- 27 Ocak 2020
- 5.988
- 11.612
Vajina minik pütürcükler için siğil dedi mi ? Orada vestibular.papillamatozis adında bir.yapı oluşuyor. Genelde siğil ile karıştırılabiliyor.. Ama siğil ile alakası yok.. Mesela asit sürünce renk değişimi olmuyor .. Ve o yapılar birbirinden ayrı tek kök değil.. Belki vestibular papilladır.. Çünkü benimde vajinamın girişinde var minik minik iğne ucu gibi çıkıntılar hepsi ayrı ayrı yapıya sahip sirke sürünce aynı renkte kalıyorlar siğil zannedip doktora gittim yapısal olduğunu söyledi normal olduğunu söyledi netten araştırınca da karşıma çıktı.. Dil.altında da genelde karşılıklı aynı düzlem üzerinde çıkıntılar oluyor büyük ihtimalle onlar orada varda dilinin doğal yapısıydı ve sen hpvden sonra dikkat ettiğin için yeni farkettin..Arkadaslar merhaba. Smear testi yapildi ve hucresel bozulmalarin var dedi doktor lakin corona yuzunden hpv dna yaptirmaya gidemiyorum henuz tipini ogrenemedim yani
( ve asil problem dilimin altinda ince kil gibi yapilar cikmaya basladi. Ben de en cok agzimdan ve bogazimdan korkuyorum. Psikolojik olarak kendimi direncli tutmaya calisiyorum ama bi yandan da korkuyorum. Vajinamda ki goruntu de minik puturcukler seklinde.. tipini bilsem rahat ederdim ama ne yapacagimi bilmiyorum (