HPV belirtileri? Stres oldum LÜTFEEEN :(

Hisli brokoli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
12
0
1
30
Kızlar selam
Benim bundan 4 ay önce akıntı ve yanma şikayetim sebebiyle smear ve kültür testi yaptırdım. Enfeksiyon çıkmıştı ilaç kulandı. Smear de temizdi. Fakat o zaman bu zamandır idrar sıkışıklığı vajende yanma durumum bir türlü geçmedi ne kadar fitil kullandıysam da fayda etmedi. Geçen hafta smearle beraber artık şüphelenildiği için hpv taraması içinde örnek alındı kültür de alındı. Kültür yine temiz geldi. Smear sonucu 1 aya çıkıcak ama ben stresten kendimi yedim bitirdim bie.

Siğil oluşumu yok doktorlar görmedi. Siğil oluşumu olmadan herhangi bir belirti yaşayan sıkıntısı olan oldu mu? Akıntı yanma vs gibi şikayetler?

hpv de yanma olmaz bende olmadı hafif kaşıntı olabilir. mantar için ağızdan flucan tablet al. 2 tablet şeklinde satılıyor geceleri neo penotran vajina fitili gündüzleride trovacort kremle destekle benim öyle geçti. vajinamda oluşan yoğun beyazlıklık maya mantarı vardı şuan için halettim şükür. mantar olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…