cok genc simdi git bir yil takip et dedi.. ve bir ay sonra o kadar ciddi yayildi ki dis genitalin cogu yerine.. hemen bir cildiyeye gittim bana krio yapti.. (oysaki bu hpv turu icin uygun bir yontem degilmis) sonradan ogrendim. Neyse ki dolas dolas daha oncede bahsettigim gibi bir cok talihsiz doktor denemesinden sonra aldarayi denedik. Genitalin disinda kalan bolge oldugu icin kremide rahatca uyguladim.
Bak böyle anlatınca can feda biz sandık ki içerde değişikliğe krem sürdü genitalin dış kısmıymış şimdi oldu bir de ahcc nerden TEmin ettin ben uzun zamandır ulaşmaya çalışıyorum ama bulamıyorum yardım et bana
Bilmiyorum gercekten, her tanı baska baska.. kime neyi onerir neyi uygular bilemeyiz ki.Sigil varsa doktorun nasil bir tedavi uyguluyor bunun hakkında bir bilgin varmı?
Yok canım öyle elimize ulaşmıyormuşValla burada zamaninda alya adinda biri vardi o cogu kisiye yardimci olup getirtiyordu. Forumda arastirirsaniz var buna baslik. Benim sansima o donem bir tanidik yurtdisindan donuyordu o valizinde bana getirmisti. Sanirim artik birine ihtiyac olmadan aliexpress internet uzerinden siparis verildigini duymustum, arastir istersen
Senin dediğin doktor tugay neydi soyadı doktor sitesinde buldum onu soru sorabilirmisiz ordan
Cnm doktorun muayene ucretı nekadar yakma dondurma fln ucret bılgısı verırmısınValla burada zamaninda alya adinda biri vardi o cogu kisiye yardimci olup getirtiyordu. Forumda arastirirsaniz var buna baslik. Benim sansima o donem bir tanidik yurtdisindan donuyordu o valizinde bana getirmisti. Sanirim artik birine ihtiyac olmadan aliexpress internet uzerinden siparis verildigini duymustum, arastir istersen
Cnm doktorun muayene ucretı nekadar yakma dondurma fln ucret bılgısı verırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?