D dilek062 Ol der ve olur... 🙏🙏🙏 Kayıtlı Üye 25 Ekim 2009 1.986 1.818 37 2 Şubat 2024 Konu Sahibi tomyloverid #21 nancy1 .!.: Hayır hiçbir şey önermiyorum ortalama bir yıla geçer dedi. Ben takviye kullanıyorum kendim bağışıklık için ve beslenmem iyi, sigara yok vs. Genişletmek için tıkla... Neler yaptınız peki. Sizin smear testi ve hpv nasıldı. Yarın kolposkopi yapılacak inşallah
nancy1 .!.: Hayır hiçbir şey önermiyorum ortalama bir yıla geçer dedi. Ben takviye kullanıyorum kendim bağışıklık için ve beslenmem iyi, sigara yok vs. Genişletmek için tıkla... Neler yaptınız peki. Sizin smear testi ve hpv nasıldı. Yarın kolposkopi yapılacak inşallah
E EAD76 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2019 185 6 3 Şubat 2024 Konu Sahibi tomyloverid #22 zeze1975 .!.: 32 yaş. Kolposkopi oldum ama memnun kalmadım yine özele gittim tekrar kolposkopi oldum sonucu bekliyorum bakalım , çıkınca yazarım bu arada aşı oldum ben ilk dozumu Genişletmek için tıkla... Bu takip sürecinde biz het 6 ayda bir kolposkopi mi olacağız? Çok stresli ve gerginim üzülüyorum
zeze1975 .!.: 32 yaş. Kolposkopi oldum ama memnun kalmadım yine özele gittim tekrar kolposkopi oldum sonucu bekliyorum bakalım , çıkınca yazarım bu arada aşı oldum ben ilk dozumu Genişletmek için tıkla... Bu takip sürecinde biz het 6 ayda bir kolposkopi mi olacağız? Çok stresli ve gerginim üzülüyorum
Z zeze1975 Üye Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2023 52 9 26 4 Şubat 2024 Konu Sahibi tomyloverid #23 EAD76 .!.: Bu takip sürecinde biz het 6 ayda bir kolposkopi mi olacağız? Çok stresli ve gerginim üzülüyorum Genişletmek için tıkla... 6 ayda bi smear dedi, smearda ascus gelirse bişe yapmıxaz bekleyeceğiz lsil hsil gelirse kolposkopi yaparız dddi
EAD76 .!.: Bu takip sürecinde biz het 6 ayda bir kolposkopi mi olacağız? Çok stresli ve gerginim üzülüyorum Genişletmek için tıkla... 6 ayda bi smear dedi, smearda ascus gelirse bişe yapmıxaz bekleyeceğiz lsil hsil gelirse kolposkopi yaparız dddi
D dilek062 Ol der ve olur... 🙏🙏🙏 Kayıtlı Üye 25 Ekim 2009 1.986 1.818 37 4 Şubat 2024 Konu Sahibi tomyloverid #24 Ben de dün oldum kolposkopi sonuç henüz çıkmadı ama doktor temiz olduğunu belirtti. Sonuçlar da temiz çıkacak dedi
Ben de dün oldum kolposkopi sonuç henüz çıkmadı ama doktor temiz olduğunu belirtti. Sonuçlar da temiz çıkacak dedi