HPV 16 +

Ufakta olsa bir şey çıksa yaptıracaktım aslında örn Ascus gibi… çünkü smear cin 1 gelip kolposkopi de cin3 olanları görüyorum. Ahcc bitene kadar en azından vaktim var diye düşündüm. Bence bağışıklık bir an önce yükselmeli eczacınıza katılmadım:) ahcc yanısıra omega3, d3k2, probiyotik ve propolis de alıyorum. Bütün tuşlara basıyorum yani
Tüm tuşlara basmak bence bağışıklığa daha genel çerçevede baktığımızda hiçte iyi gelmiyor. Ben ahcc kullanmaktan vazgeçtim.

ahcc hiçbir işe yaramıyor, hpv16 hayatıma dank diye girdi ve acilen kolposkopi dediler ki cin3 ten leep oldum. tavsiyem kolposkopi olun ve geç kalmayın.
Diğer mesajlarınızdan tüp bebek tedavisi için gittiğinizde hpv olduğunuzu öğrendiğinizi gördüm. Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şuan 2.5 yaşında ikizlerim. O dönemde çok test yapılıyor evet ama hpv testi alındı mı hatırlamıyorum. Yani ne zaman virüsü aldığımı anlamaya çalışıyorum da. Eğer test alındı ise daha yeni bir süreç olmalı. Herkesten alınıyor mudur sizce bilginiz var mı?

Diğer mesajlarınızdan tüp bebek tedavisi için gittiğinizde hpv olduğunuzu öğrendiğinizi gördüm. Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şuan 2.5 yaşında ikizlerim. O dönemde çok test yapılıyor evet ama hpv testi alındı mı hatırlamıyorum. Yani ne zaman virüsü aldığımı anlamaya çalışıyorum da. Eğer test alındı ise daha yeni bir süreç olmalı. Herkesten alınıyor mudur sizce bilginiz var mı?
benbebek istiyordum ve jinekolog muayenesinde smear ve hpv beraber aldılar, ilk defa smear aldırdım ve hpv illetini ilk kez duymuştum. bu konu benim hatamdı ancak mesela akıntılarımda bazen afedersin peynirimsi gibi oluyordu fakat ben üşüttüm falan sanıyordum smearden 10 gün sonra doktor aradı ve smear pozitif hpv 16 çıktı 2 ay içinde kolposkopi yapılmalı dedi. yüksek riskli türünde zaten mutlaka kolposkopi istiyorlar. bağışıklık düşünce bu virüs uyanıyormuş maalesef. ne zaman aldığımızı tespit etmek zor ama çok sinsi ve sessizce ilerliyor. yaş faktörü de önemli sanırım 30 yaş üstüne kolposkopi mutlaka istiyorlar. çarşamba aşı olacağım ilk dozunu.

Tüm tuşlara basmak bence bağışıklığa daha genel çerçevede baktığımızda hiçte iyi gelmiyor. Ben ahcc kullanmaktan vazgeçtim.
mesela bende haşimoto vardı ve öğrendiğim ilk şokla hemen aldım 2 ay kullandım ve tsh değerim yükseldi, vücut aşırı bağışıklıkla düşman gibi savaşmaya çalışıyor. panikle ne yaptığımızı bilmiyoruz maalesef

Arkadaşlar bu işin duayeni olan bir hoca var hpv konusunda bilgisi derya deniz diyebilirim, reklama girmemesi için adını şuan da buraya yazamıyorum, ama isteyen olursa ismini özelden paylaşabilirim, kendisinin youtube yayınları mevcut, hpv ile mücadele eden biri olarak çok çok faydasını gördüm, yayınlarını mutlaka dinlemenizi öneririm.
özel mesajlardan ismini gönderebilir misin

mesela bende haşimoto vardı ve öğrendiğim ilk şokla hemen aldım 2 ay kullandım ve tsh değerim yükseldi, vücut aşırı bağışıklıkla düşman gibi savaşmaya çalışıyor. panikle ne yaptığımızı bilmiyoruz maalesef
Evet haşimoto gibi otoimmun hastalıklarda bu takviye önerilmiyor

