Doktor ismini isteme sebebim bulunduğum ilde hiç iyi bir doktor yok muayene için acilen iyi bir doktora ihtiyacım var o sebeple istiyorumMerhaba Yaren,
Sonuçlarım bir aya çıkacak. Çok teşekkür ederim.
Balıkesir şehir hastanesinde ameliyatımı oldum. Doktorumun ismini veremiyorum, aile dostumuz.
Öncelikle kolposkopi ve gerekiyorsa biyopsi yapıyorlar. Eğer sonuçlarında cin2 veya cin3 çıkar ise o zaman rahim ağzından o riskli dokuyu alıyorlar. Ben ahcc takviyesine başlayacağım. Kullanacağım takviye ismi virefekt. Eczacınız sipariş verebilir.
Geçmiş olsun.
Merhaba,Merhabalar biyosi sonucum cin2-3/HSİL,endorsevikal glandüler tutulum varlığı yazıyor henüz doktora gitmedim ama kanserim diye çok çok çok korkuyorum 1 yaşında yeni bebeğim var nasıl bu seviyeye gelmiş olabilir aklım almıyor sizin biyopsi sonucunuz nasıldı lütfen iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Merhaha tekrar,İnşallah ilerlememiştir. Aslında ilk smear sonucumda hiçbir şey çıkmamıştı sonra 4 ay sonra kolposkopide cin1 olduğu çıktı.
Smear sonuçlarına da pek güvenemiyorum. Simdi LSIL cıktı. Bu virüs 1-2 seneden hızlı atılamıyor galiba. Stres beni mahvediyor. Sanki cam da geleceğime yürüyormuşum gibi hissediyorum. Doktorum senin atlatmanı beklemiştim yaşın çok genç diyince yıkıldım zaten.
Merhaba canım hangi ildesin, belki yardımcı olabilirim.Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun umarım sonuçlarınız iyi çıkmıştır . Hangi şehir , hastane ve doktor ismini öğrenebilir miyim bende hpv 16 pozitifim
Merhaha tekrar,
Lütfen yıkılmayın. Stres yapacağınız hiçbir durum yok. Rahat olun. Beslenmenize ve stres seviyenize dikkat edin. Benim senelerdir cin1 olan bir kız arkadaşım var. İlerlemiyor.
Her doktorun dediğini de içselleştirmeyin. Bazen çok patavatsız olabiliyorlar.
Yıkılmamayı deniyorum.
Stres benim için çok zor.
Umarım hepimiz şifamıza kavuşuruz.
Sizede çok geçmiş olsun bugün doktora gittim leep için gün verdi iki hafta sonra operasyon olucam bende inşallah güzek sonuçlar alırızMerhaba,
Çok geçmiş olsun öncelikle. Bir an önce doktorunuza gitmenizi öneririm. Kanser değilsiniz. Bunu kanserden önceki önlem olarak düşünün. Ameliyat olmanız gerekebilir. Ben operasyon geçirdim 2 gün önce. Hiç ağrım yok. Kanamam da neredeyse hiç yok. Kanama olması normal aslında operasyondan sonra.
Benim direk cin3 çıkti biyopsi sonucum.
Merhaba Edirne’deyimMerhaba canım hangi ildesin, belki yardımcı olabilirim.
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun dilerim tamamen iyileşmişsinizdir. Benim de hpv 16 çıktı şubat ayında. Smear temiz. Kolposkopi için beklemek istedim. Aşı oldum ve ahcc başladım. Smear sonucunuz ne gelmişti acaba?Arkadaşlar merhaba,
Ocak ayında pekte şikayetim olmadan yaptırdığım Hpv testinde tip 16 pozitif çıktı.Doktorum Kolposkopi yapmamız gerektiğini söyledi. 20 Şubatta olduğum Kolposkopi sonuçları geçen perşembe Cin3 çıktı. Salı günü tanıdığım bir doktor Leep işlemi yapacak. Bu arada ilk doz aşımı oldum. Ben normalde sağlıklı yaşamaya çalışan birisiyim. Bu konuyla yıllardır çok ilgiliyim. AHCC, Yeşil Çay Ekstraktı, B12, Folik Asit gibi takviyeler kullanmaya başlayacağım. 2 doz daha aşı olacağım. Ameliyatım acil olacağı için kandaki vitamin ve mineral oranlarıma ameliyattan sonra baktırıyor olacağım. Ona göre belki başka takviyeler kullanabilirim.
