Genelde cin1 takip öneriliyor muBen 27 yas hpv diğer çıktı. Canlı alınca nasıl oldu zormu sonrası. Valla nem araştırma gidiyorum bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde cin1 takip öneriliyor muBen 27 yas hpv diğer çıktı. Canlı alınca nasıl oldu zormu sonrası. Valla nem araştırma gidiyorum bakalim
Tek gitsem kolposkopi için sıkıntı olur muyGenelde cin1 takip öneriliyor mu
Hpv diğer için neden kolposkopi önerdi acaba doktorun yanlış biliyor olabilirmisin canım.Tehlikeli türleri değil ozaman.Siğillerinmi vardı nasıl farkettin evlimisin?Yaşın 27 hpv diğer bu çok iyi bence hiç merak etme geçer gider aşk olmadıysan aşılarını olmanı öneririm yüksek tiplerine karşı koruması açısından.Hpv diğerden bişey cıkacagını sanmıyorum cin 1 çıkarsada takip öneriliyor merak etme.Ben 38 yaş ve hpv 16 pozitif olduğum için riske atmak istemedi doktorum o yüzden işlem yaptıGenelde cin1 takip öneriliyor mu
Tek gidebilirsin bir problem olmaz hangi şehirdesin?Tek gitsem kolposkopi için sıkıntı olur muy
İstanbul sancaktepeTek gidebilirsin bir problem olmaz hangi şehirdesin?
Allah razı olsun evliyim abla sigille kasım ayında fark ettim şubatta sonuç çıktı. 6 ay takip önerildi pazartesi tekrar gittim kilpoposki dedi. Düşük risk dedi. Yani tipi belli değil. 16 18 45 negatif.Hpv diğer için neden kolposkopi önerdi acaba doktorun yanlış biliyor olabilirmisin canım.Tehlikeli türleri değil ozaman.Siğillerinmi vardı nasıl farkettin evlimisin?Yaşın 27 hpv diğer bu çok iyi bence hiç merak etme geçer gider aşk olmadıysan aşılarını olmanı öneririm yüksek tiplerine karşı koruması açısından.Hpv diğerden bişey cıkacagını sanmıyorum cin 1 çıkarsada takip öneriliyor merak etme.Ben 38 yaş ve hpv 16 pozitif olduğum için riske atmak istemedi doktorum o yüzden işlem yaptı
Aa bana çok yakınsın bende Yakacık tarafındayım Üsküdar Zeynep kamile gitmeni öneririm orası bu iş için birebir ve anestezi ile işlem yapıyorlar hafif uyutuyorlar uyumanla uyanman bir oluyor.Ve bu işte çok iyi bir hastane.Hemde devlet ücret ödemiyorsunİstanbul sancaktepe
Ben zeunep kamile gidiyorum zaten abla ama unutmadan yapacam dediAa bana çok yakınsın bende Yakacık tarafındayım Üsküdar Zeynep kamile gitmeni öneririm orası bu iş için birebir ve anestezi ile işlem yapıyorlar hafif uyutuyorlar uyumanla uyanman bir oluyor.Ve bu işte çok iyi bir hastane.Hemde devlet ücret ödemiyorsun
Sen hangi işlem yapılacagını tam olarak öğren bence canım çünkü orası parça alınacaksa anestezisiz yapmıyor.Senin siğil için falan bakacaktır belkide siğillerin varsa.Geçer gider umarım en kısa zamanda.Ben zeunep kamile gidiyorum zaten abla ama unutmadan yapacam dedi
Evet kısa sürede oldu maalesef ama çok şükür daha evre 1’de yakaladık bitti gitti. Şuan iyileşme sürecindeyim 3 ayda 1 kontrol olacağım mr çekilecek artık kanser nüks edip etmediği kontrol edilecek. Önümüzdeki kontrolde smear yapılacak . Ama benim artık hiçbir şey kalmadı alınacak.Çok geçmiş olsun, bu kadar kısa bir zamanda kansere dönüştürmesi çok şaşırttı, ameliyat sonrası tamamen bitti mi kanser riski? Hpv devam ediyor mu acaba?
Senear negatif gelip nasil cin 3 olmusÇok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Evet kısa sürede oldu maalesef ama çok şükür daha evre 1’de yakaladık bitti gitti. Şuan iyileşme sürecindeyim 3 ayda 1 kontrol olacağım mr çekilecek artık kanser nüks edip etmediği kontrol edilecek. Önümüzdeki kontrolde smear yapılacak . Ama benim artık hiçbir şey kalmadı alınacak.
Çok geçmiş olsun bende hpv 16 pozitifm ayın 6 sında biopsi oldum ama kanamam geçmedi iki hafta önce adet oldum hala sanki ilk günler gibi kan geliyor pihtili bir şekilde sizin başınıza böyle
Cok sükür insallah bir daha gostermesin rabbim darisi benim.de basima olur insallah pazartesi lolposkopiye giricem korku beni bitirdi insallah herkes.iyi sonuclar alsin bir kere geldi.basimiza sizleri okuyunca rahatliyorum birazda olsaMerhaba siz negatife döndünüz mü acaba
Smear dan anlıyorsanız bakabilir misiniz pozitif falan yazıyor anlamadım hiçDünyanızı karartacak bir durum yok.
Erken teşhisle kontrol altında tutulabilir.
Geçmiş olsun.
Şuan sadece hpv 16 taşıyorsun.Smear dan anlıyorsanız bakabilir misiniz pozitif falan yazıyor anlamadım hiç
MerhabaHerkese iyi bayramlar, 04.04.2024 tarihinde devlet hastanesinde gelen bir telefon ile dünyam karardı, ne olduğunu bile bilmediğim bir illet başıma gelmişti hpv pozitif smear negatif.. doktorun ve sekterlerin bakışları, çocuğun var mı? Diye soruşlarını hiç unutamayacağım birazdan ölecek gibi hissettim kendimi.. 5,5 aylık bebeğim var benim ilk aklıma gelen şey bu oldu? O ne olacaktı?? Uzun araştırmalar tanıdığım jinekologlar ile görüşmeler sonunda biraz içim rahatladı 08.04.2024 'te kolposkopi yaptırdım şimdi içimde bir acı ile sonucu bekliyorum.. Evladım için güçlü olmalıyım bunun üstesinden gelebilirim biliyorum ama, içimdeki acıyı onun bensiz büyümesi düşüncesini bana birşey olursa ona ne olacağını düşünmeden edemiyorum. Gözlerine baktığımda hem içime acı çöküyor hemde yaşama sevinci doluyor.. çok değişik kafalar yaşıyorum. Aynı durumda olup iyi şeyler yaşayan arkadaşlarım lütfen destek verin