Arkadaşlar bu işin duayeni olan bir hoca var hpv konusunda bilgisi derya deniz diyebilirim, reklama girmemesi için adını şuan da buraya yazamıyorum, ama isteyen olursa ismini özelden paylaşabilirim, kendisinin youtube yayınları mevcut, hpv ile mücadele eden biri olarak çok çok faydasını gördüm, yayınlarını mutlaka dinlemenizi öneririm.
ismini rica edebiir miyim doktorunuzun, istanbuldayım çevre illere gidebilirim doktor önerilerinizi bekliyorum istanbul bu konuda çok maliyetli kolposkopi için aradım bir doktru 25.000 denildi muayenesi ise 7.500 rakamlar çok korkunç

ismini rica edebiir miyim doktorunuzun, istanbuldayım çevre illere gidebilirim doktor önerilerinizi bekliyorum istanbul bu konuda çok maliyetli kolposkopi için aradım bir doktru 25.000 denildi muayenesi ise 7.500 rakamlar çok korkunç
Ben de bugün kolposkopi oldum Eskişehir’de yaşıyorum 25.000 tl verdim sedasyonlu bir şekilde işlem gerçekleşti

Devlet Hastanesi veya üniversite hastanesine neden gitmediniz?

Devlet Hastanesi veya üniversite hastanesine neden gitmediniz?
Şu an gittiğim doktoru herkes çok öneriyordu ve bende çok korktuğum için oraya gittim her yerde sonuçlarım da görülsün istemedim aslına bakarsanız
Ağız içinde siğil sorunu yaşayan var mı aranızda arkadaşlar

Ben de bugün kolposkopi oldum Eskişehir’de yaşıyorum 25.000 tl verdim sedasyonlu bir şekilde işlem gerçekleşti
Böyle yüklü bir ücreti ödemektense; özel sağlık sigortası yaptırsaydınız keşke, kolposkopiyi de karşılıyor ve bu tedavinin sürecinde maliyeti daha uyguna geliyor.

Böyle yüklü bir ücreti ödemektense; özel sağlık sigortası yaptırsaydınız keşke, kolposkopiyi de karşılıyor ve bu tedavinin sürecinde maliyeti daha uyguna geliyor.
Özel kliniklerde sağlık sigortası maalesef geçerli olmuyor :(

Şu an gittiğim doktoru herkes çok öneriyordu ve bende çok korktuğum için oraya gittim her yerde sonuçlarım da görülsün istemedim aslına bakarsanız
Ağız içinde siğil sorunu yaşayan var mı aranızda arkadaşlar
Öncelikle geçmiş olsun. Fakat lütfen bu durumunuzdan utanmayın.

Herkese merhaba, ameliyatta alınan parçanın patoloji sonucu cin1 çıktı. Dolayısıyla temiz dedi doktorum.

Merhaha tekrar,

Lütfen yıkılmayın. Stres yapacağınız hiçbir durum yok. Rahat olun. Beslenmenize ve stres seviyenize dikkat edin. Benim senelerdir cin1 olan bir kız arkadaşım var. İlerlemiyor.
Her doktorun dediğini de içselleştirmeyin. Bazen çok patavatsız olabiliyorlar.
Neden atlatamamış peki iki yılda negatif olur diyor doktorlar ve uzun süren cin 1 durumunda leep yapılıyor diye biliyorum

Çok geçmiş olsun, smear testlerinde yalancı negatiflik durumu da olabiliyor maalesef, bir an önce kolposkopi işleminizi yaptırmanızı öneririm, özellikle tip 16' da mevcut ise.
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun.Bayram öncesi hpv 16 çıktı hemen kadın doğumdan sıra alıp gittim.Smear testi yaptı tekrar şimdi onun sonucunu bekliyorum.Doktor bana kesin Kolkoskopi yaparız demedi acaba başka bir doktora mı gitsem.Smear sonucuna göre hareket edeceğiz dedi sadece

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun.Bende tüp bebek tedavisiyle anne oldum.Smear almışlar benden ama hpv testi almamışlar._Bende sizin gibi ne zaman bu virüsü kaptığımı anlamaya çalışıyorum.

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun.Bayram öncesi hpv 16 çıktı hemen kadın doğumdan sıra alıp gittim.Smear testi yaptı tekrar şimdi onun sonucunu bekliyorum.Doktor bana kesin Kolkoskopi yaparız demedi acaba başka bir doktora mı gitsem.Smear sonucuna göre hareket edeceğiz dedi sadece
Merhabalar size de çok geçmiş olsun. Evet özellikle tip 16 gibi onkolojik tip mevcutsa mutlaka kolposkopi yaptırmalısınız, evet maalesef doktorunuz hpv tedavisine pek hakim değil gibi duruyor, devlet hastanesine gidiyorsanız, kadın doğumdan yeşil alan açtırıp, jinekolojik onkoloji bölümüne sevk olacaksınız zaten. Hangi ildeydiniz?

Back
X