HPV çok yaygın ve yalnız değiliz. Lütfen partnerleriniz var ise mutlaka onlara da aşı önerin. Ben şu an çevremdeki kadın-erkek herkese test ve aşı öneriyorum. Maalesef geleneksel aşı programında hala yer almıyor.
Sizlerle yolculuğumu paylaşıyor olacağım.
Sevgiler
Merhaba. HPV 16 çıkınca kesinlikle kolposkopi öneriyorlar. Smear'in yeterli olduğunu sanmıyorum. Ben smear hiç vermedim. Hpv testi ardından kolposkopi oldumve cin3 çıktı. Ben aslında ahcc aldım ama eczacım bağışıklığımın bir anda yükselmesinin doğru olmadığını, vücutta eksik vitaminlerim varsa bağışıklığımı optimize etmek için bunları kullanmam gerektiğini söyledi.Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun dilerim tamamen iyileşmişsinizdir. Benim de hpv 16 çıktı şubat ayında. Smear temiz. Kolposkopi için beklemek istedim. Aşı oldum ve ahcc başladım. Smear sonucunuz ne gelmişti acaba?
Çok geçmiş olsun, smear testlerinde yalancı negatiflik durumu da olabiliyor maalesef, bir an önce kolposkopi işleminizi yaptırmanızı öneririm, özellikle tip 16' da mevcut ise.Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun dilerim tamamen iyileşmişsinizdir. Benim de hpv 16 çıktı şubat ayında. Smear temiz. Kolposkopi için beklemek istedim. Aşı oldum ve ahcc başladım. Smear sonucunuz ne gelmişti acaba?
Çok geçmiş olsun, smear testlerinde yalancı negatiflik durumu da olabiliyor maalesef, bir an önce kolposkopi işleminizi yaptırmanızı öneririm, özellikle tip 16' da mevcut ise
Ufakta olsa bir şey çıksa yaptıracaktım aslında örn Ascus gibi… çünkü smear cin 1 gelip kolposkopi de cin3 olanları görüyorum. Ahcc bitene kadar en azından vaktim var diye düşündüm. Bence bağışıklık bir an önce yükselmeli eczacınıza katılmadım:) ahcc yanısıra omega3, d3k2, probiyotik ve propolis de alıyorum. Bütün tuşlara basıyorum yaniMerhaba. HPV 16 çıkınca kesinlikle kolposkopi öneriyorlar. Smear'in yeterli olduğunu sanmıyorum. Ben smear hiç vermedim. Hpv testi ardından kolposkopi oldumve cin3 çıktı. Ben aslında ahcc aldım ama eczacım bağışıklığımın bir anda yükselmesinin doğru olmadığını, vücutta eksik vitaminlerim varsa bağışıklığımı optimize etmek için bunları kullanmam gerektiğini söyledi.
Ankarada ise paylaşabilir misiniz?Arkadaşlar bu işin duayeni olan bir hoca var hpv konusunda bilgisi derya deniz diyebilirim, reklama girmemesi için adını şuan da buraya yazamıyorum, ama isteyen olursa ismini özelden paylaşabilirim, kendisinin youtube yayınları mevcut, hpv ile mücadele eden biri olarak çok çok faydasını gördüm, yayınlarını mutlaka dinlemenizi öneririm.
ahcc hiçbir işe yaramıyor, hpv16 hayatıma dank diye girdi ve acilen kolposkopi dediler ki cin3 ten leep oldum. tavsiyem kolposkopi olun ve geç kalmayın.Ufakta olsa bir şey çıksa yaptıracaktım aslında örn Ascus gibi… çünkü smear cin 1 gelip kolposkopi de cin3 olanları görüyorum. Ahcc bitene kadar en azından vaktim var diye düşündüm. Bence bağışıklık bir an önce yükselmeli eczacınıza katılmadım:) ahcc yanısıra omega3, d3k2, probiyotik ve propolis de alıyorum. Bütün tuşlara basıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?