HPV 16 +

Doktor ismini isteme sebebim bulunduğum ilde hiç iyi bir doktor yok muayene için acilen iyi bir doktora ihtiyacım var o sebeple istiyorum

Merhaba,

Çok geçmiş olsun öncelikle. Bir an önce doktorunuza gitmenizi öneririm. Kanser değilsiniz. Bunu kanserden önceki önlem olarak düşünün. Ameliyat olmanız gerekebilir. Ben operasyon geçirdim 2 gün önce. Hiç ağrım yok. Kanamam da neredeyse hiç yok. Kanama olması normal aslında operasyondan sonra.
Benim direk cin3 çıkti biyopsi sonucum.

Merhaha tekrar,

Lütfen yıkılmayın. Stres yapacağınız hiçbir durum yok. Rahat olun. Beslenmenize ve stres seviyenize dikkat edin. Benim senelerdir cin1 olan bir kız arkadaşım var. İlerlemiyor.
Her doktorun dediğini de içselleştirmeyin. Bazen çok patavatsız olabiliyorlar.

Yıkılmamayı deniyorum.
Stres benim için çok zor.
Umarım hepimiz şifamıza kavuşuruz.

İnanın hastanede kadın doğum servisinde yatan ameliyatlıları görseniz anlarsınız. Bu gerçekten çok büyütülmeyecek bir durum. Stresinizi yükseltmeyin boşuna. Bundan sonra ne yapabilirime odaklanmak lazım.

Merhaba öncelikle herkese çok geçmiş olsun.Umarım hepimiz bu süreci kolaylıkla atlatırızBen 40 yaşındayım.Geç evlendim ve bebek istiyoruz.Bebek istemiyle gittiğimiz kontrolde HPV olduğunu öğrendim.Kolposkopi sonucu HSİL,HPV16 ve Cin3 çıktı.Leep yapıldı sanırım cerrahi sınır negatif.Sonucu aşağıya ekliyorum.Bilenler yorumlarsa sevinirim.Benim durumumda olan varsa leep sonrası ne kadar sürede gebelik düşünebiliriz veya tüp bebek sürecine başlayabiliriz merak ediyorum.Bilen ya da yaşayan varsa yorumlarsa sevinirim.

Eklentiler

• IMG_3366.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba,
Çok geçmiş olsun.
Doktorunuz sonucu yorumladı mı? Ona danışmanız daha uygun olur.

Olumlu olumsuz doktor dışında yorum bence doğru olmaz. Ya sizi korkutur, ya da iyi bir yorum olursa da doktorunuz farklı söyleyebilir. Kontrolden sonra bizimle paylaşırsanız çok seviniriz.

Sizede çok geçmiş olsun bugün doktora gittim leep için gün verdi iki hafta sonra operasyon olucam bende inşallah güzek sonuçlar alırız

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun dilerim tamamen iyileşmişsinizdir. Benim de hpv 16 çıktı şubat ayında. Smear temiz. Kolposkopi için beklemek istedim. Aşı oldum ve ahcc başladım. Smear sonucunuz ne gelmişti acaba?

Merhaba. HPV 16 çıkınca kesinlikle kolposkopi öneriyorlar. Smear'in yeterli olduğunu sanmıyorum. Ben smear hiç vermedim. Hpv testi ardından kolposkopi oldumve cin3 çıktı. Ben aslında ahcc aldım ama eczacım bağışıklığımın bir anda yükselmesinin doğru olmadığını, vücutta eksik vitaminlerim varsa bağışıklığımı optimize etmek için bunları kullanmam gerektiğini söyledi.

Çok geçmiş olsun, smear testlerinde yalancı negatiflik durumu da olabiliyor maalesef, bir an önce kolposkopi işleminizi yaptırmanızı öneririm, özellikle tip 16' da mevcut ise.

Arkadaşlar bu işin duayeni olan bir hoca var hpv konusunda bilgisi derya deniz diyebilirim, reklama girmemesi için adını şuan da buraya yazamıyorum, ama isteyen olursa ismini özelden paylaşabilirim, kendisinin youtube yayınları mevcut, hpv ile mücadele eden biri olarak çok çok faydasını gördüm, yayınlarını mutlaka dinlemenizi öneririm.

Çok geçmiş olsun, smear testlerinde yalancı negatiflik durumu da olabiliyor maalesef, bir an önce kolposkopi işleminizi yaptırmanızı öneririm, özellikle tip 16' da mevcut ise

Ufakta olsa bir şey çıksa yaptıracaktım aslında örn Ascus gibi… çünkü smear cin 1 gelip kolposkopi de cin3 olanları görüyorum. Ahcc bitene kadar en azından vaktim var diye düşündüm. Bence bağışıklık bir an önce yükselmeli eczacınıza katılmadım:) ahcc yanısıra omega3, d3k2, probiyotik ve propolis de alıyorum. Bütün tuşlara basıyorum yani

Ankarada ise paylaşabilir misiniz?

ahcc hiçbir işe yaramıyor, hpv16 hayatıma dank diye girdi ve acilen kolposkopi dediler ki cin3 ten leep oldum. tavsiyem kolposkopi olun ve geç kalmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…