• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ssssssaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2024
250
37
18
Merhaba hanımlar 31 tipli hpv sonucumundan sonra kolposkopi yaptırdım ve cin1 beraberinde de servisit sonucunu anladım. Takip edileceğim fakat cin1’in gerilemesi için neler yapılabilir? Veya cin1 ne kadar sürede ilerler? Başına gelen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

Cin1 için 6 aylık takip yapılıyor. Benim de aynı. Beni zorlayan servisit kısmı. Kaşıntılı ağrılı akıntım oluyor. Sizin nasıl?

Bir sürü fitil ve antibiyotik kullandım. Ama geçmiyor maalesef ki…
Bana doktorum 3 ay papivir kullan 6 ay sonra kontrole gel bir sene sonra da hpv testi yaptıralım dedi. Gerçekten sonuca şok oldum 2 senedir var bende bu virüs ve 2 senede 2 tane smear verdim hepsi negatif geldi. İnşallah kendiliğinden geriler ve kurtuluruz

Smear çok işe yaramıyor benim gördüğüm kadarıyla. Bende de 4 senedir var. Bu servisit çok zorluyor

Smear çok işe yaramıyor benim gördüğüm kadarıyla. Bende de 4 senedir var. Bu servisit çok zorluyor
Geçmiş olsun sizde hangi tip vardı? Buradan bir senede negatif olanları da okuyorum 3-4 senedir atamayanları da okuyorum bendeki 31 tipi inatçıymış sanırım:( Şimdi aklıma çok karıştı ahcc deflagyn kullansam mı bilemiyorum görüştüğüm her doktor farklı şeyler söylüyor

Benim hpv testim negatif geliyor. Sanırım düşük riskli olduğu için. Size de çok geçmiş olsun. Bir sürü doktor gezdim hepsi farklı şey söylüyor. Ben aşımı oldum 2.doz. Başka da bi şey yapmadım

Geçmiş olsun sizde hangi tip vardı? Buradan bir senede negatif olanları da okuyorum 3-4 senedir atamayanları da okuyorum bendeki 31 tipi inatçıymış sanırım:( Şimdi aklıma çok karıştı ahcc deflagyn kullansam mı bilemiyorum görüştüğüm her doktor farklı şeyler söylüyor
Merhaba çok geçmiş olsun yazınızı okudum size moral vermek için yazıyorum aynı süreçten bende geçtim ve bende cin 3 vardı hpv 16 bende ki. Leep oldum cerrahi sınırlar temiz geldi çok şükür sonra doktorum Ahcc ve deflagyn verdi onları kullandım bir sürü vitamin ilacı kullandım ve 6 ay sonra tekrardan smear ve hpv testi yaptırdım tam 6 ay içinde her ikisinde negatif geldi bitti. Lütfen kullanın Ahcc ve deflagynı inanın çok etkili. Bağışıklık sisteminizi yüksek tutun

Merhaba çok geçmiş olsun yazınızı okudum size moral vermek için yazıyorum aynı süreçten bende geçtim ve bende cin 3 vardı hpv 16 bende ki. Leep oldum cerrahi sınırlar temiz geldi çok şükür sonra doktorum Ahcc ve deflagyn verdi onları kullandım bir sürü vitamin ilacı kullandım ve 6 ay sonra tekrardan smear ve hpv testi yaptırdım tam 6 ay içinde her ikisinde negatif geldi bitti. Lütfen kullanın Ahcc ve deflagynı inanın çok etkili. Bağışıklık sisteminizi yüksek tutun
Teşekkür ederim🙏🙏🙏

Back