Çokmuş gerçektenBen aradım muaynanesini nakit fiyatı 550 tl kredi kartında 650 tl dedi muaynanesinde ki asistanı. Henüz benim patoloji sonucum belli olmadı olur olmaz gideceğim ben kendisine
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hpv den kurtulusum
- Konu Sahibi konyak
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cin1 hpv jinekolog önerisi kadın doğum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Şubat 2008
- 33
- 2
- 286
- 44
Çokmuş gerçekten
Vallahi fiyatı duyunca bende bir şok oldum ama tugan hocayı araştırdım baya bi hpv ve yol açtığı hastalıkların tedavisi konusunda oldukça başarılı.
- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Muayenehanesi neredeVallahi fiyatı duyunca bende bir şok oldum ama tugan hocayı araştırdım baya bi hpv ve yol açtığı hastalıkların tedavisi konusunda oldukça başarılı.
- 14 Şubat 2008
- 33
- 2
- 286
- 44
Muayenehanesi nerede
Fulya da ortaklar caddesinde
- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Hangi ilFulya da ortaklar caddesinde
- 14 Şubat 2008
- 33
- 2
- 286
- 44
Hangi il
İstanbulda google da iletişim bilgileri var tugan hocanın.
- 19 Şubat 2014
- 577
- 547
- 103
- 39
Dış genital derken vulvadan bahsediyorsun değil mi? Tam olarak nasıl bir renk değişikliği olmuştu cilt dokusunda da bir farklılık var mıydı bende rahim ağzında cin 3 çıktı ama dış genitale baktırmadım ve endişelendim şimdi benim de biraz koyu renk çünkü ama cilt dokusunda bir farklılık görünmüyorBenim dıs genitalin her yerinde renk degisikligi tipinde gorunen, leke leke hucre bozuklugu seklinde hpv nin baska bir turu vardi. Sonra o parcalardan patolojiye gonderince anlasildi ki cin2 ve ciddi bir seviyede hpv var.. neredeyse dis bolgede heryeri kaplamisti. Kac doktora gorunduysem dis bolgenin derine inerek o bolgelerin alinmasi gerektigiydi.. ve doktorlarin tahmin ettigi daha fazla bir bolgenin kesilip o bolgelerinde dikis tutmayacagiydi.. benim artik psikolojim bozulmustu, birgun bu kadinlar kulubunde ablam bir doktor ismi gorup son care bir kezde ona gidelim belki o baska bir care sunar demisti.. tum umutsuzlugumla kabul edip gittigimde, bu gencecik yasinda orani burani keserek o bolgeleri temizlemekten once alternatif denemem lazim diyen tek doktorum tugan hocaydi. Uzgunum ama onun ismini reklam icin kullanmama hic ihtiyaci yok. Cunku zaten cerrahpasada hocadir kendisi. Bana aldarayi uygularken deneyeceksin denemek zorundayiz diyerek verdi.. aldarayi yaklasik 4 5 ay kullandim, o bolgeden kurtulmak icin arada asit uyguladi ki derinleri temizlesin.. nitekim 1 yili bulan tedavi sonucunda guzel sonuclar almaya basladik. Bunun yaninda bende alkol sigara, beslenme, hijyen akliniza ne geliyorsa yaptim. Sonra yine kadinlar kulubunden okuyarak arastirarak ogrendigim ahcc bagisiklik guclendirici ilaci, ayni donem doktorumda onerince kosarak temin ettim. Ve butun bu bilgileri paylasirken sizin bu kadar sert cikislarinizi yasadiginiz stresli doneme veriyorum.. cunku ben suan butun bunlari ne doktor, ne ilac tanitimi icin yazdim, tek derdim butun kadinlar bilincli davransin, hemen ameliyat masasina yatmasin, ben kac doktor tarafindan rahme sicramadan rahmi alalim diyenleri dinleseydim henuz cocuk sahibi degilken anneligim elimden alinicakti. Tum derdim iyilesmek, sorunuz olursa gec donebilirim ancak mutlaka donerim.
- 3 Mayıs 2011
- 34
- 16
- 86
Dış genital derken vulvadan bahsediyorsun değil mi? Tam olarak nasıl bir renk değişikliği olmuştu cilt dokusunda da bir farklılık var mıydı bende rahim ağzında cin 3 çıktı ama dış genitale baktırmadım ve endişelendim şimdi benim de biraz koyu renk çünkü ama cilt dokusunda bir farklılık görünmüyor
Benim evet vulvada leke leke kahverengi benekler vardi, gozle gorunupte anlasilmamasi imkansiz.
- 3 Mayıs 2011
- 34
- 16
- 86
Muayenehanesi nerede
Fiyatlari yuksek evet ama calisiyorsaniz ki cok para kazandigimdan degil sadece dogru yerde oldugumdan gozum gormuyor. Yeri istanbul mecidiyekoyde
- 3 Mayıs 2011
- 34
- 16
- 86
Hangi il
Istanbulda mecidiyekoyde
- 3 Mayıs 2011
- 34
- 16
- 86
Çokmuş gerçekten
Gercekten su hastaliga yatirdigim paralar 10 bin olmustur ama egitimine, bilgisine guvendigim ender doktorlardan. Artik ucuz bi doktor bulmak zaten imkansiz bari iyilestireni bulalim.
- 3 Mayıs 2011
- 34
- 16
- 86
Cnm doktorun muayene ucretı nekadar yakma dondurma fln ucret bılgısı verırmısın
Valla islem fiyatlarini bilmiyorum ama muayene ucreti icin 550 tl odedim en son, smear falan 55 tl idi.
Bunlar küçük nokta şeklinde mi kahve renginden ziyade sanki kan toplar gibi morumsu?Benim evet vulvada leke leke kahverengi benekler vardi, gozle gorunupte anlasilmamasi imkansiz.
Kaç kutu aldara kullandınValla islem fiyatlarini bilmiyorum ama muayene ucreti icin 550 tl odedim en son, smear falan 55 tl idi.
- 20 Aralık 2018
- 233
- 34
- 13
- 30
- 3 Mayıs 2011
- 34
- 16
- 86
Kutuyu hatirlamiyorum 2 yil oldu kullanali, ama 6 ay devam ettim.Kaç kutu aldara kullandın
- 3 Mayıs 2011
- 34
- 16
- 86
Bunlar küçük nokta şeklinde mi kahve renginden ziyade sanki kan toplar gibi morumsu?
Evet daha cok mora donuk gibiydi
- 4 Şubat 2019
- 983
- 171
- 23
merhaba bende yaklasik 15 gun once yaptirdigim teste simirim temiz hpv 16 ciktugini ogrendim kendimde degilim uzun suredir sevglim var birllike oldugum ona soylemedim soyleyemiyorumda kolposkopi yapildi sonuvunu bekliyorum bu surecte bir iki doktora gittim ikiside kolposkopi sonucu cikmadan bisey diyemeymceklerini ama hpv genel olarak bir cok kadinin donem donem yasadigi bir enfeksiyon oldugunu. sadce cinsel yolla buluşacağını cinsel birlteklik te kondomla korunabilecigimi ve bagikiklik sistemi bu vurusi 1 yil.icerisnde yok ettigini soyeldiler ama ben ne yaoacagimi bilemmez durumdayim yani birlkteligime devam etmeliymyim sonucta bu enfeksiyin ondanada var oral sekste bulasirmi ne yaomm gerekiyor bilmiyorum iyidegilim
- 4 Şubat 2019
- 983
- 171
- 23